...sa to len mne zdá, že je vela žien dnes zlatokopiek??? ....ked baba do 30 rokov povie, že ju muž musí zabezpečiť, inak s ním chodiť nebude..,..toto povie na rande...myslím, že aj majetný chlap chvílu spozornie, komu sa medzi nohy hrnie....
..omielaná téma zlatokopiek
Zlatokopky sú fajn, aspoň sa vedia pretvarovať, ale taká skutočná žena sa ani pretvarovať nevie:-) Suma somárum, je.e vás do ucha od začiatku do konca - ha, ha.
Jedine zlatokopky:-)
Mesačný princ, tak ako? Už si našiel ženu, kt. Ťa NAOZAJ ľúbi a nie...???
Veď sa pochváľ, kam si sa to stratil?
Keď si chce niekto prečítať kopu bludov na jednom mieste, stačí, ak si otvorí túto tému. Ozaj kvalitná kopa "užitočných informácií". Feministické a šovinistické somariny, sebaľútostné výlevy, nenávistné útoky voči opačnému pohlaviu, bože môj. Okrem pár vzácnych výnimiek (príspevkov).
prečo musí byť 30tka tak kritizovaný vek? Prečo majú slováci tak dementný názor že po 30tke každý ošpatnie a nenájde si partnera a podobne. Podľa mňa je človek v tomto veku ešte mladý a vôbec nieje dôvod na takú paniku ako sa píše tu na fóre. Nemal by sa človek o seba starať a snažiť sa byť sťastný v každom veku,? Podľa mňa určite áno!
Michael to hodnotíš podľa seba že po 30tke človek ošpatnie úplne a môže sa ísť zakopať??? Lebo v tomto veku už máte šediny, plešiny, pivné bruchá ale myslieť si o sebe budete stále. 30ročná žena schová chlapa výzorovo do vrecka raz dva. Poznám ženy v tomto veku mám kolegyne okolo 30tky a sú to krásne ženy. Udržované štíhle športujú.
Ešte by som doplnil preklad z prvého videa kto by nerozumel anglicky
Rozoberaju tam to že ženy su šťastnejšie keď su mladšie, muži zase oproti ženám keď su starší tak su šťastnejší muž (finančné zabezpečenie atď)
Takže prvé video 2:13 Žena mu hovorí: "Je tu dovod prečo ženy žiju dlhšie Mark, nechaj ma ti to povedať, je to pretože sme silnejšie a šťastnejšie na konci dňa ako väčšina mužov, a to je skutočne, a ty to vieš.
Mark odpovedá: "Keď sa muž ožení so ženou ktorá kričí ako ty, tak chcú len umrieť skôr".
Bey, bey Feminazi.
Toto je chlap podľa môjho gusta, a to nie som gay, ale charakterovo myslím.
Nedá sa oblbovať ženskou a rozumné názory
www.youtube.com
Dajina
Neviem načo by mi bola žena, muži su fyziologicky zhruba o 30% silnejší ako ženy, zrejeme ako víno zatiaľ čo ženy "zrejú" ako mlieko
A v 21-22 rokoch kedy vaša fyzická krása dosahuje maximum začínate upadať do 25-30 rokov pomalšie po 30 "narazíte do steny" celou silou.
Nemáme blbé nálady ako ženy, riadime sa logikou nie emóciami, vieme povedať čo chceme keď niečo chcem, nenechávame si to len tak v hlave a nepremýšľame o tom štýlom že "Ako je možné že nevie čo chcem"
Dokážem byť samostatný, a rozhodne sa nedám od ženy nejako využívať, buď finančne alebo tým že na seba hodí sexi obleček a mám byť z nej akože "paf" a ona si bude užívať moju pozornosť.
Sorry ale samo si začala.
Tu máš 13:27
www.youtube.com
"Ženy v mojej definícií sú dospelé, ktoré by chceli aby bolo s nimi zaobchádzané rovnoprávne, a ktoré sa dokážu postarať samé o seba, to su ženy, a tie ja mám veľmi rád a mimochodom drahá oni majú radi mňa.
matiky - presne tak ako píšeš
ja by som si tiež nevedela predstaviť život s mužom,ktorý sa nevie ani sám o seba postarať
neviem načo by mi asi bol....
mám vlastný byt a deti už dospelé
nebudem hádam žiť s nejakým mužom,ktorý zarába 450e a nebodaj živiť ho
moj partner by mal byť finančne zabezpečený - ináč "zbohom"
zalezi co definuje tuto kentucky ako zlatokopku... Mne ako pracujucej vzdelanej zene po 30 s vlastnym autom a bytom by vadilo tahat to s muzom ktory byva u rodicov a nevie sa o mna a deti ked pridem o pracu postarat...