Som cudny chlap pre opacne pohlavie ak nechodim na diskoteky, nepijem, neflirtujem s dievcatami a drzim si panictvo pre tu jedinu?Som krestansky zalozeny a uplne normalny muz, ktory mal v puberte dost problem zo sebou (automaty,cigarety,depresie,uzkosti).Liecim sa este z miernych depresii ale uz by som si chcel najst dievca, len neviem , ci mam vobec sancu.Mam 22 rokov a tiez dost si neverim ohladne svojej postavy a krasy z dovodu ponizovania v minulosti.
Dievcata,zeny, som cudny?
Romanka ale dobre pise. Muz co ma za sebou automaty, cigarety, depresie a uzkosti je pre mnoho zien neatraktivne.
Vsetky tie pozitivne veci su uplne bezne u vacsiny...
Nie si čudný. Kočku si môžeš nájsť na rôznych stretnutiach kresťanskej mládeže, na púťach a na takých miestach, kde je šanca, že nájdeš rovnako zmýšľajúcu, lebo vrana k vrane sadá a keď nájdeš takú istú, ako si ty, tak ona bude pre teba prvá, posledná a jediná. A ty pre ňu prvý, posledný a jediný. Len musíš mať naozaj šťastie, aby si natrafil na takú.
Sportovec- neodpisuj uzivatelke Mirus. Je to fake a mozno je to aj chlap ktory tu zaklada fejkove temy a robi si prdel z ludi.
"len tymto sposobom zivota pre mnoho zien nie si atraktivny"
Neboj veď aj tie ženy dostanú rozum mojej matke tiež imponoval veľký "mačo" frajer no po pár rokoch manželstva jej to akosi začalo liezť na nervy a to ako sa správal jej bolo nepríjemné a chcel aby sa zmenil.
Poznáme také ženy, su rovnako ovládané hormónmi ako muži.
Som z Presovskeho kraja.Ak by niekto chcel popisat viac, kludne mi napiste na email sportovec1@centrum.sk, mam aj facebook tak pripadne mozme aj tam.
Odkiaľ si?
.. co by som ja za to dala, kebyze poznam niekoho ako si ty..
bohuzial dnesni chlapci su vsetci rovnaki, z auta od ocinka im hra tazky slovensky rap, cigaretka v ustach a uz idu na miesto, kde sa poriadne ozeru a po.... par lacnych dievcat, a to len pred dvoma dnami dovrsili 18tku :(
Nie si cudny.
Nie si čudný. Si ešte mladučký, pokojne hľadaj ďalej. Nikam sa nemusíš ponáhľať. A zapamätaj si, nikdy si nemôžeš byť istý (okrem pár svetlých výnimiek), že je to tá pravá. To si budeš môcť povedať tak po 30 rokoch manželstva, keď už spolu čosi prežijete - aj dobré aj ťažšie veci a vždy budete spolu.
Je veľa báb ktoré snívajú presne o takom type chalana, ako si sa nám opísal. Príležitostí na zoznamko je vždy dosť, akurát to nemusí byť prefajčená putika, kde je kopec dievčat pripravených hneď na všetko :)