...sa to len mne zdá, že je vela žien dnes zlatokopiek??? ....ked baba do 30 rokov povie, že ju muž musí zabezpečiť, inak s ním chodiť nebude..,..toto povie na rande...myslím, že aj majetný chlap chvílu spozornie, komu sa medzi nohy hrnie....
..omielaná téma zlatokopiek
vaše problémy medzi adr1ou a tebou si poriešte sami.
mne nejde ani tak o túto konkrétnu tému alebo tému zlatokopky. mne je to vlastne už ukradnutá. tu ide o to z čoho vlastne vyplýva to hejterstvo. a to plynie žial bohu z toho že niekto si poriadne neprečíta tému, nezamyslí sa, stačí mu názov a hned prudko reaguje. niektoré ženy hned zaleje zlosť a cez tú ani nevidia na čo reagujú, len automaticky začnú chrliť oheň :-D a to je hlúpa reakcia. netvrdím že sú hlúpe, len tvrdím že je to hlúpa reakcia. ale dá sa jej predísť ked ostatní užívatelia budú upozorňovať ked niekto takto prestrelí (je jedno či muž či žena), a možno sa dotyčné osoby skrotia. pretože si myslím že ignorácia týchto osôb nepomôže zlepšiť úroveň diskusií.
a nezáleží na téme. diskutovať sa dá v pohode a inteligentne aj na hoc ktorú tému, len na to musia byť pohodoví inteligentní diskutujúci... dá sa civilizovane a inteligentne diskutovať o tom že je vela žien ktoré sa chovajú zlatokopky, alebo o tom že autor má možno skreslené vnímanie, rovnako tak sa dá diskutovať o tom že je vela mladých mužov ktorí bývajú s rodičmi ako to tu tá BU stále pripomína, prečo je to tak, čo je za tým, alebo prípadne že podla štatistík cca polovica mužov na slovensku zarába 800 a menej hrubé čo je celkom zaujímavá korelácia. atd. čiže tieto témy sa dajú rozobrať všelijako, dokonca aj bez ohladu na to ako tú tému pôvodne zamýšlal autor, či ako provokačnú, alebo na zamyslenie, alebo len ako potrebu si momentálne povzdychnúť :-D len na to treba ludí, nie hned nadávať, urážať a liečiť si komplexy na duhých....
Odlud , co by som si ja chodila po forach liecit svoje komplexy a ake prosim ta ??
Ja som jedna pekna , inteligentna zena nad vecou a s humornym nadhladom , ved sa trochu uvolni :-)
Neviem co sa tu vsetci seriete , co uz nepoznate srandu , ja som chcela len trochu zabavy a odlahcenia ........
Neviem odlud preco si taky suchar co sa tyka ten nafukovacej zlatokopky :-)
Uznavam, ze BU uraza. Obe strany by sa mali upokojit. Ja som narazala iba na to to, ze sa tu vobec tieto temy neustale zakladaju a nereagovala som v nich ale ked som nasla tuto, ktora ma este aj v nadpise slovo "omielana", nedalo mi to. Tak snad skus pochopit aj ty to, ze chlapi tu zakladaju hejterske temy, ktore su vseobecne namierene proti zenam. Jasne, ze kazdy ma pravo povedat si svoje, ale co je moc, to je moc. :)
Co sa tyka Adrie, nevyjadrujem sa uz, nema to zmysel. :)
Moireal ja som ťa neurazil. a či potrebujem mať pravdu ? pozri ja som od začiatku som kludný a slušný a kto ma začal urážať ? no tak vidíš...
túto tému využívam len k tomu aby som poukázal na niektoré osoby ktoré chodia aj do iných tém. vid BU ktorá má s najväčšou pravdepodobnosťou viac nickov (a myslím že aj na pokeci má) a chodí po témach, rieši si svoje komplexy zo svojho výzoru a hejtuje. to ti príde v poriadku ? tebe príde v poriadku že nás tu nechutne uráža spolu s ešte inými (ak to nie sú jej dalšie nicky) ? to nemáš potrebu nahlásiť adminovi len preto lebo je to žena ? a adr1a ti vadí ked je objektívna a nezastáva sa slepo žien len preto lebo je sama žena ? ako toto je vážne sila, tak mňa sa niekto snaží úplne detsky primitívne urážať a ked tú osobu právom uzemním, tak som vinný ja ? to ako úplne vážne hej ? ok :-)
ak budete mať takýto postoj tak sa nikto nesťažujte na to ako tie diskusie vyzerajú :-) skôr či neskôr sa tento problém bude riešiť zase v inej téme. aj tak už tu riešite ip adresy užívatelov. úroveň diskusií je vašou vizitkou.
Odlud uz s tym prestan. Ak si taky mudry, nechas to tak. Ani ja sa do hejterskych tem nezapajam. Ale temy kde chlapi vulgarne pluju na zeny, takych je viac nez dost. Vyjadruju sa o ich pohlavnych organoch uplne nechutne a otrasne.
Uznala som ti, ze mas pravdu, ze zeny neplnia ulohu ak maju. Co este chces? Chces sa rochnit v tom ze mas pravdu? Mas pravdu a mam ju aj ja. Vsetko zavisi od uhla pohladu. Mne vadi, ze sa to tu riesi stale dookola. Temy rozduchavajuce nenavist. A nikto toto nemaze, lebo ludia sa tu urazaju donekonecna.
Messje, ja zijem v zahranici a mam priatela Slovaka, takze nie vsetky su proti Slovakom jo? :)))
Adria, ty si tiez zenskeho pohlavia, tak uz nechaj tuto maskaradu, ako ty si strasne ina.
Ja sa tu napriklad do chlapov nenavazam a mala by som tiez dovody, ale naco. Treba zacat od seba a treba toleranciu, lebo nik nieje dokonaly.
Aj lutujem, ze som sa sem zapojila, lebo viete cloveka len urazat. Strasni pomocnici na zdravi.sk. :))))
prepáč ale ja sa na tvoju úroveň neznížim :-)
tak hlboko neklesnem, za to ty ako vidím od začiatku stále kopeš hlbšie. nuž kto chce kam... ;-)
a nie, nepochopila si stále tému
Odlud
Ze ta to tu este bavi dookola omielat tie veci , ktore su jasne ako facka , len ty hladas ponore uvahy aj tam kde nie su....
Ved ked niekto hlada kurvu tak ide do baru tam ju najde a ked chce niekto slusne dievca tak ju tiez najde a tych je chvala bohu vacsina , len chlap nesmie byt preposraty uz dopredu , ze zena bude chciet od neho vo vztahu aj nejaku istotu a zodpovednost....
Apropo uz si si tu istotu odskusal na tej nafukovacej zlatokopke s drahou kabelou v ruke , urcite by ti to prospelo a potom ju sfukni do skrine a zlatokopka nebude od teba nic chciet :-)
Bu, bu :-) ps : Opatrne az ti nevyfuci , to by boli naklady a investicie naviac