..omielaná téma zlatokopiek

vaporwave

odľud - ja mam ale podozrenie ze ide o niekoho koho poznam, lebo inak si niektore vyhybave odpovede na moje otazky neviem vysvetlit, plus este aj pouzitie niektorych vyrazovych prostriedkov mi pripomina jedneho kamosa ..

bu

Som krasna zena , s dobrym srdcom , mam velky dom , dve auta v garazi , firmu , jedine co mi chyba je muz ....
Najradsej by som chcela skaredeho , nezamestnaneho povalaca bez domova a podmienkou je aby bol dobre zadlzeny a ani nemal v umysle pracovat .....ja sa o teba zlato postaram so vsetkym servisom ....

odľud

vapor dnes som počul prirovnanie k tomu ako ludia selektuju druhých na online zoznamkach. je to ako ked si vyberáš jedlo iba podľa ingrediencii ale nepoznáš jeho chuť :) a iba na základe toho odhadzujes.
nevyjadrujem sa teraz konkretne k tomuto tvojmu pripadu :) mám na mysli všeobecne online zoznamovanie

vaporwave

inak na mne si nejaky typek na pokeci robi cca mesiac dake psychologicke pokusy a spamuje mi v podobe rp o tom ako je zabezpeceny, ma byt i auto a hlada niekoho na prijemne vecery mimo pokec, a este o sebe tvrdi ze je sympos (toto slovo inak nenavidim ked niekto pouziva) ale nic ine mi o sebe poriadne nechce velmi prezradit a este mi nadava do dakych trdiel ... :D (taze keby nejaka takeho chcela mozem poskytnut nick :D)

bu

Odlud, neboj sa o mna je iny zaujem a ja neprispievam do ziadnych tem neviem kde si na to prisiel , ja sa len dobre zabavam na tvojej jesitnosti .....
Venuj sa ty radsej rucnej praci s tvojim brkom aby si trochu odpustil paru a potom sa vrat do diskuzie:-)

odľud

BU ja sa zapájam do rôznych diskusií na tému vzťahy. zlatokopky ma osobne nezaujímajú pretože môj život nemajú čím obohatiť a ja nie som Kolár aby som ich život vedel obohatiť :-)

a ty si moja zlatá daj pohov. pozri sa ako celé mesiace špiníš diskusie (nie len túto) svojimi výlevmi, mindrákmi a urážaš kde koho kto s tebou nesúhlasí. akonáhle je nejaká podobná téma hned sa do nej vopcháš a hejtuješ. čo keby si sa nesťažovala stále na mužov a zamyslela si sa nad sebou, nad svojimi nedostatkami a chybami. pretože ak tu niekto má mindráky na rozdávanie si to ty. ked ťa porovnám hoc aj s týmito ženami z diskusie tvoje mindráky daleko presahujú únosnú normu. ty máš moja zlatá problém najmä a predovšetkým sama so sebou. očividne si neveríš, možno je o teba malý záujem, možno aj nikoho nemáš, ak máš má to s tebou ťažké. jedno viem naisto, ak svoje mindráky neodstrániš tak život s tebou bude pre akéhokolvek chlapa peklo.

odľud

Diana on nepíše všetky ale že SA MU ZDA ZE JE ICH VELA.
a druhý tvoj omyl je že vraj všetci muži tu v diskusii píšu že všetky ženy sú zlatokopky. kde preboha ?

ako asi sa môže niekomu javiť ako prehnaný zmysel pre detail ale ak má prebiehať zmysluplná civilizovaná konštruktívna diskusia tak sa treba držať faktov, nevymýšlať si, nepodsúvať nezmysli. a hlavne si treba ukočírovať svoje mindráky lebo ako vidím minimálne BU ich má na rozdávanie.

proste tieto invektíva a agresívne výstupy sú od veci.

ale viete čo. ked chcete tak sa hádajte. vy si NIEKTORE nájdete vždy zámienku k tomu aby ste si riešili účty s opačným pohlavým.