Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem
ako sa da prekonat sklamanie v laske?
Robo keby vsetci chlapi rozmyslali tak ako ty, ach jaj, bolo by nam sveta zit. Drzim ti palce a obcas sa ohlas, ako to vyzera, ci ste pokrocili.Budem na teba mysliet.
to agina : ja tomu necham volny priebeh ako som pisal dole a nebudem odtoho ocakavat nic.Ak budem vidiet ze jej chybam, mozno este zabojujem, ale ak nie tak to necham tak.Uz sa nechcem trapit
Robo ty sa len nevzdavaj, ak sam citis, ze by si mal u nej sancu, nechaj tomu volny priebeh.Ak vsak si vycitil, ze z toho nikdy nic nebude/kriticky sa na to pozri/tak to aj tak nechaj plavat.
to zrrzka : no je to mozne, ze to tak osud chcel, ale kym zabudnem resp. mozno niekoho ineho spoznam to bude asi dost trvat
to andrea1234 : no mozno keby som vedel co robit a ako, bolo by lahsie
mozno jej ulohou bolo pomoct ti touto formou a ty urobis stastnou inu.. takto na to pozeraj..
Agina: tvoja a robova situacia je nieco uplne ine. Ty si po nom tuzila, predpokladam, ze si ho 2 krat neodmietla a ani tvoj manzel ta 2 roky neuhanal, (pardon za vyraz)kym si ty davala prednost inemu. Tiez som stratila par rokov takouto "laskou" a poviem ti, Robo ma toho vela co marnou nadejou moze stratit. Podla mna pomoze iba pretrhat kontakty s danou slecnou, ale to Robo na jeho skodu asi nepripusti.
to spleen : ale mna ona nebrala len ako kamarata, rozpravali sme sa o tom, s jej maminou, travil som u nich moc casu, raz aj cely vikend (nemali sme spolu nic) a viem ze som bol blizko.Mozno mas pravdu, ale ten pribeh sami nezda uplne rovnaky
zrrzka ja verim, ze aj mne raz zivot dopraje.Dost som sa zmenil v poslednom case a hlavne ma zmenila ona, ani nevie ako som jej za to vdacny.Myslenie, hodnoty, priority, ocakavania od zivota.....skoda ze jej to teraz nemozem vratit tak ze ju spravim stastnou
pre robo 75: Ja som prezil to iste ako ty,miloval som zenu,ktora ma viackrat odmietla,ale napriek tomu vzdy po istom case nadviazala so mnou kontakt.ALe ja som pre nu stale zostaval len kamaratom a nic viac.Je to presne o tom,ako ti tu radili,ze milujes zatvorene dvere.Ja som tak stratil niekolko rokov zivota a uplne zbytocne.Ked ta raz zena odmietne,zostanes pre nu uz len kamaratom a je velmi malo pravdepodobne,ze si to casom rozmysli,alebo ze jej budes ako muz chybat,nie,ked,tak len ako kamarat.Zial,napokon si najde prave takeho muza,ktory ju casom zacne podvadzat alebo sa k nej bude bezcitne spravat.Ale aj tak bude donho zamilovana,pretoze to je to,co vnima ako lasku,musi byt zamilovana,nerozmysla,ci ON stoji za jej city,proste potrebuje v sebe citit tu chemiu,ktoru,zial,necitila k tebe.Preto ti radim len jedno,zabudni na nu cim skor.Ked sa k tebe nevrati a nespomenie si na teba,nikdy nestala za tvoju bolest a lasku."Ked mame nieco radi,vzdajme sa toho.Ak sa to k nam nevrati,nikdy nam to nepatrilo."