...sa to len mne zdá, že je vela žien dnes zlatokopiek??? ....ked baba do 30 rokov povie, že ju muž musí zabezpečiť, inak s ním chodiť nebude..,..toto povie na rande...myslím, že aj majetný chlap chvílu spozornie, komu sa medzi nohy hrnie....
..omielaná téma zlatokopiek
Dajlna ,
Mas pravdu , ja by som tiez nechcela muza ktory nezarobi , lebo je to zodpovednost voci detom , ktore do vztahu pridu a clovek musi byt zodpovedny aby im neznicil zivot niekde v azylaku
Princ,
Vidno ze nemas rodinu , deti , lebo by si vedel ake su vydavky na take dospievajuce deti , stravu a vsetko .....
180 € nie je nic ......
Premýšľal som tým mojim IQ 60, že prečo muži nehľadajú nejakú, ktorá ich zabezpečí? pretože ja hľadám. Možno nájdem ale je to podľa mňa dosť futuristická vízia :D
všetko sa dá ak majú aký - taký príjem obaja partneri, aj deti uživiť, aj na dovolenky chodiť....a aj niečo ušetriť. Podľa mňa je 180 eur dosť. Nie je to dosť pre žiadnu ženu ale ja budem hľadať takú, ktorej to stačí a bude sa na mňa dívať ako na ľudskú bytosť a nie ako na peňaženku :)
Ja mám veľmi erotickú peňaženku, otvorím a p.ču vidím :D
Je to veľmi pekný príklad, ten môj príjem. Je to presne to isté ako ke´d ľudia selektujú niekoho podľa vzdelania a dákeho titulu. Možno taký človek bez titulu je oveľa inteligentnejší a vzdelanejší ako ten s titulom ale tak zaužívané návody jednoducho nepustia.
A preto som veľmi šťastný, že nemám partnerku, aspoň sa vždy ukáže tá povrchnosť u ľudí. Nehnevajte sa ale beriem to tak.
chcela som napísať,že radšej budem sama do konca života ako živoriť
pomýlila som sa :-)
nie,som zlatokopka,ale určite by som si nezačala s nezamestnaným alebo s niekým kto zarobí 450e,a nemá vlastné bývanie a auto
neviem si predstaviť ako by sme žili...
môj partner musí byť finančne zabezpečený ináč "zbohom"
radšej budem sama do konca života a živoriť
hej mohol, mam tam ukazky svojej tvorby a v profile uvedene co som studovala a i ine info kt dost o mne vypoveda a identifikuje :)
vapor, môže byť. a on by podla tvojho profilu (neviem čo tam všetko o sebe uvádzaš a ukazuješ) mohol vedieť že si to ty ak by to bol ten kamoš ?
btw kto vie dobre anglicky a nudí sa tu je niečo o vztahoch. celkom dobré postrehy a zaujimavé poznatky. tam som počul aj to o online zoznamkách
www.youtube.com
Tepla zatial nie som .....a slepacieho udolia mam v praci dost