Ani jeden jediný chlap pri mne nevydrží - nechápem prečo ..

Príspevok v téme: Ani jeden jediný chlap pri mne nevydrží - nechápem prečo ..
ToNerieš

Ahojte ...vpodstate ani neviem prečo zakladám túto tému a čo čakám, že mi k tomu napíšete ...No potrebujem sa vyspovedať ...Mám 21 rokov ..a nemám za sebou ani jeden normálny vážny vzťah....Mám pocit ( nie je to len pocit ), že chlapi odomňa utekajú ..Keby napíšem, že nemám nijakých nápadnikov tak by som klamala ..priam naopak mám ich dosť...Lenže akonáhle sa rozhodnem s nejakým z nich to skúsiť tak on akoby vzal nohy na plecia a nikdy to nevynde ... Je jedno na akom som mieste, v akom čase, o koho sa jedná ..vždy s každým zažijem ten istý scénar ...či je môj rovesník, starší, mladší, kludný, arogantný, pekný, priemerný ...
Ak by som sa mala opísať tak som zo začiatku trochu hanblivejšia kým sa oťukám, skrátka žiadne hrr ale optimal, nerada sa pred chlapmi chválim ale na druhú stranu sa ani nepodceňujem, som spontánna a občas robím bláznivé veci, mám rada humor a iróniu, rada sa na sebe zasmejem, som milá, citlivá, občas sa ma niektoré veci dokážu dotknúť, občas sa urazím, keď niekoho mám randím iba s ním a robim si s tým človekom plány i keď nie nahlas iba v mojej hlave :D zaujímam sa o neho, nie len o seba ..Netlačím na toho chlapa, dám tomu čas, neotravujem ho ..skrátka nenapadne ma nič také extrémne, čo by ich mohlo doradu na mne odplašiť ...

Lenže vec druhá...a tým je moje vnútro ..veľa sa zaujímam o duchovno, skratka vnútro, pocity, čítam mrte vela knih na rozvoj osobnosti ..a verím tomu, že to čomu človek vo vnútri verí, čo si o sebe myslí ..to rozhoduje o tom čo sa mu bude diať v realnom živote ...
A moje vnútro je jedna veľka pustatina.. V skratke mala som hrozné detstvo, samé odmietanie zo strany rodičov, žiadna láska,neprijatie, v škole ma dosť šikanovali, nikdy som pre nikoho nebola dobrá, smiali sa môjmu výzoru ....Tá bolesť tam ostala ..stále sa mi občas vracajú tie pocity z minulosti ako som sa cítila bezcenne ...Aj keď odvtedy som sa zmenila, podstúpila som niaké estetické plastické operacie, schudla som asi tak 20 kilov proste som úplne iný človek :) osamostatnila som sa ..začala som si viac veriť, začalo sa mi dariť, začínam sa rozvíjať vo všetkých smeroch ...Ale stále v sebe nosím ten pocit menejcennosti z detstva a dospievajúceho veku ....Jednoducho si myslím, že niesom hodná lásky, že si ju nezaslúžim ...že niesom dosť dobrá ....
Myslíte, že to môže byť podvedomou prekážkou ktorá mi sabotuje každý vzťah ? Niečo čo mužov odplašuje ? aj keď na vonok nič nedávam najavo ? a nemá šancu si myslieť, že v sebe nosím takéto pocity ?

Taro

Slečna ToNerieš, pravdepodobne je to tým sebavedomím, skus o sebe zmýšľať inak skus byť viac otvorená viac dávať najavo svoje city... (možno neviem teda či je to tak ako si myslím ale asi to bude niečo podobne ako u mňa)

ivobrick

Vies preco? Lebo riesis iba seba, a svoje pocity. Co je na jednes strane ok, ale na druhej je to malo.

Ty musis vediet co robis, alebo tvoj chlap, nie niekto na fore, domyslat si.
Otazka je, preco sa rozidete? Len tak z nicoho nic to nebude.
Bud je to tvoja chyba alebo jeho, alebo oboch.

Hladas chybu alebo chyby tam kde niesu.

Navyse tvoj zaujem, to su kazdeho osobne sracky.

kafe

ja som tu, keby dačo dojdi, popíšeme :)

Nesnaž sa na to ísť rýchlo. Keď zasadíš semienko, tiež z neho neni hneď strom aj s plodmi. Celé tvoje detstvo aj s pubertou trvalo, kým rodičia niečo v tebe "pokazili". Nejaký čas zase bude trvať, aby si sa dala ako tak do poriadku. Ale napreduješ!! vidíš, cítiš zmenu, to dobré a zdravé čo v tebe rastie, potrebuje silnieť. Všetko je dobre presne tak ako je - aj to že nemáš dosť peňazí a ideš na terapie len raz za mesiac. Ty máš pocit, že je to brzda a lepšie by bolo chodiť častejšie. Ale presne toto je tvoje tempo, ktoré potrebuješ. Ver životu. Ak by bolo pre teba dobré chodiť na terapie každý týždeň, mala by si na to peniaze.
Môžeš si písať svoje predstavy ako sa budeš s priateľom cítiť, čo budete robiť, ako sa bude k tebe správať... len to nesiľ. Venuj sa teraz iným veciam - práci, kámoškám, záľubám, cestuj prstom po mape :D proste kľud, pohoda, príde to.

ToNerieš

kafe ...
A predsa sa oplatilo napísať tento príspevok :) Dostala som odpoveď, ktorú som potrebovala ....ďakujem ♥♥♥
Súhlasím so všetkým :) a s tými magnetmi si to opísala úplne výstižne, nato som narážala od začiatku, že to môže byť mojím hlavným problémom, ale ľudia to nepochopili a začali tu zo mňa robiť pobožného človeka, ktorý by mal začať chodiť na lov do kostola :D

Na psychoterapie chodím, tak 1-2x do mesiaca, vždy to tam ubehne strašne rýchlo, najradšej by som riešila všetko naraz, je toho vo vnútri moc veľa. Rada by som chodila aj častejšie, ale keďže mám výdavkov strašne veľa a tieto sedenia si preplácam v plnej výške tak sa musím uspokojiť aspoň s takýmto počtom sedení.

No aj napriek tomu pociťujem fakt zmeny, veľa blokov sa už uvolnilo, hlavne som si uvedomila ako obmedzene som žila v minulosti. Všetky pocity boli uväznené vo vnútri, aby som sama so sebou mohla vyjsť tak som to utišovala alkoholom a "cítila sa spokojne". Teraz sa emóciam nebránim, aj keď príde hnev, negativita, strach, snažím sa to pochopiť a postupne sa spoznávať ..Niektorí ľudia sa nespoznajú celý život.. Verím, že postupom času, zmením ešte názor na veľa vecí, ale bude to cesta k lepšiemu a nakoniec spoznám aj životného partnera a budem šťastná ....

Máš pravdu, mala by som sa ďalej rozvíjať a nesnažiť sa mať silou mocou lásku, keď na ňu ešte niesom pripravená. Môj problém je totiž taký, že zo začiatku sa cítim silná a pripravená, ale postupom času ako začnem toho človeka spoznávať, začínajú sa mi obnovovať všeliaké pocity, rany, spomienky z minulosti, ktoré sa mi nejako s prítomnosťou spájajú vedomo aj nevedemo ...

Ešte raz ďakujem za radu :) Niekedy by sme mohli popísať, myslím, že by sme mali o čom :)

kafe

jeej :) dievča gratulujem k pokroku aký si dokázala, ku zmene vo svojom živote a samostatnosti. Na to, že máš len 21r si prešla teda riadny kus cesty poznávania seba samej.

A ano, odpovedala si si aj sama. Ten pocit v tvojom vnútri, že nie si hodná lásky a nezaslúžiš si ju - to je kameň úrazu. Ľudia takéto niečo vnímajú nevedome a funguje to akoby si chcela spojiť dva magnety čo sa odpudzujú - jednoducho to nejde, oni sa nedokážu priblížiť k tebe aj keď chceš ty a oni by tiež chceli. S takýmito zraneniami si baby vyberajú chlapov čo ich ponižujú a ničia, našťastie, ty si niečo z minulosti už dokázala spracovať a takýto typ chlapov k sebe nepriťahuješ. Skvelá práca dievča :) gratulujem. Aj keď to podceňovanie nemáš v hlave, vidíš na sebe pekné veci, máš sa rada ale vo svojom vnútri, v srdci máš nezahojenú ranu z detsva. Na to, aby sa zahojila potrebuješ ísť trochu hlbšie a samej by ti to trvalo asi strašne dlho.
Môžeš využiť pomoc psychoterapeuta alebo ísť na rodinné konštelácie. Vyber si, ktoré ti je bližšie. Tak, ako si si pomohla pl.operáciami a tiež si sa neoperovala sama, aj práca s podvedomím je trochu ťažšia a potrebuješ pri nej pomoc niekoho znalejšieho a skúsenejšieho. Na také 2-3 roky si daj pokoj od chlapov, hojenie tiež potrebuje nejaký čas. Rozvíjaj sa inými smermi, to o čom čítaš sa snaž pretaviť do svojho života.. si veľmi mladá, máš kopu času. A si na dobrej ceste :) neboj sa. Veľa zdaru.

Superspace

ToNeries
Dievca,kde si bola doteraz? :-)
Myslim, ze my dvaja by sme sa vedeli porozpravat. Nezufaj,lebo nieco obdobne co hladas ty, hladam aj ja. Presne ako keby si opisovala mna.
Ak budes chciet napis na bucovr6@gmail.com
Vela stastia a hlavu hore.

Jax

Najlepsie by ta bolo zazit nazivo, ale uz tu si predviedla fajnu tvrdost, hasterivost. A to len preto, ze niekto napisal svoj nazor. Mozno tam je pes zakopany...

Peter96

ToNerieš: Nepočúvaj voľnomyšlienkárov, veď sami nevedia, čo od nudy robiť.Sú to chudáci, nemajú životný cieľ, sú duchom prázdny, takých ľudí sa stráň, pretože ak prijmeš takéto tvrdenia, potom budeš zo seba zklamaná. Tvoje úsilie bude premárnené. Nevzdávaj sa prosím, trpezlivosť ruže prináša. Raduj sa a ukáž im, že svojimi činmi si získala šťastie, zatiaľ čo leňochovia sa nemajú z čoho radovať. Len tu vypisujú a snažia sa ťa dostať medzi seba. No, rozhodni sa, ako uznáš za vhodné. Ja ti chcem len dobre, no oni sú proti tebe. Čakala si predsa, že ťa ľudia ešte väčšmi podporia, no namiesto toho sa ozvali tí leniví slováci, čo sa neustále sťažujú na nízke finančné príjmy.
Každý chce lepšiu republiku, no viera ich opustila a potom jasné, že sme dosť pozadu.

_meno

ahojte ToNerieš

z toho ako píšete, ste prosto priveľmi prísna
a hlavne ste prísna na seba .. kvázy sama seba súdite :D
je podľa mna super že ste taka cieľavedoma, ale musite sa vedieť aj smiať zo samej seba :D inak zlenedobre sa omylom stanete obetou svojej vlastnej chamtivosti :D
urcite vam pomoze pobyt s ludmi ktorym je vsetko jedno :D
rychlo spoznate ich pristup a tu lahkost ktoru prinasa a na chvilu si na to navyknete
tipujem ze ste prisna preto lebo nerobite kompromisy .. ja vam radim nieze robte kompromisy, ale robte presne opak toho, co si myslite ze je spravne! :D
vtedy len este viac spoznate samu seba ako budete vyvadzat hh...
vela stastia, resp. hlavne vela radosti a pohody, ide vikeeeend

vaporwave

"Verím na vyššie sily, na nejakú energiu, ktorá funguje na tomto svete a ktorú môže využívať každý človek, napríklad zákon príťažlivosti ...ďalej sa zaujímam aj o rôzne náboženstva ...čiže ma zaujima celkovo sféra duchovna ...ale neznamená, to že verím v Boha "

píšeš že veríš vo vyššie sily...aj krestania veria vo vyššie sily ale majú na to termín ako Boh, ty tomu hovoríš vyššie sily ... je to v podstate to isté, len ide o trocha iné paradigmy a inú terminologiu ... mozno by nebolo na skodu si docítat aj nejaké knihy viac kritickéjsieho razenia ...

"čítam mrte vela knih na rozvoj osobnosti ..a verím tomu, že to čomu človek vo vnútri verí, čo si o sebe myslí ..to rozhoduje o tom čo sa mu bude diať v realnom živote ..."
predpokladám ze cítaš aj také od ludí ako táto osoba
www.youtube.com

? :D

mozno by si mala vyskúsat aj nieco tradicnejsie ako psychoterapiu na tento problém: "ednoducho si myslím, že niesom hodná lásky, že si ju nezaslúžim ."