Ani jeden jediný chlap pri mne nevydrží - nechápem prečo ..

Príspevok v téme: Ani jeden jediný chlap pri mne nevydrží - nechápem prečo ..
ToNerieš

Ahojte ...vpodstate ani neviem prečo zakladám túto tému a čo čakám, že mi k tomu napíšete ...No potrebujem sa vyspovedať ...Mám 21 rokov ..a nemám za sebou ani jeden normálny vážny vzťah....Mám pocit ( nie je to len pocit ), že chlapi odomňa utekajú ..Keby napíšem, že nemám nijakých nápadnikov tak by som klamala ..priam naopak mám ich dosť...Lenže akonáhle sa rozhodnem s nejakým z nich to skúsiť tak on akoby vzal nohy na plecia a nikdy to nevynde ... Je jedno na akom som mieste, v akom čase, o koho sa jedná ..vždy s každým zažijem ten istý scénar ...či je môj rovesník, starší, mladší, kludný, arogantný, pekný, priemerný ...
Ak by som sa mala opísať tak som zo začiatku trochu hanblivejšia kým sa oťukám, skrátka žiadne hrr ale optimal, nerada sa pred chlapmi chválim ale na druhú stranu sa ani nepodceňujem, som spontánna a občas robím bláznivé veci, mám rada humor a iróniu, rada sa na sebe zasmejem, som milá, citlivá, občas sa ma niektoré veci dokážu dotknúť, občas sa urazím, keď niekoho mám randím iba s ním a robim si s tým človekom plány i keď nie nahlas iba v mojej hlave :D zaujímam sa o neho, nie len o seba ..Netlačím na toho chlapa, dám tomu čas, neotravujem ho ..skrátka nenapadne ma nič také extrémne, čo by ich mohlo doradu na mne odplašiť ...

Lenže vec druhá...a tým je moje vnútro ..veľa sa zaujímam o duchovno, skratka vnútro, pocity, čítam mrte vela knih na rozvoj osobnosti ..a verím tomu, že to čomu človek vo vnútri verí, čo si o sebe myslí ..to rozhoduje o tom čo sa mu bude diať v realnom živote ...
A moje vnútro je jedna veľka pustatina.. V skratke mala som hrozné detstvo, samé odmietanie zo strany rodičov, žiadna láska,neprijatie, v škole ma dosť šikanovali, nikdy som pre nikoho nebola dobrá, smiali sa môjmu výzoru ....Tá bolesť tam ostala ..stále sa mi občas vracajú tie pocity z minulosti ako som sa cítila bezcenne ...Aj keď odvtedy som sa zmenila, podstúpila som niaké estetické plastické operacie, schudla som asi tak 20 kilov proste som úplne iný človek :) osamostatnila som sa ..začala som si viac veriť, začalo sa mi dariť, začínam sa rozvíjať vo všetkých smeroch ...Ale stále v sebe nosím ten pocit menejcennosti z detstva a dospievajúceho veku ....Jednoducho si myslím, že niesom hodná lásky, že si ju nezaslúžim ...že niesom dosť dobrá ....
Myslíte, že to môže byť podvedomou prekážkou ktorá mi sabotuje každý vzťah ? Niečo čo mužov odplašuje ? aj keď na vonok nič nedávam najavo ? a nemá šancu si myslieť, že v sebe nosím takéto pocity ?

ToNerieš

ANGEL-DEMON ...popravde tých pseudo vzťahov bolo dosť ..:) zo začiatku ale žiadny nevyzerá ako pseudo. Zakaždým je to pocit, že tentokrát je to už iné a že to výnde.

Sama som celý život, čím viac pseudo vzťahov pribúda, tým po láske túžim viac a viac ...a stále sa k nej cítim vzdialenejšia ....

Asi by som si mala chodiť do dvoch prác nech nemám čas nad tým premýšlať :D

Reverof

ToNerieš, sklamala si ma :**((, myslel som ze s tebou bude vacsia sranda, nie len ze si protirecis ale k tomu ten tvoj posledny prispevok adresovany mne nedava ziaden zmysel.

ANGEL-DEMON

a to už kolko pseudo vztahov mas za sebou....? a čo takto ostať chvilu sama... silou-mocou musíš s niekym chodit len preto aby si chodila... nemáš uctu voči sebe,.. ? kazdy z nich je len další ktorý ťa "použije"

ToNerieš

piatkovy ...ďakujem za radu :) ale čítanie takých kníh nie je u mňa záujmom číslo 1 ...mám ďaleko viac iných činnosti, ktoré ma bavia :) takže hento nevyžadujem od budúceho partnera ...a ako píšem v predchadzajucom príspevku ..nezaujímam sa o boha ! :D a rozhodne nemám s kostolom nič spoločné ..

piatkovy

hlada u nespravnych muzoch. Hladaj medzi tymi ktori maju podobne zaujmy ako ty teda sa tiez zaoberaju duchovnom. Su aj muzi ktorych zaujimaju taketo veci filozofia a duchovno a podobne. Len treba vediet kde hladat napr. v kostoloch, na putiach, duchov. cviceniach mladych ludi, cirkevnych spolocenstvach alebo ak ta zaujima budhizmus ci ine duchovno tak hladaj v ich klastoroch, na stretnutiach a pod. Pripadne si hladaj inzeraty ci fora kde si takyto pisu.

ToNerieš

Reverof ...
hahahahahhahaa :D ty tu ideš kopírovať wikipédiu a mňa ideš nazývať vypatlanou z toho dôvodu, že mám odvahu ti to opísať vlastnými slovami ? Verím na vyššie sily, na nejakú energiu, ktorá funguje na tomto svete a ktorú môže využívať každý človek, napríklad zákon príťažlivosti ...ďalej sa zaujímam aj o rôzne náboženstva ...čiže ma zaujima celkovo sféra duchovna ...ale neznamená, to že verím v Boha :D a už vôbec si nemyslím, že je to handicap ...:D

Takže jediné ty tu zo seba robíš vypatlaného človeka ...:)
No daj ešte niečo skopíruj a pridaj k tomu niaku urážku :D

Reverof

Hmm ja viem stale ako spravne pichnut :))
Tak uz som na to prisiel ToNerieš, si vypatlana :D

Tak za prve, toto mas priamo z wikipedie co vlastne znamena duchovno:

"Spiritualita (z lat. spiritualis, duchovní), česky duchovnost, hebrejsky ruchanijut, znamená životní praxi, způsob vnímání a osobního zacházení s tím, co člověka přesahuje: s Bohem, s božským, s transcendencí. Lze ji též definovat jako rozměr života, „v němž si uvědomujeme Boží přítomnost“ [1]. Náboženská spiritualita je vnitřní, osobní stránka zbožnosti a náboženství"

a ta druha polovica no koment :) Plati vyssie uvedene :P Ci by si to rada chcela vysvetlit krok po kroku? :)))))

ToNerieš

Reverof
-.- tak za prvé sa o tom, že ma to zaujíma s chlapmi nejak zvlášť nebavím..teda takmer vôbec ..po druhé ...vieš ty vôbec čo je to duchovno a čoho sa to týka ? to, že ma zaujimajú niaké veci medzi nebom a zemou, vesmírne zákony ešte neznamená, že som náboženský fanatik alebo veriaca ..a za tretie ..asi máš pravdu asi by som sa mala zaujimať radšej o materialne sračky ako ty ...o lovenie pokemonov na iphone, o "slávnych" youtuberov a o to aby som vyzerala, že idem čo najviac s módou ...:D :D

úprimne je mi ťa lúto ..:)

Reverof

A nie je to tym, ze sa az prilis zaoberas duchovnom? Mozno si o tebe myslia ze si prehnane veriaca a vo vseobecnosti sa uz take davno "nenosi". Je rok 2016 nie 216

ToNerieš

Bzzk ...To vôbec nie je pravda..! Veď vidím, že muži si kludne vyberú aj nie zrovna štíhlu a peknú ženu ..a dokážu s ňou byť ...