Naco zit takyto zivot...

Príspevok v téme: Naco zit takyto zivot...
Petttusss

Stracam chut zit...Mam po strednej skole, na vysoku sa nechystam lebo som totalne vygumovana po ADckach co za posledne 3 roky mi lekarka menila ako na beziacom pase. Ked sa zacnem citit dobre, musi sa vsetko dodzubat na plnej ciare. Depresie mam stale. Nemam naladu uz na nic, vsetko mi pride zbytocne, motivaciu som stratila uz davno aj nadej v lepsie casy. Poviete si ze cely zivot mam pred sebou, ze sa nemam lutovat. Ale ja uz nemozem takto dalej. Neviem sa uz vobec tesit, byt vesela a ani nepamatam kedy som sa naposledy uprimne usmiala. Uz neviem co mam robit s mojim zivotom, ako sa pohnut, nastartovat, vratit iskru do mojho zivota....

zita 05

Petttusss, školu si skončila teraz? Nepotrebuješ si poriadne oddýchnuť, vypnúť? Vypadni niekam aspoň na týždeň.
Veľmi Ti prajem, aby si tú potvoru porazila a opäť sa tešila zo života. Vydrž! Vydrž moja, tie lieky raz musia zabrať. Len si ich sama nevysadzuj. Na to sú lekári.

ANGEL-DEMON

Petttusss áno viem piču o tom.... lebo napríklad ked máš to všetko čo si spomenula kamosky, priatela, rodinu... tak akosi neviem prečo by si mala mať depresiu, ked mozes byt rada ze to vsetko máš... ?
lebo su ludia ktorí nemaju nic z toho, ani ludi, oporu v nikom, ani zdravie a nemaju depresiu... iste ze pre mnohych ludí je problem pochopiť ako to myslím...

ANGEL-DEMON

ešte mám na nom aj foliu :-) neprenasam ho, mam ho na stole stále..
na to čo potrebujem mi stačí, tiež pozerám TV cez net... a na to je potrebna určita rychlost inak by to neslo... a nemam s tym ziaden problem... takze PC je uplne v poriadku,.. ked odide obraz alebo zvuk, že ho už nebudem vedieť využívať potom ho vymením...zatial na to nemám dôvod...

zita 05

ANGEL-DEMON, vo veľa veciach máš pravdu, ale vedz, že depresia nie je to, čomu sa dnes hovorí "depka". Depresia je choroba, ktorú si nevyberieš tak ako cukrovku alebo reumu. Jednoducho ochorieš a je. A ver mi, nechcela by si ju. Modli sa, aby si ju nestretla. A ver, je jej jedno, či máš na ňu čas!

ANGEL-DEMON

cokies mozno zalezi aj od znacky NB :-) moj je dosť rýchly, teda bol do nedavna kym som do neho nedala win7,... musim dat nazad XP, to je naj... sucasne som pootvarala 20 okien a vsetko slo super rychlo.. + zalezi od internetu, mám OPTIK ktorý je vysokorychlostný,..
moj oco ma novsi PC moj nema ani bluetoot, jeho áno... ale to sa ani neda porovnak aky je moj rychly.. hned ho zaplnem , este som mu neodstopla cas kolko mi trva kym sa dostanem na net...
ale ocov..? kým sa naštartuje.....načííííííítaaaavvaaaaaaa.... kym sa zobrazi uvodna obrazovka............kým sa načítaju ikony...trvá a trvá...... a zalezi od roznych veci, o PC sa treba aj starať, ak je virus jasne ze blbne, treba preinstalovat, nemať zbytočne programy ktore cloevk nevyuziva....atd.....

lombardo1981

A-D, posudzuješ život niekoho, o kom vieš veľké hovno. Máš plnú hubu predpokladov len z pár riadkov. Niekedy mám pocit, že si svoju frustráciu z toho, že si nemala najkrajšie detstvo vybíjaš práve na tomto fóre.
Ja trpím depresiami tiež. A máš pocit, po tom, čo si si o mne prečítala, že som znudený človek, ktorý mal v živote na ružiach ustlané? Vážne si myslíš, že na depresie treba mať čas? Žiješ vo svojej chladnej až bezcitnej ilúzii. A mám pocit, že ju považuješ za dokonalú. Tak ako seba.
Je rozdiel byť úprimný a povedať veci na rovinu a bezcitnosťou.

Petttusss

Angel:
Ty vies pi*u o stavoch nazyvanych "depresia" ! Keby si to zazila na vlastnej kozi, nikdy by si nenapisala ze je to kvoli NUDE !
A co teraz mam ostatnych zacat lutovat co maju tazky zivot ??? V zivote mna nikto nelutoval a nemas ani paru aky som mala ja zivot kym u mna zacali depresie a nechut k zivotu.
Nech sa snazim akokolvek, stale ta iskra chyba. Mam priatela, dobre kamaratky, skvelu rodinu co je pri mne ale moj pocit pradnoty sa neda nicim vyplnit.

michael067

ANGEL
Keď budeš mať také stavy že nebudeš mať radosť z vecí ktoré si sama kúpiš, že nebudeš mať radosť z toho že sa stretneš s priateľmi a niekde si vyrazíte a tebe začnú hovoriť čo sa správaš tak divne.
Potom mi tu niečo hovor či to je "nuda"
Keď nedokážeš precítiť radosť tak to je choroba.
Takýto stav sa (podľa psychickej sily človeka) sa dá vydržať rok (psychický slabší človek) až 5 a viac rokov no keď máš takéto pocity tak dlho, vtedy sa zlomí každý, buď tým že niečo spraví sebe, alebo ostatným, alebo totálným vyhorením že nebude môcť ísť ani do obchodu.