ako si vytvarovať pevny okruhly a velky zadok

Gima

Cvičením vo fitnescentre. Momentálne chodím cvičiť na stroje, ktoré simulujú bežky, stroj na posilnenie stehien a zadku a stroj na simuláciu chôdze do schodov. Normálne to meria spálené kalorie, schodiska atd.
Spevneli mi lýtka, vyrovnala som si chôdzu, pevnejšiu stabilitu. Čo sa týka posilovania svalstva som na tom biedne, ale som vdačná za menší zadok. pervné nohy a lepšie dýchanie. Ked šlapem akoby do schodov, tak fučím ako lokomotíva.
Zadok rastie zo zemiakov. To mám z detstva. Ked ho chceš spevniť, plávaj a bicykluj.

šuša33

Ďakujem vám ...a ako to je so svalmi? Zoštíhlia sa mi nohy-stehná ak budem robiť tie cviky ? Bola by som nerada keby sa mi nohy zväčšili

pišta00

Ja som ti to už písal ale tak prekopírujem ti to znovu:

Zadok, no cviky ti odporúčam, poctivé hlboké drepy, rumunské mŕtve ťahy, výpady s váhou, zakopávanie na stroji v ľahu a môžeš kľudne aj legpress a mne osobne docela rastie prdel aj z mŕtvych ťahov a snažiť sa cvičiť čo najťažšie váhy žiadne ľahké pumpovacie série ti taký zadok nespravia... Ale pozri si tú Sabinu Plevákovú, o ktorej som ti tam písal určite bude mať na youtube nejaké videá z tréningov..

Držím palce, cvič a nech sa ti v tom darí a hlavne aby ti toto odhodlanie vydržalo čo najdlhšie.

šuša33

No takzee dakujem vam za rady a ja nwm ci ma na tej fotke implantaty alee chcela som vam ten zadok len znaroznit aky by som chcela mať aby ste ma pochopili po čom tuužim ... Tužim po zmene a aj ak mam roky cvičiť tak to roky cvičiť budem..len mi prosim vas napiste ake cviky su najlepšie na taku riť ..nejake videjko cvikov alebo nejaka stranka o tom sa tiež ziide .,Tí čo mi dali rady Srdečne vam Ďakujem ste strašne milí

neviem111111

jen seltrer pracuje popri svojej instagramovej kariere aj ako recepcna na sukromnej klinike plastickej chirurgie, ma urobeny okrem ineho aj nos a ta rit rozhodne nie je prava, nech tvrdi cokolvek. a ano pista, to co si poslal je len vycvicene dievca ktore sa prehyba. to co je pridane v hlavnom prispevku je grc.