Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa da prekonat sklamanie v laske?

Príspevok v téme: ako sa da prekonat sklamanie v laske?
robo75

Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem

robo75

to spleen : a to je to, co mi nahana strach. Dostal som do veku, alebo ako to nazvat, kedy ma nezaujma kariera a peniaze, ale vsetko by som vymenil za to prave orechove.Tiez si nechcem davat zbytocnu nadej a budes sa snazit ten cas nepremrhat, diky

spleen

pre robo 75: Mozno je tvoj pribeh v niecom iny,ale podstata je ta ista.City,ktorych sa,tak ako ja,nevies vzdat,nadej,ktora ti zostava,pretoze ta to drzi pri zivote a ponuka ti jeho zmysel.Poviem ti len jedno,ja som takto premrhal niekolko rokov a lutujem toho,pretoze az teraz viem,ze mi ta zena za to nestala,aby som sa kvoli nej trapil a cakal som na to,kym v nej konecne prepukne ta "chemia" /jej slovo na oznacenie lasky/.
Ale tie reci,ze pride ina....,to je tiez len iluzia.Je vela veci,po ktorych clovek moze tuzit,a ktore napokon dosiahne,ale to,co dosiahne len malokedy,je prave laska.Je vela takych,ktori ju napokon v zivote ani nespoznali/myslim tu opätovanu/

robo75

to zrrzka : no zamilovanie do inej u mna urcite urcity cas nehrozi, absolutne ma nezaujmaju ine zeny momentalne.Ja si to pripustam ze som dostal 2 krat kosom.To ze sa budeme stretavat prameni stoho, ze poznam celu rodinu a stretavame sa aj nahodne, zijeme tu mensina v zahranici, pomahame si, mame koncerty, diskoteky a viem ze ma chce stretavat, nerobil by som to na silu, tiez by mi bolo lepsie keby som ju urcity cas nevidel

zrrzka

agina, nikdy nevies kedy stretnes toho praveho.. ak by sa chcel ucelovo zamilovat teraz, tak to nepojde, urcite.. ale robo dostal dvakrat kosom, podla mna je to zbytocne namaha, ale ako sa vravi, clovek mieni, osud (panboh) meni.. viem, zabuda sa velmi tazko..

zrrzka

ci dlho to bude trvat, tazko napisat.. ty si nechces pripustit, ze ti dala dvakrat kosom a stale dufas. ak sa s nou budes kamaratit, tak stale budes dufat a nadejat sa.. ale moze sa stat, ze zajtra stretnes tu pravu a dlho to trvat nebude.. sama viem, ze zabudat je tazke a zamilovat od ineho este tazsie..

robo75

to agina : dakujem si naozaj mila, ale keby som bol taky ako pises asi si tu nepiseme o takomto probleme, ale uz davno beham po preliezkach s nejakym prdolom :) dakujem moj mail je dudko75@azet.sk posli mi tam svoj a mozeme sem tam pokecat