Som cudny chlap pre opacne pohlavie ak nechodim na diskoteky, nepijem, neflirtujem s dievcatami a drzim si panictvo pre tu jedinu?Som krestansky zalozeny a uplne normalny muz, ktory mal v puberte dost problem zo sebou (automaty,cigarety,depresie,uzkosti).Liecim sa este z miernych depresii ale uz by som si chcel najst dievca, len neviem , ci mam vobec sancu.Mam 22 rokov a tiez dost si neverim ohladne svojej postavy a krasy z dovodu ponizovania v minulosti.
Dievcata,zeny, som cudny?
cudny znamena iny a to je dobre
Práveže muž snov!už len aby som na teba mala vek :/ ale okús niečo nové čo si ešte nerobil ...nie všetko je hriech a aspoň nazberáš skúsenosti :-)
veru tak komunikácia je veľmi dôležitá a práve na nej mnoho vzťahov troskotá
Veď nemusíš sexovať, či bozkávať sa s 1000 dievčatami, ale mal by si sa naučiť vo vlastnom záujme ako osloviť ich, komunikovať s nimi, či už verbálne alebo neverbálne ako dohodnúť si nezáväzne stretnutie, aby určite na neho išla. Vezmi to tak, aby si niečo dokázal vo vzťahu tak musíš dostať aj nejaké tie lekcie od samotných žien.
Źeny môžeš osloviť hocikde, nechceš diskotéky tak choď do parku, obchodného centra, či knižnice za nimi. Źeny sú také, že rady dajú ti, ale musíš za nimi ísť a učiť sa. Nezáleží na začiatku ani na tom, koho oslovíš v tomto momente, môžeš byť to aj o pár rokov aj staršie dievča trochu od teba. Źivot prinesie ti smiešné momenty, aby si nebral život tak vážne a naučil sa na istých veciach zabávať.
Ja som mal kedysi rovnake problemy a nevedel som mat nic s babami a postupne som zistil, ze si viac rozumiem s chalanmi. Odvtedy sa vela zmenilo . . .
Sranda je to čo si o mne ľudia myslia... Vobec si nevymýšľam!!! Som nezadaná :(
nie si zato divný, ale je to trošku zvláštne. Ale dievčatám sa aj taký chalani páčia, neboj nič vôbec nie si divný
precitaj si co si napisal... to si myslis ze nejaka zesnka z toho "zvlhne"???
a vobec nejde o to ze nechodis na diskoteky atd... tu ide o to aky mas nazor sam na seba a na ostatnych .. mal by si zvysit svoju hodnotu sam u seba a ostatnych tiez nebrat takych ze su to ti ktory si zatrtkaju s kazdym... mal by si byt aspon troche tolerantny... inak ta tolerancia by ani nezaskodila podomnou diskutujucemu aj s jeho pravymi hodnotami ...
To je v pohode. Tiež mám toľko čo ty a na párty som bol tak 5x v živote a nie je to nič pre mňa. Kamarátov tiež nemám veľa ale zase sú taký, že keď viem že ich potrebujem tak mi pomôžu a frajerku mám tiež a je milá múdra atď. Skús hľadať v priateľoch, ja som frajerku našiel tam kde by som nikdy nepovedal :) sestra môjho najlepšieho kamaráta