Baby vyjadrite sa

CreepingDeath

Ono je to takto. Ona na doticneho bola dlhsi cas naviazana ale potom spoznala mna a iskra preskocila, dokym sa mu zaciatkom septembra nepodarilo ju namotat, no dobre tak zbalit...

zena

To je sice mozne, ale z nejakeho dobodu si vybrala toho druheho. Tak ju nechaj tak. Mozno sa vrati ked zisti, ze tento jej novy objav je "grazel" a je jej nanic. A mozno sa nevrati, lebo je este mlada a nerozumna.
A dalsia vec je, ze mozno ten druhy chalan jej nedava najavo, ze ma o nu zaujem, mozno ju natahuje a to zeny pritahuje ako magnet (plati to aj naopak) takze mozno prave ignoracia zaberie. Ale to uz je len moj dohad, lebo neviem ako sa on k nej sprava.

CreepingDeath

Ja som jej sadol, je tam iskra aj z jej strany, a to co mi tu pises to vsetko mam moznost a chut jej poskytnut.

zena

Odpoviem ti na otazku- ja mam zaujem o muza, ktory je inteligentny, da sa s nim rozpravat na rozne temy, ma spravne nadstavene hodnoty v zivote a tiez mam rada ked ma zmysel pre humor. Pozitivne naladeny, mal byt zdravo sebavedomy a ak toto ma a navyse sa o mna zaujima (ale neuhana ma), dava mi svoj zaujem najavo milym nenutenym sposobom, tak ma sancu. A samozrejme ze ma musi aj pritahovat vyzorom a nejaka ta chemia musi fungovat, ale to uz su veci, ktore neovplyvnis, ci v tomto tej slecne sadnes.
Ale to som ja a je to len moj osobny pohlad. A ja uz davnejsie nie som nastrocna, cize, hladim na ine hodnoty :)

zena

Tak je asi este nevyspela a hlupa. Odhadujem nastrocna? Normalna vyspela baba si nebude zacinat s "grazlom" ako si to nazval.
Ale je to aj tak moc vseobecna otazka. Ja by som si urcite vybrala toho "dobreho" chalana, len samozrejme to tiez nemoze byt ziaden tutmak, z ktoreho by som mala pocit, ze nema sebavedomie :) taky zeny nepritahuju. Skor normalny sebavedomi chalani, co su mily, maju zaujem, ale zase nic netreba prehanat. Prilisny zaujem na zaciatku moze mat opacny efekt.

CreepingDeath

Povedzme ze holka ma zaujem o chlapca ktory je pri zemi a chova sa k nej milo, NIE dotieravo, ale tak zdravo milo a nakoniec sa da dokopy s chlapcom co si lahko namota babu, huli a mozno aj dealuje marihuanu.