Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bude to problem?

Príspevok v téme: Bude to problem?
MalaTvrdohlava

Ahojte. Chcem sa vas spytat na nazor, lebo to co pocuvam okolo seba ma neskutocne vytaca. Lebo je to neustale to iste! Mam uz dlhsie priatela a ja som vegetarianka. On nie. Ked sa nejaka rodina pri nas zacne rozpravat o nasej buducnosti, stale hovoria, ze pri mne zomrie od hladu a nech sa naucim varit maso a podobne. Ale ja to odmietam. Nic mu na to nehovorim, ved nech si kazdy je co chce. Respektujeme sa navzajom. Ale ja taketo vaci nikdy varit nebudem. Nebudem kvoli niekomu menit moje rozhodnutia a vyvarat mu maso. Po tychto reciach ale mam uz zly pocit. Hlavne, ked viem, aky je nervozny, ked je hladny a on sa z mojej stravy nenaje. Ale ja odmietam byt sluzka a vyvarat mu. Bojim sa, ze sa kvoli tomuto budeme este v buducnosti velmi hadat. On je dospely chlap, ma 30. Ale nevie si spravit skoro nic. Ja si doma varim 90% sama, lebo som jedina vegetarianka. Myslite, ze to vyvola v buducnosti vela hadok?

MalaTvrdohlava

DontWorry... Mne sa to hnusi, napina ma pri pohlade, ako mama robi s masom a vadi mi neskutocne aj ten pach. Ked sme v restauracii alebo aj doma...pozeram len sebe do taniera, aby som moc nevidela, ako to jedia. Takze len tolko ti k tomu a tvojim paradajkam poviem

DontWorry

Poviem ti to narovinu. Podla mna si sebec. Ja tiez nejem paradajky za co si kopec ludi klepka po cele, ale nechutia mi. Ale nedovolila by som si teraz tym obmedzovat partnera, ze mne to nechuti tak nikdy nebude nic s paradajkami. Ze mu ani ich nenakrajam na chlebik ak ich ma rad a pod. Je to to iste ako ty a maso. Ty ho proste jest nemusis, ale preco ak si v kuchyni a varis obed ci veceru, tak nenavaris to co jemu chuti a na co je on zvyknuty? A toto s detmi ma zarazilo este viac. Ze ich naucis na svoju stravu. Male deti to maso potrebuju a ty kvoli svojmu presvedceniu ich o to oberies.
Toto jedine nemam rada na vegetarianoch a veganoch..ze my co jeme maso vas mame akceptovat a nepindat vam do stravovania, ale vy vasou zeleninou nas budete presviedcat.
Prepac, ale zhrozila som sa.

ANGEL-DEMON

aky je stastny chlap? plne brucho prazdne vajcia....
čiže dost mozne ze na tom vas vztah stroskota....ak nie je silny...
no chmulo ma dost rokov na to aby si to mäso vedel aj sám pripraviť...
ja tiež varím vegetariansku stravu,... aj ked take ryby napriklad zjem...
ale keby som mala chlapa co chce nejaku krkovičku či čo... no nech sa páči možeš sa realizovať a sprav si...
chlapa čo sa nevie postarať sam o seba nechcem!
vyloži si nohy na stol pred TV a ja ho budem obskakovať? NIKDY v živote!!! ja nikomu služku robiť nebudem... nech si je pekne doma pri mamičke ked je mantavý....

domidomi123

Presne toto som tym chcela dosiahnut. Takze nikde nie je navod na dokonale stravovanie sa. Takze jej netlac do hlavy, ze bude mat zaostale dieta

dalsi

k argumentom o skodlivosti masa:

ked sa uz niekto znizuje na take vseobecne formulacie, detto sa da povedat aj o inej strave.

Skuste si pozriet ovocie, alebo zeleninu. Su striekane pesticidmi, alebo ako geneticky modifikovane s latkami, ktore ohrozuju zdravie. Casto sa zbieraju nezrele a do obchodov idu uz aj z plesnami... Vsimnite si napr. spicku bananov. To biele na nich je plesen. Alebo si v obchodoch pozrite dokladnejsie cviklu ked ju kupujete. Asi cca 80 percent ma uz na sebe zacinajucu plesen. Podobne ine druhy.

A nakoniec sa docitame, ze skodi vsetko a mame zit bez jedla a vsetko si vyrabat. Ale zas tu mame toxicke spodne vody, toxicky vzduch, atd a nakoniec umrieme hladom :)

MalaTvrdohlava

Okej. Kazdy ma na to svoj nazor a asi ho nemieni zmenit. Ja ak budem mat dieta, bude sa stravovat tak ako ja. Na tom sa dohodnem samozrejme popredu. Ak s tym muz suhlasit nebude, tak s nim planovat nebudem. Bodka.

domidomi123

Hlavne ze tvoje super maso je uplne zdrave. Tolko hnusob, co davaju tym zvieratam a potom sa prenesu do masa...ach