..omielaná téma zlatokopiek

antoine

.....na prvom rande ked zacne toto zena hovorit tak ju posle kazdy normalny muz do p...ce, los chapandos, co chcel autor povedat?...hlupa krava co bazi len po materializme a vie sa len fintit nie je schopna nic ine muzovi dat okrem k..ndy, ce..kov a huby....s takouto ma muz mat rodinu??? amen tma...nastastie je kopec zien, ktore su rozumne a normalne a vyber je stale velky aj z ich mnoziny.....

odľud

v pohode presne takú nejakú reakciu ako je podobná som skôr či neskôr čakal (ludia sú tak predvídatelní). ale dotyčnej ušla jedna skutočnosť - autor témy sa pýta na situáciu kedy žena ide len po jeho zárobku a majetku a on ho má. hoc ako to skrýva, kamufluje, alebo neskrýva v konečnom dôsledku z nej vyplnie že jej ide len o to :-)
nebavíme sa o situácii kedy aj tomu mužovi nejde o vzťah a berie ženu len na jebačku a chválenie sa.

preto som schválne vo svojom príspevku podotkol že nemám nič proti a chápem ked sa muž snaží uživiť rodinu a žena sa stará o svoj výzor ale ak je ten vzťah postavený iba na tom je to málo je to riskantné a je dosť možné že dlho nevydrží alebo to bude len také divadielko ked už sa objavia deti no vztah bude škrípať lebo tých ludí nič iné nespája, je to obchod. aj dohodnute manželstvá (možno ako v indii) síce môžu fungovať dobre (po tej vzťahovej ludskej stránke) ale jedine ak sa tí dvaja časom spoznajú a nájdu niečo spoločné snažia sa aby im to klapalo.

bezzodpovedni uboziaci

Co tam ake zlatokopky ......
Kazda zena ocakava od partnera istotu citovu aj materialnu , je to tak dane uz tisicrocia do zadu ze muz je ten lovec....
Len terajsi posrati akoze muzi by chceli aby zena zarobila ,deti chovala , dobre vtaka vyfajcila a rit otrcila ......
Za slovo zlatokopka len skryvaju svoju neschopnost .......
Ktora normalna zena si uz len vyberie nezamestnaneho......
Aby potom chodila po azylakoch s detmi a zobronila pre ne chleba
Radsej budem sama ako si zobrat uboziaka ktoremu prekaza ze od neho pozadujem trochu istoty. . .
Ale ked treba trtkat tak vam akoze zlatokopka nevadi - neschopaci vypocitavi , chlap sa ma postarat o rodiny nielen o to ako vtaka vysemenit nejakej najlepsie do huby a este lepsie do riti ..
Pokrytci..........
Vam treba dat pomenovanie novodobi mladi muzi bez zodpovednosti ....
Bezzodpovedbi jebaci

odľud

notabene k tomu vypočítavejsiemu malá poznámka. keď žena chce len jeho peniaze a oni budu mať deti kde má on aspoň nejakú malú istotu ze ked žena objaví majetnejsieho tak nepojde za ním lebo ju zaujíma len status a majetok. alebo ze mu nezahne s nejakým iným poza chrbát a on bude vychovávať nevedomky cudzie deti a investuje do nich peniaze čas energiu.

odľud

Lucia pravdu máš. aj to plasenie svadbou a rodinou hneď v úvode hrá určite úlohu.

tetacierna ano tá definícia sa môže vzťahovať aj na tieto situácie. tu ide o tie priority a zámery danej zeny. ak sa ukáže že jej ide len majetok tak v podstate spĺňa tu definíciu :) a muz pokial má nejakú sebauctu tak si položí otázku preco by sa mal nechať vyuzivat. a keď je trošku vypočítavejsi si zas povie prečo by mal do dotyčnej investovať čo bude z nej mať ? predstav si že mnohí muži nevnímajú ženy len ako kus masa na jebacku a taktiež oni nechcú byť iba chodiaci bankomat.
skús si to otočiť, nejaký muž ti povie ze bude s tebou len vtedy ked budeš mať perfektnú dokonale vysportovanu postavu, krásnu tvár a veľké cecky. tebe by to prišlo v poriadku, len toto si ty, kus pekného masa ? a ako vieš ze bude s tebou keď krajšiu casom objaví alebo sa mu proste zunujes ? a bude argumentovať tým ze úlohou ženy je byť krásna. no ked už nic iné tak minimalne to súvisí s vlastnou sebauctou, dôstojnosťou...
inými slovami je v poriadku keď sa žena stara o svoj výzor a muž sa snaží finančne zabezpečiť rodinu ale ten pár by malo spájať aj niečo viac. možno kedysi sa ľudia brali kvôli majetkom ale je otázka ci všetci a ci ozaj len to hralo úlohu a navyše je otázka ci tí ľudia boli tak spokojní. dnes sa to každopádne vníma inak, hoci ani to sa nedá zovšeobecniť.

vaporwave

možno že keď také slovo ako zabezpečenie deva spomenie pri dotyčnom, tak jemu sa hneď v mysli vyjaví svadba, rodina a deti .. a v podstate to slovo je ekvivalentom týchto stavov vecí a teda spomínať hneď v úvodných fázach randenia toto nie je asi najlepší nápad keďže tým vačšinu mužov asi odplaší .. 

Castaway

Je jednoduché byť len negatívny. Ide aj o to, na akej úrovni sa daný muž nachádza, čím sa potrebuje prezentovať a tak ďalej. V našich baniach už toho zlata nie je veľa, čiže tento odbor, zlatokopecstvo asi zanikne.

tetacierna

mám pocit, že v dnešnej dobe nie je dosť jasné čo je zlatokopka...
pokiaľ viem, donedávna to bola tá, čo spí s chlapom (nie jedným) pre peniaze...resp. platí jej za to ..
ešte nedávno bolo úlohou chlapa byť živiteľom rodiny..dnes ak to žena očakáva, že ten chlap sa okrem iného aj postará už je zlatokopka??
tak to chcem vidieť tú ženu, ktorá chlapovi povie..oh zlato nechoď do práce, sedkaj si doma..ja pôjdem do práce zarobím peniažky prídem domov navarím upracem operiem ožehlím a ty za odmenu, tu máš 50euro chod na pivko s kamošmi...
to že chceme chlapa, ktorý nas zabezpečí znamená, že potrebujeme niekoho zodpovedného kto vie narábať s rozpočtom a neminie peniaze len tak ..
dnes je zlatokopka každá, čo sa o seba trocha viac stará...som zvedavá na toho, kto by chcel neohrabanú šedú myšku, ktorá nevie čo je farbička,hrebeň či lak na nechty

adr1a.

Inak ja nechapem, v akych sferach dimenziach oblastiach sa pohybujete, ale tak ja moc zlatokopiek nestretavam a nepoznam))