Som cudny chlap pre opacne pohlavie ak nechodim na diskoteky, nepijem, neflirtujem s dievcatami a drzim si panictvo pre tu jedinu?Som krestansky zalozeny a uplne normalny muz, ktory mal v puberte dost problem zo sebou (automaty,cigarety,depresie,uzkosti).Liecim sa este z miernych depresii ale uz by som si chcel najst dievca, len neviem , ci mam vobec sancu.Mam 22 rokov a tiez dost si neverim ohladne svojej postavy a krasy z dovodu ponizovania v minulosti.
Dievcata,zeny, som cudny?
To je v pohode. Tiež mám toľko čo ty a na párty som bol tak 5x v živote a nie je to nič pre mňa. Kamarátov tiež nemám veľa ale zase sú taký, že keď viem že ich potrebujem tak mi pomôžu a frajerku mám tiež a je milá múdra atď. Skús hľadať v priateľoch, ja som frajerku našiel tam kde by som nikdy nepovedal :) sestra môjho najlepšieho kamaráta
To je v pohode. Tiež mám toľko čo ty a na párty som bol tak 5x v živote a nie je to nič pre mňa. Kamarátov tiež nemám veľa ale zase sú taký, že keď viem že ich potrebujem tak mi pomôžu a frajerku mám tiež a je milá múdra atď. Skús hľadať v priateľoch, ja som frajerku našiel tam kde by som nikdy nepovedal :) sestra môjho najlepšieho kamaráta
Dakujem.
sportovec1, píšeš, že veľa žien je dnes povrchných. Neviem, ako definuješ povrchnosť, ale čokoľvek si pod ňou predstavuješ, iste také nie sú všetky ženy. Zaujímaj sa o tie "nepovrchné" a budeš v pohode. Neplytvaj záujmom na niečo, čo nechceš.
Čo sa komplexov z postavy týka, zmeň čo sa dá zmeniť a čo sa zmeniť nedá, s tým sa nauč žiť. Neľahké, ale dá sa. Držím palce.:)
Mam svoje zasady, nechcem byt stredobodom pozornosti dievcat ani striedat jednu za druhou ako ponozky. Proste chcem len najst dievca, ktore by ma lubilo takeho aky som.Len neviem, lebo ja nie som studovany clovek, pracujem v obycajnej praci za priemerny plat, neflakam sa po diskotekach,nemam vela priatelov, nenahanam zeny, snazim sa nehrezit.Vela zien je dnes povrchnych, neviem ci si toto cenia u chlapa.
Sebauctu a sebavedomie mám, ale nemam ho najlepsie.Skaredý nie som, ale mam trochu komplex z postavy.
No ja som niečo ako sportovec1, tiež nechodím veľmi na disky, len som o 2 roky starší ...tento rok sa mi malý románik črtal a si myslím, že som spravil presne tú chybu ako lilinka povedala, že som moc na ňu tlačil a som jej nedával dýchať a si myslím, že aj preto skončil náš vzťah ...ľutujem to, ale je však neskoro a asi to tak už malo byť a
nebolo mi to súdené :/
To, ze nechodis na diskoteky je fajn, ale to, ze si neveris a si zakomplexovany je horsie. Takyto chlapi sa zvyknu velmi upnut na babu, ktoru si vyberu, nedaju jej dychat, stale ju otravuju recami ze ci sa im paci, ci ich lubi, ci je pre ne dost dobry a pocuvat to niekolko krat za den vie dost otravit. Takze na toto si davaj pozor. Ak o teba nejaka prejavi zaujem, ak sa s tebou chce stretnut, tak sa jej asi pacis a viac to riesit nemusis. Bud primerane aktivny, ale nie prehnane ani nenechavaj iniciativu len na nej. Ak ju budes cele dni od rana do vecera bombardovat spravami a telefonatmi, tak ju mozes odradit. Mal by si trocha popracovat na svojom sebavedomi, urcite nie si taky skaredy ani zly ako sa vidis. Neocakavaj potom od partnerky, ze ona ti bude dvihat ego, niektori chlapi potom vyzaduju aby ich zena furt chvalila a niekolkokrat denne im hovorila, aki su uzasni, tak na to si daj tiez pozor, sebavedomie si musis dvihnut sam, proste na sebe zapracovat.
Treba sa tešiť, smiať sa, byť milý k iným a chodiť von (aspoň do knižnice, už keď nikam inam). Ale k tým, ktorí sú na teba zlí, treba byť tiež adekvátne reálny a poslať ich kade ľahšie, najlepšie do phú.e, viete, o čom hovorím. Už začínam mať toho plné zuby, ak mám pravdu povedať a divím sa, že som jediný, ktorý má v sebe takéto emócie.
Keď sú takí urážliví a inteligentní, tak nech si poradia aj bez nás. My sme si poradili aj sami a dobre.
Hrach na stenu sa neoplatí hádzať, in my opion.
Hau, dohovoril som:-)
Hodnoty, ktoré vyznávaš, sú tie pravé hodnoty. Aj keby si nemal skutočnú vieru, ale držal by si sa pravých hodnôt, tak tvoj život bude stokrát kvalitnejší než život niekoho iného.
Áno, si ešte mladý a šijú s tebou hormóny, ale snaž sa to ovládať a keď si nikoho nenájdeš, tak to zvaľ na mentalitu iných.