...sa to len mne zdá, že je vela žien dnes zlatokopiek??? ....ked baba do 30 rokov povie, že ju muž musí zabezpečiť, inak s ním chodiť nebude..,..toto povie na rande...myslím, že aj majetný chlap chvílu spozornie, komu sa medzi nohy hrnie....
..omielaná téma zlatokopiek
Ono je to tak, že môžem mať rád aj bezdomovca či bezdomovkyňu, môže to byť v nejakom zmysle hodnotná a zaujímavá osobnosť ale napriek tomu sa nemusím ňou viazať, nemusím s ním či s ňou zdieľať jeho život.
Lebo to môžu byť dve rozličné veci - mať niekoho rád a vstúpiť s ním do zväzku. Môžem mať niekoho rád, ale nemusím mať rád jeho spôsob života. Matku Terezu napríklad majú mnohí radi, tých čo sa k nej pridajú a v chudobe sa starajú o biednych je už pomenej. To som zvolil taký pozitívny príklad :)
Mesacny a dovod preco ta bude lubit?
Muz sa tiez zamiluje do zeny bud kvoli jej krase atd. Co dokazes ponuknut ty?
Mesačný princ
... a ktorá ťa bude živiť a počúvať to tvoje ustavičné fňukanie. Hľadaj si teda seberovnú - s IQ 60, platom 180 eur a zdravotnými problémami. Lebo normálna žena ťa určite chcieť nebude a nie preto, že by bola "zlatokopka".
tak nie kazdy chlap to ma v sebe ze sa chce starat o rodinu aj financne
ja som sa rozviedla s mužom po 15r.manželstva a práve kvoli tomu,že nevedel zabezpečiť rodinu.(finančne)
z lásky sa jednoducho žiť nedá
on zarobil 450e a ja 900e a už ma to prestalo baviť ho neustále živiť
ja robím nadčasy každý deň a domov sa prídem len vyspať
načo taký muž,ktorý nemá peniaze???
už teraz si dobre premyslím,s kým si začnem!!!
Podľa seba súdim teba. Isto nie je pravdou to, že sa sem chodia všetci len odbavovať, lebo všetci sme len frustrovaní a zúfalí a ty si tá svetlá výnimka, ktorá nie je frustrovaná a ani zúfalá.
Všetko je len ilúzia.
Bujak áno takú zlatokopku by si na ryžovanie zlata niekde na aljaške asi ťažko nahovoril lebo také pipiny sa najradšej pohybujú v mestách a nie v horách tam by sa taká kráva nemala pred kým ukazovať v štekľoch a s našpulenou opichanou botoxom papuľou či nalakovanými nechtiskami. Také zlatokopky hľadaj v baroch kde lovia boháčov. Čo viem tak zlatokopka môže byť hocjakého povolania ak má vôbec nejakú prácu lebo často ich živia rodičia a keď už tak nájdeš medzi modelkami, speváčkami, hosteskami, čašničkami, predavačkami v drahých butikoch, ale pokojne aj medzi zdrav. sestričkami, lekárkami, riaditeľkami, úradničkami a pod. Lebo nieje zlatokopka ako zlatokopka, jedné sa chcú dostať k bohatému ženíchovi a iné sú naučené žiť v luxuse ale ten im nestačí tak chcú ešte viac v podobe zabezpečenia zo strany bohatého ženícha.
www.youtube.com
www.youtube.com
Ja by som chcel zlatokopku, pretože som romantik.
Išli by sme spolu na Aljašku, v divej prírode pri rieke by som postavil zrub a tam by sme spolu bývali. Ryžovali by sme spolu v tej rieke zlato a keby sme našli nejaký dobrý nuget, išli by sme ho minúť do Las Vegas. Potom by sme sa vrátili zas naspäť a ryžovali by sme znova. Krásny život so zlatokopkou....
nebudte ako besni :)