Naco zit takyto zivot...

Príspevok v téme: Naco zit takyto zivot...
Petttusss

Stracam chut zit...Mam po strednej skole, na vysoku sa nechystam lebo som totalne vygumovana po ADckach co za posledne 3 roky mi lekarka menila ako na beziacom pase. Ked sa zacnem citit dobre, musi sa vsetko dodzubat na plnej ciare. Depresie mam stale. Nemam naladu uz na nic, vsetko mi pride zbytocne, motivaciu som stratila uz davno aj nadej v lepsie casy. Poviete si ze cely zivot mam pred sebou, ze sa nemam lutovat. Ale ja uz nemozem takto dalej. Neviem sa uz vobec tesit, byt vesela a ani nepamatam kedy som sa naposledy uprimne usmiala. Uz neviem co mam robit s mojim zivotom, ako sa pohnut, nastartovat, vratit iskru do mojho zivota....

lombardo1981

Ja som v časom "silno experimentálnych" frčala na tách dvoch skladbách:
www.youtube.com
www.youtube.com

Prvýkrát, keď som počula Linkin Park, tak som si pomyslela: "Aká komerčná sr*ka." No keď som sa započúvala do textov, tak ma až zarazilo ako z duše mi hovorí.

Moireal

Som na tom podobne ako vy. Ja keby som nemala tolko zdravotnych problemov, tak by som asi aj zacala uzivat ad. Len mne to zdravie nedovoluje. Depresiami som zacala trpiet v 14tich a mala som na to dost dovodov, ale zaroven som vzdy bola velmi velmi citliva. A hoci som stale citliva, dnes sa aj ja povazujem za silnu zenu. Lebo ked si predstavim ako maju ludia depky a nechyba im nic z toho co ja som v zivote ani nezazila, ake by potom mali depky, keby nemali to, co maju?
Ale bohvie, kazdy je naozaj iny.
V dnesnom svete je to ozaj tazke s depresiou a problemami so sebavedomim. Niekto to sebavedomie nema, niekto ho nahana, niekto ho fejkuje. A je to na tomto fore krasne vidiet, kto ako.
Na zaver, neviem ci si pustite, ale posielam: www.youtube.com

Mesačný princ

ANGEL-DEMON - virtuálny svet je presne taká istá realita, ako keď sedíš s niekým v kaviarni a rozprávate sa!

Pozor nato!

Je dokonca často objektívnejší a reálnejší ako ten svet vonku, ktorý je plný masiek a klamlivých úsmevov. Nejestvujú tu skoro žiadne hranice, tak dávaj pozor kým si v tomto svete a kým si naozaj. Aby si jedného dňa nemala dojem, že si sa niekde stratila.

lombardo1981

A to je práve ten kontrast, ktorý vytvára o tebe ten dojem, ktorý vytvára. Teraz, ktorý je ten pravý? Tvoja chladné a bezcitné ja alebo niekto, s kým si ľudia rozumejú?
Nie si žiadna výnimka, že si si vytvorila obranný mechanizmus. Ja ho mám tiež. Len narozdiel od teba, mu nedovolím, aby bezdôvodne prenikol a ublížil. Za ten čas, čo som tu, si si mohla všimnúť, že ak na niečo takéto zareagujem, musím mať dôvod. Až na jednu výnimku, tým dôvodom je zrkadlo. Pokojne si ber ako útok a ja neviem čo. Snažím sa ti pomôcť. A je mi jedno, ako to vezmeš.

ANGEL-DEMON

Lombardo... nevšimla som si... Lombardo je muzsky rod... ani nevidim v prispevku ze by si pisala v zenskom,.. a ak v niektorom ano, asi som prehliadla, ci zabudla... neviem...
napriklad: Dave Lombardo - je americký heavy metalový bubeník :-) čiže chlap... :-)

ANGEL-DEMON

a ani som si nevšimla ze by niekto z mojich blízkych, kamosov, kamosiek...atd.... mal nejaku traumu zo mna... toto je virtuálny svet...totiž... a ten reálny su dve sakra rozdielne veci...
kebyže ma poznáš v reálnom tak by si ani netušil že som to ja, ...
všade kde prídem bez problemov zapadnem, ludia chcu byt v mojej pritomnosti,... vedia že ked niečo možu sa na mna obratit.... komu som nepomohla, tomu som neublížila.... len toľko....
tu na nete sa všetko berie s rezervou...aj komentáre... ja napísem komentár a ostatné neriešim...kazdy ma pravo na svoj názor...... minule som niečo komentovala a jedna sa do mna obula, odveci... napisala mi že vraj som v živote nikde nepracovala ani nebudem... som vypleštila oči a nechápala... take veci vo zvyku na forach nemám aby som do konkretnych ludi zapárala....

lombardo1981

Neviem, možno si si nevšimla, ale som baba. Nevadí, niekto to buď nepostrehne, niekoho to nezaujíma a niekto zabudne.
A ako by dali definovať tvoje úvodné komentáre k tomuto príspevku? A podľa toho, čo si v tejto téme napísala o depresii, tak si dojmy a pojmy očividne mýliš.

zita 05

Ahoj, Anjelik! Môžem Ti tak hovoriť? Lebo ANGEL-DEMON sa mi nepáči. Možno sa mýlim, nepoznám Ťa ako niektorí tu, nie som na tomto fóre dlho, ale poviem Ti, čo si myslím.
Si, ako píšeš, silná osobnosť. Si preto, lebo si sa rozhodla ňou byť, nie preto, že si sa tak narodila. Tvoja minulosť Ťa prinútila obrniť sa a Ty navyše kopeš dookola nie preto, že si zlá, ale preto, aby si celému svetu ukázala, že si silná. Si silná, ja viem, lebo ak je pravda, že si dosiahla to, čo si tu písala /byt.../ na to treba skutočne silu. Ale uvedom si, že o svojej sile nemusíš nikoho presviedčať. O sile jedinca totižto nesvedčí to, ako silno kope okolo seba, ale ako sa snaží pochopiť iných. Myslím si že si skvelá baba, len sa musíš vyrovnať so svojou minulosťou, vykašľať sa na ňu a žiť. Žiť s láskou bez zatrpknutosti.
Ak som Ťa teraz vytočila dobiela, prepáč, ale myslela som to dobre. A ak sa budeš raz predsa chcieť o tej depresii dozvedieť viac, možno preto, že to môže postretnúť aj niekoho, koho máš rada, alebo Teba samú, rada Ti odpoviem. Nemysli si, každý máme svoje trináste komnaty, len ich často neotvárame.