Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa da prekonat sklamanie v laske?

Príspevok v téme: ako sa da prekonat sklamanie v laske?
robo75

Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem

cicuska

Cawik.. mam taqy problem, ze lubim chalana s ktorym som kamoska, a dost dobra, ale on ma babu, ktoru hrozne miluje, a ja neviem co uz robit..nechcem aby sa rozisli, ale chcem aby som ho mala viac ako kamosa... cela by som s nim chodit, ale necem aby bola jeho terajsia baba nestastna:-((( co mam spravit?:-( je to hrozne razkee

spleen

pre robo 75: Vies,co ma na casto desi?To,ze niektore zeny sa nedokazu odputat od muzov,ktorych milovali,napriek tomu,ze ich podviedli s inou,alebo im inym sposobom ublizili.Tam,kde by mal zapracovat rozum a zdravy usudok,prevlada precilivelost,zial,v nespravnej miere a k nespravnemu cloveku.A keby sa odrazu vratil ten,ktory ublizil,tak sa akosi velmi lahko zabudne na krivdu a rany na dusi,a opät k takemuto cloveku,ktory si to ani nezasluzi,napokon zena vrati a znovu zije nadejou,ze je iny,ze bude iny...
Vecne bludenie v zacarovanom kruhu,v ktorom sa neustale hlada princ na bielom koni,ale ten nikdy nepride.Aspon nie v takej podobe,v akej ho po laske tuziaca zena vidi.
No a potom taki muzi ako ty alebo ja marne sa snazia ziskat si lasku zeny,ktoru miluju,pretoze su "neviditelni".Vnimam ta ako tiez citliveho cloveka,ktory by bol schopny pre lasku urobit vsetko,ale v tomto svete platia ine pravidla a hodnoty.
Aj ta,ktoru som miloval,hladala len princa,snad ho nasla/dufam,ze si ju zapisal do svojej zbierky lacnych koristi/.Snad sa niekedy taketo krasky prebudia a pochopia,ze princovia su len v rozpravkach.
Drzim ti prsty,aby sa ti podarilo najst to,co hladas.

zrrzka

robo, vzdala som to.. tiez mam problem zabudnut, skusala som vsetko.. aj sance inym muzom som davala, ale kedze neviem zabudnut, s inymi muzmi si uz radsej nezacinam, nechcem niekoho natahovat.. ale ak pride ten pravy, tak sa mi urcite podari zabudnut a byt stastna... a dakujem, tebe tiez drzim palce

robo75

to zrrzka : tak to nezdavaj!!! ked to vzdas si prehrala.Toto co sa deje u mna dost boli a neviem ako to zvladnem, ale v zivote to dufam nevzdam nikdy, drzim ti palce

zrrzka

akosik pritahujem tych nespravnych muzov a tiez mi trva ista doba, kym zabudnem a som schopna sa do niekoho zalubit.. nadej je v kutiku srdce, ale uplne niekde skryte..

robo75

to zrrzka : preco si rezignovala? potom vsetkoco som zazil, by som mozno aj ja mal rezignovat, ale nevzdam to, mam to trosku v povahe, nadej umiera posledna