Ahojte chcela by som sa vás opyytať a poradiť sa svami ako si vytvarovať velky okruhli a pevny zadok poradte mi nejake cviky alebo mi pošlite nejake videjko prosim vas aj mala skusennosť sa ziide vopred ďakujem ..niečo takee to myslim... este raz vopred velke ďakujem
ako si vytvarovať pevny okruhly a velky zadok
Nebuď sprostá
No vidím že si tu vytvorila viac tém vyjadím sa ti v jednom ku všetkým. Ploché vysekané brucho, jedine kvalitnou stravou, tvoje brucho je vizitkou tvojich stravovacích návykov ak si nahmatáš pod vrstvou tuku brušné svaly tak je to len vec stravovania a redukčnej diety.. Takisto ak máš brucho nafúknuté tak je to len kvôli zlým stravovacím návykom...
Zadok, no cviky ti odporúčam, poctivé hlboké drepy, výpady s váhou, zakopávanie na stroji v ľahu a môžeš kľudne aj legpress a mne osobne docela rastie prdel aj z mŕtvych ťahov a snažiť sa cvičiť čo najťažšie váhy žiadne ľahké pumpovacie série ti taký zadok nespravia...
Pomocnica ďakujem widiim že si skuusena mohli by sme popiisat aj cez pokec ? ..teda ak ťa to nebude obťažovať ..
šuša511-Cvič drepy. Na you tube sú aj videa. Ako im to pomohlo. Cvič cvič cvič aj iné cviky!
Silnú vôľu!