Povedzte mi niekto, prečo si vyberie holka grázla radšej ako normálneho, o ktorého má tiež záujem.
Baby vyjadrite sa
Ono je to takto. Ona na doticneho bola dlhsi cas naviazana ale potom spoznala mna a iskra preskocila, dokym sa mu zaciatkom septembra nepodarilo ju namotat, no dobre tak zbalit...
To je sice mozne, ale z nejakeho dobodu si vybrala toho druheho. Tak ju nechaj tak. Mozno sa vrati ked zisti, ze tento jej novy objav je "grazel" a je jej nanic. A mozno sa nevrati, lebo je este mlada a nerozumna.
A dalsia vec je, ze mozno ten druhy chalan jej nedava najavo, ze ma o nu zaujem, mozno ju natahuje a to zeny pritahuje ako magnet (plati to aj naopak) takze mozno prave ignoracia zaberie. Ale to uz je len moj dohad, lebo neviem ako sa on k nej sprava.
Ja som jej sadol, je tam iskra aj z jej strany, a to co mi tu pises to vsetko mam moznost a chut jej poskytnut.
Odpoviem ti na otazku- ja mam zaujem o muza, ktory je inteligentny, da sa s nim rozpravat na rozne temy, ma spravne nadstavene hodnoty v zivote a tiez mam rada ked ma zmysel pre humor. Pozitivne naladeny, mal byt zdravo sebavedomy a ak toto ma a navyse sa o mna zaujima (ale neuhana ma), dava mi svoj zaujem najavo milym nenutenym sposobom, tak ma sancu. A samozrejme ze ma musi aj pritahovat vyzorom a nejaka ta chemia musi fungovat, ale to uz su veci, ktore neovplyvnis, ci v tomto tej slecne sadnes.
Ale to som ja a je to len moj osobny pohlad. A ja uz davnejsie nie som nastrocna, cize, hladim na ine hodnoty :)
Tak kasli na nu. Este musi dospiet a asi sa aj popalit. Najdes inu rozumnejsiu, ktora oceni normalneho chalana.
Popis mi celkovo aky by mal byt chalan o ktoreho by si mala zaujem :) Budem vdacny za kazdu radu :)
zena...ano doticna je nastrocna samozrejme. Mne taha na 20.
Tak je asi este nevyspela a hlupa. Odhadujem nastrocna? Normalna vyspela baba si nebude zacinat s "grazlom" ako si to nazval.
Ale je to aj tak moc vseobecna otazka. Ja by som si urcite vybrala toho "dobreho" chalana, len samozrejme to tiez nemoze byt ziaden tutmak, z ktoreho by som mala pocit, ze nema sebavedomie :) taky zeny nepritahuju. Skor normalny sebavedomi chalani, co su mily, maju zaujem, ale zase nic netreba prehanat. Prilisny zaujem na zaciatku moze mat opacny efekt.
Povedzme ze holka ma zaujem o chlapca ktory je pri zemi a chova sa k nej milo, NIE dotieravo, ale tak zdravo milo a nakoniec sa da dokopy s chlapcom co si lahko namota babu, huli a mozno aj dealuje marihuanu.
definuj co je to grazel?