ako sa da prekonat sklamanie v laske?

Príspevok v téme: ako sa da prekonat sklamanie v laske?
robo75

Ahojte, mam taky problem s ktorym si neviem radu. Zalubil som sa do jednej zeny, ktoru nadovsetko milujem, ale ona ma niekoho. Väcsinu casu je v meste
v ktorom ja, to je ale od miesta kde je jej priatel dost vzdialene. Velmi sme sa zblizili, myslim ze si fajn rozumieme a 2 krat to uz vyzeralo tak ze sa mi podari byt snou, ale 2 krat sa rozhodla nakoniec nie pre mna. Dost
ma to vzalo a musim ako chlap priznat, ze taky pocit som este nezazil.Prvy krat v zivote ma nejaka zena rozplakala, nemozem sa sustredit na pracu, na nic a neviem proti tomu bojovat.Stale pozeram na telefon, na mail ci nenapise ako blby.Neviem, kde som sa spravil chybu a ani neviem preco na to nemozem zabudnut a prehodit to cez hlavu.Mam 30 a zazil som to naozaj prvy krat. Viete mi poradit ako mam proti tomu bojovat? Chcem sa zase smiat a uzivat sa zivot, ale nejde to.Pomoze mi psycholog?
Dakujem

robo75

dakujem ti velmi pekne, ale tazko sa tomu veri ked to doteraz tak dlho trvalo, tak neverim ze sa to rychlo zopakuje.Uz 2 roky ju poznam a nebol by vecer kedy by som si na nu nespomenul, vtedy davno o tom ani netusila.Tak ja dufam, ze to zvladnem, ved som nejaky chlap...snad

adi

Nemas za co, ale uvidis, ze to bude casom lepsie, ked to budes najmenej ocakavat, tak urcite niekoho stretnes, a mozno to bude take ako teraz. Ja ti to prajem z celeho srdca, lebo ja to poznam.

dudko75

no asi mas pravdu. mne je len luto ze som na nieco tak dlho cakal a presne to prislo ale ako prislo tak aj odislo.Myslim si, ze neostanem sam navzdy, ale neverim ze to tak vsetko a v takej intenzite zazijem ako teraz a toho mi je luto.To sa niekedy stava naozaj raz za zivot.

adi

No to je tazko. Ja som na neho tiez stale myslela a nevedela proti tomu nic robit, ale vtedy ked to budes najmenej ocakavat, stretnes niekoho, s kym ti to mozno aj vyjde. Tak sa pokus, ak sa da odreagovat. Na druhej strane aj sklamanie patri k zivotu.

robo75

ja jej to ale nedavam za vinu.Viem ze som bol blizko, ale nebol som sam sebou.Pokaslal som to asi tym, ze som sa niekedy tvaril hrdinsky, ale v kutiku duse som bol strasne malinky.Nechcem riesit ako to bolo, preco to tak dopadlo a viem ze mi nechcela ublizit, len neviem ako proti tomu bojovat!!!Ako na to nemysliet? Chodievam behavat, sportujem, tancovavam latino, ale vsetko pomaha len chvilku.

adi

No ja by som ti fakt priala aby vam to vyslo. Ja som sa v takej situacii uz tiez nachadzala, a dnes by som uz rozmyslala inak. Aj ja som vzdy verila-dufala, ze sa rozhodne pre mna, tiez mi hovoril, ze ten jeho vztah nie je idealny, ale aj tak na tom nic nezmenil a nerozisiel sa s nou. A ja som mu verila a vzdy dufala,ze sa pre mna rozhodne. A sama seba som nicila a to za to rozhodne nestoji. Ja viem ze je to tazke, ale snaz sa radsej zabudnut, a hladaj niekoho, komu aj na tebe zalezi, a hlavne nema ziaden vztah.

robo75

myslim ze ho ma rada stale, aj ked to idealne nie je, co aj potvrdila. Dokonca raz povedala ze sa snim rozide a ze vtom hram rolu aj ja.Dostala sa asi medzi nas oboch, ale rozhodla sa pre neho