Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
Fantasyi moje tri groše? viem, čo mám, viem čo som v živote dosiahol, vyštudoval som, som zabezpečený materiálne ale Q5 nemám čo už som socka :D išlo o to, že ženská poslala fotku akú poslala, vôbec ale vôbec sa nezmienila, že je rozvedená a má syna.Proste som očakával, že bude jednať seriózne, ale ten jej výsluch ma len utvrdil, že o ňu by som ani len bicykel neoprel. Pritom sa javila tak milo, inteligentne len vypočítavo. Dnes tak jednajú takmer všetky ženy a to je smutné.
semtex, 170 cm a 65 kg je "pribrata riadne" ?
mimochodom, mozno by padlo vhod nehladat ludi po internete. a ja mam skor opacnu skusenost a ze ti lenivi a vyzirky su muzi. ja od 19 rokov pracujem, mam vlastny byt, v 19 som si aj kupovala vlastne auto, nic zdedene, nic cez znamost, vsetko som si dosiahla sama (pracou, nie cez postel, podotykam). od hadam 10 tich viem varit, piect, nikdy sa nenecham pozyvat. pridem z jednej prace a robim doma veci do druhej. a ako tak pozeram na muzov okolo, tak je to lenive robit, tak to nerobi vobec, ak to robi, tak to tam nevydrzi, nemaju problem k frajerke chodit sa krmit ako k mamicke ale ani nakup jej nedonesu a ani dakujem nepovedia, full servis a ziadne povinnosti.
Dievca17 - na tebe je pekna pokora.
Ani ja nemám chalanovi čo ponúknuť, preto si nikoho nehľadám a ani nebudem. A normálne mám k sexu odpor, lebo všade sa len ten rieši, akoby sa bez neho nedalo žiť.
ja neviem co sa to tu stale riesi? je to proste volny trh takze nieco vie ponuknut zena a nieco chlap a uzavrie sa obchod=vztah/manzelstvo...
to je ako keby som vyplakaval ze mi niekto nechce predate Mercedes za 500 EUR a ked tak je to 20rocna haraburda... ono mam dve moznosti bud si viac zarobit alebo sa uspokojit s fabiou... tu fakt neni co riesit, mozno tak max. odist do krajiny kde ten volny trh nieje a kupit si partnera tam...
Semtex,
Mozno sa s tebou len snazila komunikovat o autach, teda muzskej teme a ty hned, ze ide po tych tvojich 3 grosoch, ale jasne, ze keby oproti tebe sedela samica, tak jej vsetko odpustis a mozno aj na to auto naskriabes.
tak teraz som sa pobavila :D ja si platím hypo na byt, mám prácu kde strávim takmer celý deň, keď prídem domov, varím aby priateľ mal čo jesť a ešte aj tú stravu si platím sama, nenechám si od neho platit nič, iba polovicu nájmu na byt. A popritom vyzerám veľmi dobre :) ono nájsť sa dá určite, len otázne je čo vieš ponúknuť ty :)
Odhrn svoju hrubu nenavist a mozno nas aj uvidis, no a ked nie, aj tak dobre, lebo nas uvidi a uchmatne si nas ten, ktory si nas zasluzi.
Ked ti vtak stoji pri vyzyvavej modelke, necakaj od nej skromnost, setrnost, mudrost, sikovnost, ci vernost. Len taka rada ;)
Písal som si cca dva týždne s jednou ženskou na pokeci. Také tie bežné keci ako v práci, čo som zažil cez deň atď. Potom navrhla či by sme neskočili na kávu, vravím, že celkom sa s tebou dá písať tak či vymeníme foto. Ukázal som svoje aktuálne foto, ona fotku tváre perfektne nalíčená, ale len tvár. Stalo sa a na druhý deň sme cez obed išli na kávu.
To čo som na tej káve zažil ma úplne dorazilo. Prišlo tam nemehlo čo malo cca 170 cm a 65 kg, no pribratá poriadne, vravím si aspon dáme kávu keď už na tej fotke bola asi pred 5rokmi. Začalo to tak zdvorilostne a potom začal z jej strany uragán, kde pracujem, či mám byt na akom aute som prišiel. Ona, že jej sa páči Q5ka a chcela by také a jej vravím tak kde je problém, však prácu má. Postupom som z nej vytiahol, že pracuje na katastrálnom úrade, žije s rodičmi v trojizbáku a má 10ročného syna. vyštudovala dačo externe ani už neviem čo to bol za odbor, ale niečo humanitné.
Kto to vtĺka do hlavy takýmto ženským, že chcú niečo na čo nikdy samé nedosiahnu. Kde berú tú ilúziu, že niekoho ulovia. No som bol totálne zdesený aký nesebakritický človiečik sa z nej vykľul.Mám niečo po tridsiatke a dosť som makal, seriózne vzťahy som nerieišl nebol čas a ani chuť a teraz zisťujem, že nájsť inteligentú, ženu je takmer nemožné. Všetko je to tak povrchné, materilaisticky založené, ale pritom samé okrem tej hore spomínanej vagíny fakt nemajú čo ponúknuť.
Tuším sa neviete nájsť ľudia... :)
Od žien, čo by sa radi obetovali pre rodinu chcú muži, len aby im bola kamarátkou na sex a muži, čo by radi boli pre rodinu, sa ponúkajú len také ženy - kamarátky na sex.
Ako sa stretnú tí správni?
Daj svoj kontakt tam do tých tém, kde sa sťažujú rodinne založené ženy...