Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

0vecka

bagration chlapi nebyvaju az tak zlatokopy skor su to taki flakaci ktori sa nechaju krmit ale nepotrpia si na luxus, ale skor na to aby nemuseli nic robit

bagration

adr1a.
to urcite :) ja som to nepisal v tom zmysle, ze by som mal nieco proti zenam, to vobec nie.. stava sa to aj naopak, aj ked si priznajme, doteraz som vo svojom okoli "zlatokopa" snad ani nestretol. Ale urcite su a o nich plati presne to iste, co som pisal aj predtym :)

0vecka

inak ta vaha prekvapila aj mna... lebo mi to pride ze je dokonca stihla teda podla vahy...
ale inak je imho normalne sa pytat na majetkove pomery... samozrejme nie stylom kolko zarabas, ale minimalne ci dotycny zije sam alebo s rodicmi a ci ma pracu alebo je nezamestnani je dolezite sa opytat...

a tiez to uplne chapem ak by neikde na pokeci alebo kde ju semtex splasil napisala ze ma 10 rocneho syna tak by s nou nikto nikam nesiel...takze to takticky zamlcala aby mala aspon nejake rande, nedivim sa jej

adr1a.

Tak ja aj mam co ponuknut, lenze nikoho a nic nehladam :D

PS. Pocujte vy dvaja chalani) Stava sa to aj opacne. Ze i muzi sonduju zistuju, co ta baba zena ma. Myslim teraz materialne))

semtex

Zas to nezvalujte na to, že všetky chceme modelky, vôbec tomu tak nie je. Ani jedna ste nepovedali, že jednala neseriozne. Proste klamala s tou fotkou, ja som to neriešil, vyzerala dobre aj fajn pisala a vykľulo sa z nej prefikane čudo.
bagration presne ten pohľad mam aj ja, častokrat ženy sonduju skoro po majetkoch a to je neskutočne odpudive a take hneď škrtam.

denisaf.

vsimla som si ze pri chlapovi staci dobre vyzerat a byt stihla mlada a krasna na taku nepovedia nic a daju jej vsetko na svete no potom za par rokov placu ako niektori muzi tu na fore ze co to ja mam doma za k..... chce moj majetok moje peniaze a vydiera ma deckami... dovtedy videli len to ze sa s nou mozu chvastat pred kamosmi ale potom si trieskaju hlavu ze babenka ho vzhladom dostala tam kam ona chcela.... neni vsetko o tom ze ked je baba pekna a stihla ze bude dobra partnerka... lenze vy ked hned nevidite ze baba dobre vypada tak sa nanu vyserete aj ked je 100x normalnejsia ako taka pizda za ktorou sa idete odtrhnut

bagration

mozete tu semtexa upalovat, ale rozhodne ma v niecom pravdu. Aj mne sa uz parkrat stalo, ze som zenu este ani poriadne nespoznal, uz boli otazky ohladom postavenia v spolocnosti, vysky majetku, o tom, ake mam auto. Najviac trufala bola paradoxne jedna, s ktorou som mal stretnutie vlani. Mala take naroky, ze jej potrebam by stazka vyhovel Fernando Alonso, ale ona sama bola dost hrozna. Mala na sebe "original znackove" veci od vietnamca, lacnu vonavku, ktora vonala ako osviezovac vzduchu, mastne vlasy.. priznala sa, ze horko-tazko ukoncila strednu a nema vobec stastie na muzov. Ale jej naroky boli take, ze som naozaj nechapal. Ja nie som typ cloveka, ktory by niekoho hodnotil na zaklade vzhladu, majetku, postavenia, stylu obliekania atd.. ale toto ma tak vytocilo, ze som to sem musel napisat. A to nie som nejak narocny muz, aby nedoslo k nedorozumeniam. Mne staci, ak citim, ze ma zena lubi a rozumiem si s nou.

:D:D:D

Všetko je to tak povrchné ........omg a chlapče ty si aký prosím ťa? presne ako sa tu vyjadrili keby s tebou sedela nejaká štíhla úžasná očarujúca 20tka tak by si jej to auto do mesiaca kúpil...lebo takýto ste vy chlapi....