...sa to len mne zdá, že je vela žien dnes zlatokopiek??? ....ked baba do 30 rokov povie, že ju muž musí zabezpečiť, inak s ním chodiť nebude..,..toto povie na rande...myslím, že aj majetný chlap chvílu spozornie, komu sa medzi nohy hrnie....
..omielaná téma zlatokopiek
Nechapem preco hovoris v tretej osobe. Stalo sa to tebe, alebo ako to je vlastne?
To je len tvoja chyba ze zjes viesco.
Povedat moze ze ju musis zabezpecit, tak isto ako aj ty by si mal mat nejake poziadavky. Ked aj ona, tak aj ty. Ci si nechas vymiest hlavu kvoli vagine? Aj tak ju maju vsetky zeny rovnaku, takmer :D :D
Kde je napisane ze chlap nemoze poslat zenu doriti?
Tiez si myslim ze chodis na zle miesta, ked sa ta nabuduce daka spyta ci mas dom, inak s tebou nebude, tak jej povec ze ak tam nebude upratovat, ty s nou nebudes :D :D
ešte stále ? prečo nepoužívas nick pod ktorým tu bežne vystupujes ?
no vidíš stačí ti pripomenúť príčinu tvojej frustrácie a hneď sklapnes :) lepšie vstúpiť do seba a úprimne si priznať čo ťa žerie než sem nabehnut a urážať ľudí.
mimochodom ešte raz - netreba si zamieňat pojmy, žena požadujúca iba peniaze a majetok nie je žena ktorá chce istoty ale zlatokopka. nie je to také ťažké pochopiť si myslím. naopak žena ktorá chce istoty bude popri rozumnom zarobku požadovať od muža aj vernosť a to aby si s mužom povahovo sadli a bude chcieť medzi nimi citové puto. toto zlatokopka nechce. ona chce zárobok a pokial možno co najväčší. takže ak si trocha kľudnejsia tak bez horúcej hlavy možno pochopís ten rozdiel. alebo sa budeš hanbiť ako zbytočne si vypenila a strielala vedľa :)
Artis , je mi luto ze mas malu vybavu , ale nemusis sa za to do mna navazat ze som trafila do cierneho , ale tvojim egom to zakrpatenie vyvazis
Artis , je mi luto ze mas malu vybavu , ale nemusis sa za to do mna navazat ze som trafila do cierneho , ale tvojim egom to zakrpatenie vyvazis
Mesacny princ , nepodcenuj sa , urcite najdes zenu ktora sa bude pri tebe citit bezpecne , zo srdca ti to prajem nastastie je este vela dobrych zien so srdcom na pravom mieste
bu
kazdym jednym prispevkom sa viac a viac dehonestujes ak ti ide o trapne provokovanie, tak si psychicky narusena a netrafila si forum,
bmw
toc si ocom chces,mna tebou spominane standy nezaujimaju, co 18ka dosiahla v zivote?nic, nehladam pichacku, to dokaze kazde teliatko dostat zensku do postele
Bmw ,
Musis ist do kostola , do nejakeho zariadenia , kde treba niekomu pomoct .....
Ked pozeras len na miestach kuriev najdes len kurvu ...vy chlapi sa len stazujete a pritom tie kurvy vyhladavate a pokrytecky sa stazujete
Chod do kniznice , do psieho utulku
Bmw ,
Musis ist do kostola , do nejakeho zariadenia , kde treba niekomu pomoct .....
Ked pozeras len na miestach kuriev najdes len kurvu ...vy chlapi sa len stazujete a pritom tie kurvy vyhladavate a pokrytecky sa stazujete
Chod do kniznice , do psieho utulku
bezzodpovedni uboziaci - istotu nemáš nikde, ani v ľuďoch a ani v živote! Tak o čom to tu točíš???
Ja vždy vytiahnem na ženu pravdu a to že mám IQ60 ( mám certifikovaný papier), Bývam s mamou a aj ma živí, nemám žiadny majetok, nič na vkladnej knižke, v práci zarábam len 180 euro, mám zdravotné problémy....a veľa iného. Je už na tej žene či chce počuť pravdu alebo chce istoty, ktoré jej v dnešnom svete nikto nedá :)
Takže tak, ak po týchto mojich slovách nejaká žena ostane, tak viem, že ma má naozaj rada :) Ostatné mi ako človeku nemajú čo ponúknuť, nedajbože sa ešte orientujú aj na vzhľad :D