..omielaná téma zlatokopiek

martina565

som zena ale neda mi sem nenapisat prispevok ohladom dnesnych dievcat. Vidim to vo svojom okoli nanestasti aj kamaratkach ze ked baba dobre vyzera spravi si vysoku skolu aby si zvysila cenu mysli si ze sa uz o nic viac nemusi starat a ze si najde muza s bytom autom a proste ze jej on bude na vsetko davat. Ja ako baba by som nikdy nedokazala nechat vsetko platit muza neprispievat mu nerobit a podobne. V podstate mi je dnes chlapov aj luto lebo to ake su baby je katastrofa.

Filip TT

supertrupet - rozumiem a ďakujem. MT by tu písala oveľa rozumnejšie príspevky ako ja. Kritiku MT poznám. Vnímam to ako dôkaz, že tým kritizujúcim napriek všetkým rečiam o humanizme nejde o dobro človeka. Inde sa to snáď dá skovať, je to komplikovanejšie odhaliť, ale na prípade MT sa to ukazuje jednoducho a jasne.

Mesačný princ

nickkki - ale len vyzerá. never všetkému čo na oko vyzerá zle :) Ono aj pekný obal môže skrývať nechutný výrobok :)

nickkki

a co chces ponuknut babe po 30? tu uz pozvanim do kina neohuris. hlada zodpovedneho chlapa ktory sa dokaze o nu a deti postarat... a teda pokial nemas pracu..byvas u rodicov to vyzera ze sa nevies postarat ani sam o seba...

supertrupet

filiptt
vážim si tvoje príspevky, vecné, idú do hĺbky, majú zmysel
ale pozor na glorifikáciu niektorých osôb napr.MT
dosť veľa nechutností sa dá o nej a jej "dobrosrdečnosti"nájsť
Toto mi vadí na ľuďoch v cirkvi, že môžu byť akokoľvek pekní, ušľachtilí vlastné pieskovisko prehliadajú úmyselne.
Sorry za off topic

kikani

mily zlaty ulohou muza je zabezpecit rodinu... vytvorit domov...hniezdo...kam sa ti ta tvoja lastovicka nastahuje a zahniezdi... k comu muz ktory sa nevie postarat o rodinu?

Mesačný princ

iva 45 - :D nepôjdeš tam so mnou? Neboj tam nebudeš musieť chodiť ani do práce a ani sa o nič starať :)

iva 45

Mesacny p. Nenadormo si mesacny , mal by si ist na tej mesiac aj byvat , lebo tvoje nazory su dost mimo tuto planetu

Mesačný princ

Podstatou tohoto všetkého je len to, že pokiaľ nemá ľudská bytosť peniaze, tak pre druhú ľudskú bytosť neznamená nič.

Je to tak dané u cca 98% populácie. A ja budem rád za každé 2%, ktoré mi skrížia cestu :)