..omielaná téma zlatokopiek

BMW3

Artis si vedle jal ta jedle
Prave medzi 18_25 najdes vela zlatokopiek
Tie mlade nechcu pracovat a chcu krasou ohurit muzov lebo si myslia ze krasou tela a mladostou sa dostanu k bohatstvu.
Chod viac do barov, podnikov, nak. centier, kaviarni a uvidis o com tocim.

bezzodpovedni uboziaci

Artis ,
Ale aky sme zostali popudeni ked im niekto napisal pravdu do ichvelkeho ega .....☺
Ty si hanba muzov ked tu pises take statistiky o zenach , rob radsej nieco ako zvacsit tvoje ego v tvojich gatiach

artis

bezzodpovedni uboziaci
s tebou polemizovat nema ziadny zmysel, musis byt hlboko ranena a prestan uz dehonestovat zenske pokolenie, si hanba zien

bezzodpovedni uboziaci

Odlud , preco by som mala byt nastvana ved ja sa dobre zabavam na vasich hlboko intelektualnych prispevkoch.....a neboj mam sa dobre , len ty radsej nebud preposrany z toho uz dopredu ze nekaka zena bude od teba ocakavat nejaku istotu nielen materialnu

odľud

si nastvana pretoze si frustrovana. prečo niekto ako ty, to jest pekna atraktivna mladá zena o ktorú majú muži veľký zaujem a ktorá je spokojná so svojim životom, so svojim partnerom, slovenskym alebo zahranicnym, ktory ju vie zabezpečiť a nemá problém si takého nájsť, je frustrovana ?

bezzodpovedni uboziaci

Artis , no teba by som rada videla , ked mas take naroky na zeny , ty musis byt samec asi ako tvoja 5 centimetrova vybava ... Ty musis byt iny sociolog specializujuci sa na zensku societu , len si kdesi zabudol svoju sudnost .....
Teba vidiet to by bol vybuch smiechu a este keby si usta otvoril a dal do eteru nejaku tvoju mudrost a vrchol by bol keby si este z gati vytiahol tvojho zakrpateneho scipacka s velkym egom ....to bybola kombinacia hotove termo pre vsetky zlatokopky