Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa da prekonat sklamanie v laske?

Príspevok v téme: ako sa da prekonat sklamanie v laske?
robo75

Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem

olympios

moj problem spociva v tom, ze som mal priatelku 4 roky.po takej dobe sa vo vztahu stava, ze sa vam striedaju lepsie dni s horsimi a tak to bolo aj u nas.po jednej sprostej hadke, po par dnoch mlcania, som sa iba dozvedel, ze 4 roky zivota so mnou, vymenila za nieco nove a to do tyzdna. stretnutie, vzplanutie,.... najviac co ma zo vsetkeho skrie je, ze mu dokazala po 2 tyzdnoch povedat do oci, ze ho miluje.a ja sa pytam, koho teda milovala uprimne? mna alebo jeho? ja by som sa nedokazal po takej kratkej dobe zalubit, nieto este niekomu uprimne do oci povedat, ze ho milujem, lebo by som evidentne klamal.znamenala pre mna vsetko, bola zmyslom zivote, ktory sa jedneho dna stratil a mne ostalo zlomene srdce, diera v zivote,.... a ona? teraz sa tvari ako keby nikdy predtym stastnejsia nebola.mam pocit, akoby ani nevedela, co pre mna znamela, ako velmi som ju miloval a bohuzial stale milujem a neviem sa toho zbavit, lebo to bolo nanajvys uprimne.dajt mi teda radu, co robit?ako zabudnut? ma zmysel cakat ako im to dopadne?dakujem

robo75

to Soraja : co znamena sa odlubit s Tebou? Budeme si posielat vtipy a snazit sa viac smiat, nez smutit? Ale nie, napis na dudko75@azet.sk , papa

Soraja

robo75 nechces sa odlubit spolu so mnou? Ja mam za sebou dvojrocny vztah, v nedelu sa so mnou priatel rozsiel a fakt som dost na dne z toho, co ty na to? pomozeme si navzajom?

spleen

pre agina:Este stastie,ze tvoj muz,s ktorym zijes uz tolko rokov,netusi,ze v dusi stale nosis toho,ktoreho si predtym milovala.Mam pocit,ze vzdy na taketo nestastne lasky doplacaju ti,ktori prichadzaju potom,ako "nahradnici".Su pre tych,ktori sa neustale rozplyvaju v spomienkach aspon dostojnou nahradou?Alebo su len zaplatou na bolave srdce,ktore chcelo zabudnut,ale keby znovu mohlo,tak by sa v okamihu vratilo k tomu,ktoreho predtym milovalo?Prilis komplikovane na to,aby sme dokazali skutocne odlisit,co je to laska a co len prchava zamilovanost,ktora,aj keby sa bola naplnila,nemusela mat hlboky a trvaly obsah ako vztah,ktory prave prezivame.Myslim,ze treba odlisovat sentimetalitu a slepu zamilovanost od skutocnej hodnoty lasky,ktora sa buduje pomalsie,tazsie,ale o to pevnejsie nez "romanticka" predstava,ktoru nosime vo svojich spomienkach a srdciach.Dajme sancu tym,ktori nas skutocne miluju a nie tym,ktori nas zradili,opustili,nechceli...a tym ukazali,ze im na laske vobec nezalezi.

agina

A ja si zase myslim, ze pred tym neutecie.Stale bude na nu mysliet.Hovorim z vlastnej skusenosti. Milovala som chlapca, chodili sme spolu 4 roky a on ma podviedol.Samozrejme nastal rozchod. Je to uz 10 rokov dozadu, uz som aj vydata za druheho a tak akosi stale v podvedomi na neho myslim.Nezbavis sa toho uz nikdy.Ako sa hovori:Na to, aby si niekoho spoznala ti staci minuta, ale na to, aby si na neho zabudla niekedy trva aj cely zivot. A tak to je.

andrea1234

agina, ja si myslim, ze sa tomu da pomoct. Treba zmenit prostredie.Nemyslim odstahovat sa. Uz len tym, ze ked si najde nove hoby a stretne novych ludi sa posunie o kusok dalej. Nehovorim, ze je to nejaky zazrak zo dna na den, ale po kuskoch to funguje.

spleen

pre robo75:Cim skor na nu zabudnes,tym lepsie.V dnesnych casoch s romantikou nepochodis.Musis vediet ponuknut viac,nez len svoje city a srdce.Mozno prave preto ta aj odmietala,lebo si bol len citlivy,pozorny,ale nic viac.
Psycholog ti velmi nepomoze,ale pokusit sa mozes.Ja som po svojich zazitkoch chodil za jednym,ale urobil zo mna totalneho idiota,takze nikdy viac.
Skus si kupit,mne to pomohlo,nejake bylinne pripravky,ktore potlacaju uzkost a smutok.Pomaha to rychlejsie sa vyrovnat so stratou a zabudnut.Drzim prsty,aby sa ti to cim skor podarilo.

robo75

to agina : ano povedal, vie to a uz to naozaj nechcem riesit, zacal som proces odlubenia, sice neverim ze to klapne, ale skusit to mozem. Prajem si vela stastie....dakujem :)