Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prekliatie, urieknutie, kliatby, mágia a pod.

Príspevok v téme: Prekliatie, urieknutie, kliatby, mágia a pod.
newww

Dobrý večer prajem.

Chcem sa spýtať aký je Váš názor na prekliatia, urieknutia, kliatby a pod.?

Máte osobnú skúsenosť, zažili ste niečo podobné, ako sa k týmto veciam staviate?

Veríte na niečo takéto?

Čítala som na internete časť z knihy Choroby z nenávisti od T.Rosinského, a táto kniha mi príde ako jasný dôkaz toho, že ozaj takéto veci existujú a nie je to výmysel.

Budem rada za Vaše názory, ktoré dúfam budú racionálne, zaujímajú ma len názory normálnych ľudí, nie nejaké výplody typu: "Mať tvoje problémy".

ďakujem.

hartak

pre sg,neda sa pomôc každemu, a nemôže to robit každy,je velke množstvo manipulatorov,ktory ohlupuju druhych,lebo im to vynaša,lebo potrebuju aby sa im niekto klaňal,lebo chcu byt vynimočny...atd...a maju niečo velmi zle a tažke za sebou,o čo sa pričinili oni sami,...pomahaju si magiami,a ludia im v dobrej viere naletia,lebo už nevedia ako dalej...je to silne a aj velmi nebezpečne manipulovat a zavadzat inych, driva väčšina naboženstiev a cirkevnych zoskupeni je položena na tomto zaklade,...pozdravujem,nevnucujem...

hartak

pre tomas12345,neodsudzuj ,neposudzuj to čomu nerozumješ a čomu neveriš,maš silny pocit že čomu neveriš tak to neexistuje??omyl,velky omyl,nezaleži na tom či tomu veriš alebo nie,ono to proste existuje aj bez tvojho presvedčenia,...a ponukaš jej pomoc v kostole ?? v tvojom,vyvolenom ? nebud na smiech,zažil som svoje,odporučam ruky preč od kostolov ! nie je dobre ak zavadzaš.....a zavadzaš svojimi bludmi poriadne...pozdravujem všetkych vnimajucich a prebudzajucich sa....

Tomas12345

hartak :

Prestan ju viesť na okultné cesty. Ziadna karma s tým nemá nič spoločné, ale zlý duchovia. Už v Novom Zákone sa takéto prípady vyskytuju a jej opísané ako sa takýto démoni vyhánali.

Lucie lucka :

Vyhladaj evanjelického knaza a povedz mu o svojich problémov, on už bude vedieť čo robiť. Modli sa tiež otčenáš, zasvät svoj život Bohu a pros Boha s vierou v modlitbe o to aby ti pomohol sa dostať z tejto ťažkej situácie.

hartak

pre lucka lucie,reagujem,potrebuješ pomoc,maš tam silnu karmu,davna minulost,muž.linia rodu,..to je to čo pišeš..ZIVOT VZHURU NOHAMA...priestor kde byvaš,tažoba,temne duše,vela,...dalej ,maš posunuty 1.stavec krč.chrbtice,tj.atlas,....ak chceš zvladnut svoje dalšie jestvovanie,je potrebne to zastavit a odstranit...tuto karmu,tak veru,...a tebe NIGHTHAWK odporučam,prestan trepat tie tvoje manipulačne sprostosti,tymito tzv.mudrostami zavadzaš inych,zastav sa..! Lucie lucka,pomôžem,ak sa rozhodneš..pozdravujem všetkych precitujucich a zobudzajucich sa,dakujem...

BohJeLaska

daria123 V Tvojom prípade si dovolím tvrdiť, že to diabol Ťa núti to oddaľovať. Ak veríš v Boha a túžiš po ňom a chceš zmeniť život, ako píšeš, urob to teraz. Diabol urobí všetko možné aj nemožné len aby Ti nedovolil priblížiť sa k Bohu a to je veľmi nebezpečné. Pošli ho kam patrí a priblíž sa Bohu a on sa priblíži k Tebe.

Nighthawk

Pre Daria. Lebo keď vyznáš Pána Ježiša svojimi ústami a uveríš vo svojom srdci, že ho Bôh vzkriesil z mŕtvych, budeš spasený. Lebo srdcom sa verí na spravedlivosť, a ústami sa vyznáva na spasenie. Lebo Písmo hovorí: Nikto, kto verí v neho, nebude zahanbený. Lebo nieto rozdielu medzi Židom a Grékom, lebo ten istý Pán je Pánom všetkých, bohatý naproti všetkým, ktorí ho vzývajú. Lebo každý, kto bude vzývať meno Pánovo, bude spasený. rimanom 10:9,14

Jer 31,3
Zďaleka sa mi ukázal Hospodin. A milujem ťa večnou láskou, preto ti ustavične činím milosť.

Daria123

Nighthawk naozaj to chcem, chcem zmenit svoj zivot, a chcem aby Boh moj zivot zmenil... Ale neviem preco, nieco akoby ma brzdilo, nedovolilo mi nahlas to vyznat, akoby hanba, strach... neviem co to je..

BohjeLaska dakujem ti za slova, mozno to je naozaj demon, co ma brzdi. Neviem co to je, ale citim sa hrozne.

Nighthawk

Daria,neodkladaj to.ja som žil tiež velmi biedne a hriešne ale Pán Ježiš sa nadomnou
zmiloval a všetko mi odpustil.Ježiš ťa má velmi rád,ani si to nevieš predstaviť ako.
Jn 6,37
Všetko, čo mi dáva Otec, prijde ku mne, a toho, kto prijde ku mne, nevyženiem von.
Heb 4,16
Pristupujme tedy so smelou dôverou ku trónu milosti, aby sme dostali milosrdenstvo a našli milosť na pomoc v pravý čas.
Ked poprosíš Ježiša Krista o odpustenie a pozveš ho do svojho srdca on na tvoju modlitbu určite bude reagovať.On ti dá svoj pokoj lásku a zmieri ťa s Bohom.
1Jn 1,9
Keď vyznávame svoje hriechy, verný je a spravedlivý, aby nám odpustil hriechy a očistil nás od každej neprávosti.
Budem sa modliť za teba.