Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem
ako sa da prekonat sklamanie v laske?
Cawik.. mam taqy problem, ze lubim chalana s ktorym som kamoska, a dost dobra, ale on ma babu, ktoru hrozne miluje, a ja neviem co uz robit..nechcem aby sa rozisli, ale chcem aby som ho mala viac ako kamosa... cela by som s nim chodit, ale necem aby bola jeho terajsia baba nestastna:-((( co mam spravit?:-( je to hrozne razkee
plati pravidlo:klin sa klinom vybija....
to spleen : ano myslim, ze mas uplnu pravdu, proste na svete je to tak, ale ved mozno raz..... :)
pre robo 75: Vies,co ma na casto desi?To,ze niektore zeny sa nedokazu odputat od muzov,ktorych milovali,napriek tomu,ze ich podviedli s inou,alebo im inym sposobom ublizili.Tam,kde by mal zapracovat rozum a zdravy usudok,prevlada precilivelost,zial,v nespravnej miere a k nespravnemu cloveku.A keby sa odrazu vratil ten,ktory ublizil,tak sa akosi velmi lahko zabudne na krivdu a rany na dusi,a opät k takemuto cloveku,ktory si to ani nezasluzi,napokon zena vrati a znovu zije nadejou,ze je iny,ze bude iny...
Vecne bludenie v zacarovanom kruhu,v ktorom sa neustale hlada princ na bielom koni,ale ten nikdy nepride.Aspon nie v takej podobe,v akej ho po laske tuziaca zena vidi.
No a potom taki muzi ako ty alebo ja marne sa snazia ziskat si lasku zeny,ktoru miluju,pretoze su "neviditelni".Vnimam ta ako tiez citliveho cloveka,ktory by bol schopny pre lasku urobit vsetko,ale v tomto svete platia ine pravidla a hodnoty.
Aj ta,ktoru som miloval,hladala len princa,snad ho nasla/dufam,ze si ju zapisal do svojej zbierky lacnych koristi/.Snad sa niekedy taketo krasky prebudia a pochopia,ze princovia su len v rozpravkach.
Drzim ti prsty,aby sa ti podarilo najst to,co hladas.
robo, vzdala som to.. tiez mam problem zabudnut, skusala som vsetko.. aj sance inym muzom som davala, ale kedze neviem zabudnut, s inymi muzmi si uz radsej nezacinam, nechcem niekoho natahovat.. ale ak pride ten pravy, tak sa mi urcite podari zabudnut a byt stastna... a dakujem, tebe tiez drzim palce
to zrrzka : tak to nezdavaj!!! ked to vzdas si prehrala.Toto co sa deje u mna dost boli a neviem ako to zvladnem, ale v zivote to dufam nevzdam nikdy, drzim ti palce
akosik pritahujem tych nespravnych muzov a tiez mi trva ista doba, kym zabudnem a som schopna sa do niekoho zalubit.. nadej je v kutiku srdce, ale uplne niekde skryte..
to zrrzka : preco si rezignovala? potom vsetkoco som zazil, by som mozno aj ja mal rezignovat, ale nevzdam to, mam to trosku v povahe, nadej umiera posledna
ver tomu, a pride to...:-)
ja som rezignovala, uz neverim.. ale tebe drzim paste
nuz ale aj napriek tomu verim ze raz pride