Dievcata,zeny, som cudny?

Príspevok v téme: Dievcata,zeny, som cudny?
sportovec1

Som cudny chlap pre opacne pohlavie ak nechodim na diskoteky, nepijem, neflirtujem s dievcatami a drzim si panictvo pre tu jedinu?Som krestansky zalozeny a uplne normalny muz, ktory mal v puberte dost problem zo sebou (automaty,cigarety,depresie,uzkosti).Liecim sa este z miernych depresii ale uz by som si chcel najst dievca, len neviem , ci mam vobec sancu.Mam 22 rokov a tiez dost si neverim ohladne svojej postavy a krasy z dovodu ponizovania v minulosti.

Sonita

Z toho čo píšeš je viac než zrejmé, že máš nízke sebavedomie, trpíš komplexami menejcenosti, si plný strachu. Píšeš, že sa Ti v minulosti vysmievali kvoli tvojej postave, to môže byť jedna z príčin, prečo si neveríš a trpíš pocitmi menejcennosti. Nepoznám Ta, ani tvoj život, čo všetko sa v nom udialo, ale myslím, že nosíš v sebe emocionálne zranenia, ktoré neboli uzdravené a ovplyvňujú Tvoj život, Tvoje pocity, Tvoje správanie. Odporúčam Ti knihu Ježiš môj uzdravovateľ od Eliasa Vellu. Verím, že by Ti pomohla odhaliť príčiny tvojho utrpenia, pochopiť mnoho vecí a ukázala ti cestu k Tvojmu uzdraveniu a oslobodeniu. Knihu si môžeš stiahnuť aj na uložto, ak by si chcel.

smilova

takato pranizka sebadôvera nie je vo vzťahu prospešná. hej, si možno milý, inteligentný, slušný, veriaci..ale je dobré mať upratané aj v sebaúcte.

sportovec1

Tiež si pridem trochu neuspešný oproti druhým.Prajem druhým ludom uspech, nezavidim im.Len ma mrzi ze ja som v zivote nic nedosiahol, nemam ziaden uspech ci uz v praci alebo tak celkovo.Som sportovec ale nevyhral som ziaden triumf ani nic podobne,pridem si ze len prezivam a z nicoo sa netesim..to je myslim z tej spominanej depresie

sportovec1

Tak čudný si prídem pre dnešné ženy.Dnešný svet je taký, rovesnici diskoteky,ženy,sex,drahe auta atd. proste štýl ktorý mne nevyhovuje.Viem, že moja ceta s Bohom je správna...ale občas sa bojím ako ma prijme dievča ktorej poviem moju minulost, ked jej poviem že mam depresiu, že nemam vysoku školu, nezarabam vela, nemam vela priatelov a tak.

Sonita

Ahoj sportovec1. Mne sa nepáči otázka, ktorú kladieš, či si čudný. Akokeby si pochyboval, či spôsob, akým žiješ, či hodnoty, ktoré vyznávaš sú normálne a správne. Prepáč, tak to pre mna vyznelo, možno to tak nie je. Píšeš, že si kresťansky založený, ja takisto a životný štýl mám podobný Tvojmu, žiadne diskotéky, opíjanie sa, fajčenie, chodenie za mužmi, sex by som chcela mať len so svojim manželom a nepochybujem o tom, či je to normálne, lebo som presvedčená, že áno a takto by to malo byť. Ved je to v súlade s Božími prikázaniami a Božím učením, ktorému verím, že je to najlepšie a najsprávnejšie.Takže Ta podporujem a držím Ti palce v tom, aby si vytrval v presvedčeniach, ktoré máš a aby si našiel v budúcnosti ženu, ktorá bude zmýšľať podobne, lebo také určite existujú, aj ked možno osobne ich nepoznáš, ale ver mi, že sú. Času máš dosť, nemyslím si, žeby si mal byť nejaký zúfalý, že v súčasnosti žiadnu nemáš, ved máš len 22 rokov. Ja mám napríklad už 30 a tiež som slobodná. Len nedávno som sa začala modliť za svojho budúceho manžela, lebo až nedávno som začala intenzívnejšie cítiť túžbu po partnerovi a odporúčam to aj Tebe. Modli sa za svoju budúcu manželku, odovzdaj všetko do Božích rúk, nech sa on o všetko postará a dôveruj mu, že on sa naozaj o všetko postará a zariadi. Môžeš chodiť na kresťanské akcie, kde sa vyskytujú podobne zmýšlajúci ludia. Dôveruj a nebud ustarostený, že si ju zrejme ešte nestretol. A to, že máš nejaké psychické problémy a užívaš lieky, to si nemyslím, že je taká prekážka. Ja sama som mala a ešte mám ťažkosti takéhoto typu a poznám veľa ludí, čo užívajú antidepresíva a podobne a majú vzťahy a manželstvá. Dnes je takých ludí veľmi veľa.

chlap314

Na diskotéky chodia len pakovia. Začni posilovať aby si blbečkovia nedvoľovali. Hľadaj slušnú ženu do života, nie potvoru na jednu noc.

Livia15

Ahoj hladala som tu jednu temu a pozeram ze si odpisal viac:) jasne podebatujeme nieco mame spolocne tak mozno ti budem vediet dat nejaku radu:) mozes mi napisat na mail:) Livia15@centrum.sk

sportovec1

Ahoj, ďakujem Vám za príspevky.
Howling:určite nie som výberčivý, nevadia mi malé prsia či malý alebo veľký zadok, krivý nos či niečo iné. Každé telo raz aj tak zostarne a nebude také ako teraz, aj tá najkrajšia modelka o pár rokov nebude taká krásna ako teraz.U žien sa pozerám hlavne na srdce a na vlastnosti ktoré majú zdobiť ženu.
Kgsa:nechcem takto uspokojovať svoje telo a určite nechcem striedať jednu za druhou, šťastie v sexe človek nenájde. Možno by som si zvýšil sebavedomia a cítil by som sa ako veľký macher, ale takto to nefunguje.
názor chlapa: veď ani nechcem byť výnimočný ani slávny ani nejak extra.
Livia15:Ďakujem. Ak chceš, zanechaj nejaký kontakt a mozme podebatovat viac.
Moj problem je hlavne to, že ma trápi minulosť a že moju minulosť máloktorá pochopí. Liečenie z depresie, úzkosti, beriem lieky stále a asi do konca života...No na druhej strane mi kamaráti vravia že som úplne normálny a v pohode...bojím sa, že pre tie lieky a depresie ma každá odmietne.Tiež som pre depresie nedokončil strednú školu, mam len výučný list. Si občas pripadám aj ako blbec pre tieto veci, plus gramatika.
V minulosti mi bola vyčítaná aj moja postava, posmešky atď..nemyslím si že mám zlú postavu, športujem, no aj tak cítim ešte to z minulosti a zameriavam sa na partie tela kde mám nedokonalosti.
Inak z dievčatami to je tak, že sex je určite fajn, ale nechcem na tomto základe budovať vzťah. Duša človeka je viac než telo, telo je len chrám v ktorej je duša. Láska, dovera, neha, urobiť tú osobu šťastnou a kedže som veriaci tak najhlavnejšie je tú osobu pritiahnuť bližšie k Bohu....Inak myslim že kino, prechádzka, film doma, či len tak ležať a rozprávať sa je lepšie než zasexovať 15 minút, uspokojiť svoju potrebu a duša prázdna. To je moj názor