Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa da prekonat sklamanie v laske?

Príspevok v téme: ako sa da prekonat sklamanie v laske?
robo75

Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem

robo75

agina ano to bude najlepsie co si napisala o 14:37 !!! Budem sa o to snazit a skusim pri stretnutiach snou na vsetko zabudnut.Mam ju rad a celu jej rodinu aj ako kamaratku/ov a rad sa snou stretnem poradim, pomozem a budem sa snazit zostat pri zemi

adi

To ano, ale mozno jej to davas velmi viditelne najavo. Mozno si je tebou velmi ista. A snad ked sa trosku utiahnes, zacne sa bat, ze ta strati. A tebe to tiez trosku pomoze, ked ju nebudes tak casto vidat.

robo75

agina tak toto som si uvedomil aj ja, cim viacej sa ozyvam, tym je to horsie.Uvidime, mozno sa to zmeni, ak sa nebudem ozyvat vobec.Myslis ale ze to je lahke sa uplne prestat stretavat kde mam aj super vztah s jej rodinou, maminou, sestrou atd.A ked sa zase bude stretavat, tak ma to nikdy neprejde

agina

Robko nie, netlac na nu.Neprehovaraj, neznasilnuj situaciu. Nechaj tomu volny priebeh, casom sa vsetko vyriesi samo, uvidis.Treba dievcinu pochopit, polutovat, vypocut, ale nic viac.Ona casom pochopi.Viem, ze je to tazke, hlavne ked ju milujes, ale musis to vydrzat, trpezlivost ruze prinasa.

robo75

Adi, tiez mam na jednej strane taky pocit, ze ak jej na mne zalezi a budem jej chybat tak by mohla aj ona zabojovat, ale ako sa vravi ked to nejde, treba stastiu trosku pomoct a tak naozaj neviem

adi

Tiez si to myslim, ved ked ona jeho city pozna a vie , ze on je do nej zalubeny a napriek tomu sa rozhodla proti nemu, bojovat uz nemusi. Ked jej na nom zalezi, ozve sa aj sama.

robo75

to agina : nikdy v zivote som tak nebojoval o niekoho ako tohto pol roka, tomu ver. Nechcem sa vzdavat, ale treti krat zazit to iste sklamanie by som uz asi nezvladol