Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem
ako sa da prekonat sklamanie v laske?
robo, zaujimave.. velky kompromis si urobil, ked nemozes mat lasku, staci ti priatelstvo.. ta zena netusi o koho prisla.. a mozno pride na to, ked ty si najdes inu a uz nebudes s nou byt.. zivot pise tie najzaujimavejsie pribehy.. klobuk dole, co si ochotny urobit kvoli laske.. drzim paste
Robo uvidis, ze sa ti to podari...
No az tak ako z filmu to nie je, ale je to sam zivot....
to agina : no tak to som rad, ze Vam to tak vyslo.To mate ako vystrihnute z filmu, drzim Vam palce
to zrrzka : nie nie nejdem dotoho stym, ze budem cakat ze sa to zmeni a bude moja. Proste sa budem drzat mojich konickov, stretavat ludi a budem sa pokusat zabudnut.Stretavat sa snou budeme, mozeme, poradim, pokecam, pomozem ale nic viac.Snad to zvladnem, snad pomoze cas.Naozaj dotoho nepojdem stym, ze sa nieco zmeni!!!Mozno naozaj stretnem niekoho ineho, mozno nie, neviem.
Robko nedakuj, ja viem presne, o com pises.Takto ma balil moj priatel/teraz uz manzel/.Ja som chodila s inym dva roky,no v tom vztahu som nebola stastna. Bol dost ziarlivy a okem toho k tomu sa pridruzilo vselico ine. Vtedy som spoznala teraz uz mojho manzela a zacali sme sa stretavat.Vedel, ze s niekym chodim, ale nevzdal sa.Obcas ma pozval na veceru, potom ma zaviezol domov a nic nebolo...drzal ma jednoducho v napati a ja som to uz nevydrzala, strasne som po nom tuzila, nielen fyzicky, ale aj psychicky. Zalubila som sa do neho.Chodili sme spolu 5 rokov a uz sme skoro rok stastne svoji.Takze Robko nemas co stratit, iba ziskat.
prepac robo, ale myslim si, ze sa drzis svojej idei, ze ona zmeni svoj postoj k tebe, ale pritom ta uz dvakrat odmietla.. budem nechutne uprimna, ale radsej zabudni.. myslim, ze sa pozeras na zatvorene dvere a pritom prichadzas o dvere, ktore sa ti otvaraju..
to damaxy : ano mas pravdu, v podstate mi radite v principe to iste a naozaj to bude najlepsie.Ak jej budem chybat budem a zisti to a ak jej nebudem tak vlastne nemam co lutovat. Uvidim, necham sa prekvapit, dakujem
robko myslim,si ze utiahni sa na chvilu bokom a cakaj a cakaj aj dlhsiu chvilu a povedz si sam pre seba ,ze davam ti volno laska moja rozhodni sa ako chces ja som rad,ze si mi dala to co si mi dala.Mysli na nu s lakou vysielaj k nej svoju energiu a hlavne trapenie odloz na ine obdobie.A uvidis.Ak jej zalezi na tebe zacne jej v hlave vrtat,ze preco sa neozval a preco sa dvadni neozval a preco sa 5 dni neozval.Vsad na trpezlivost a po case sa opet ozvi.Ale prekvap ju sebou trochu inak.Nikto komu na druhom zalezi nevydrzi dlhe mlcanie a prid si popisat s nami,podporime ta a pomozeme ti,tak co skusis,inak ani asi nemas moc na vyber.A co tak jej poslat po case nejake kvety a tak?zapoj fantaziu a ukaz sa aj tak ako ta nepozna je to krasna hra na lasku.a laska ma rada trochu zmien a nepohrdne fantaziou.
Nie je zac, vela stastia
adi a agina, dakujem Vam velmi pekne