...sa to len mne zdá, že je vela žien dnes zlatokopiek??? ....ked baba do 30 rokov povie, že ju muž musí zabezpečiť, inak s ním chodiť nebude..,..toto povie na rande...myslím, že aj majetný chlap chvílu spozornie, komu sa medzi nohy hrnie....
..omielaná téma zlatokopiek
pripomina jedneho kamosa, kt mi rozpraval ako si robi pokusy na ludoch na zoznamkach..
odľud - ja mam ale podozrenie ze ide o niekoho koho poznam, lebo inak si niektore vyhybave odpovede na moje otazky neviem vysvetlit, plus este aj pouzitie niektorych vyrazovych prostriedkov mi pripomina jedneho kamosa ..
Som krasna zena , s dobrym srdcom , mam velky dom , dve auta v garazi , firmu , jedine co mi chyba je muz ....
Najradsej by som chcela skaredeho , nezamestnaneho povalaca bez domova a podmienkou je aby bol dobre zadlzeny a ani nemal v umysle pracovat .....ja sa o teba zlato postaram so vsetkym servisom ....
vapor dnes som počul prirovnanie k tomu ako ludia selektuju druhých na online zoznamkach. je to ako ked si vyberáš jedlo iba podľa ingrediencii ale nepoznáš jeho chuť :) a iba na základe toho odhadzujes.
nevyjadrujem sa teraz konkretne k tomuto tvojmu pripadu :) mám na mysli všeobecne online zoznamovanie
Odlud,
Super pokec s tebou , mali by sme si dat stretko a zasmiat sa dobre spolu :-) len musis mat odpustenu paru :-)
:D
ty si strateny pripad.
inak na mne si nejaky typek na pokeci robi cca mesiac dake psychologicke pokusy a spamuje mi v podobe rp o tom ako je zabezpeceny, ma byt i auto a hlada niekoho na prijemne vecery mimo pokec, a este o sebe tvrdi ze je sympos (toto slovo inak nenavidim ked niekto pouziva) ale nic ine mi o sebe poriadne nechce velmi prezradit a este mi nadava do dakych trdiel ... :D (taze keby nejaka takeho chcela mozem poskytnut nick :D)
Odlud, neboj sa o mna je iny zaujem a ja neprispievam do ziadnych tem neviem kde si na to prisiel , ja sa len dobre zabavam na tvojej jesitnosti .....
Venuj sa ty radsej rucnej praci s tvojim brkom aby si trochu odpustil paru a potom sa vrat do diskuzie:-)
BU ja sa zapájam do rôznych diskusií na tému vzťahy. zlatokopky ma osobne nezaujímajú pretože môj život nemajú čím obohatiť a ja nie som Kolár aby som ich život vedel obohatiť :-)
a ty si moja zlatá daj pohov. pozri sa ako celé mesiace špiníš diskusie (nie len túto) svojimi výlevmi, mindrákmi a urážaš kde koho kto s tebou nesúhlasí. akonáhle je nejaká podobná téma hned sa do nej vopcháš a hejtuješ. čo keby si sa nesťažovala stále na mužov a zamyslela si sa nad sebou, nad svojimi nedostatkami a chybami. pretože ak tu niekto má mindráky na rozdávanie si to ty. ked ťa porovnám hoc aj s týmito ženami z diskusie tvoje mindráky daleko presahujú únosnú normu. ty máš moja zlatá problém najmä a predovšetkým sama so sebou. očividne si neveríš, možno je o teba malý záujem, možno aj nikoho nemáš, ak máš má to s tebou ťažké. jedno viem naisto, ak svoje mindráky neodstrániš tak život s tebou bude pre akéhokolvek chlapa peklo.
Diana on nepíše všetky ale že SA MU ZDA ZE JE ICH VELA.
a druhý tvoj omyl je že vraj všetci muži tu v diskusii píšu že všetky ženy sú zlatokopky. kde preboha ?
ako asi sa môže niekomu javiť ako prehnaný zmysel pre detail ale ak má prebiehať zmysluplná civilizovaná konštruktívna diskusia tak sa treba držať faktov, nevymýšlať si, nepodsúvať nezmysli. a hlavne si treba ukočírovať svoje mindráky lebo ako vidím minimálne BU ich má na rozdávanie.
proste tieto invektíva a agresívne výstupy sú od veci.
ale viete čo. ked chcete tak sa hádajte. vy si NIEKTORE nájdete vždy zámienku k tomu aby ste si riešili účty s opačným pohlavým.