Dievcata,zeny, som cudny?

Príspevok v téme: Dievcata,zeny, som cudny?
sportovec1

Som cudny chlap pre opacne pohlavie ak nechodim na diskoteky, nepijem, neflirtujem s dievcatami a drzim si panictvo pre tu jedinu?Som krestansky zalozeny a uplne normalny muz, ktory mal v puberte dost problem zo sebou (automaty,cigarety,depresie,uzkosti).Liecim sa este z miernych depresii ale uz by som si chcel najst dievca, len neviem , ci mam vobec sancu.Mam 22 rokov a tiez dost si neverim ohladne svojej postavy a krasy z dovodu ponizovania v minulosti.

Livia15

Ahoj sportovec neviem ako je to z pohladu vas vhlapov ale my zeny aj ked sa to niekedy nezda hladame prave taky typ ako si ty:) ja osobne nechodim na disky lebo ti chlapci tam no otrasni vygelovani frajeri majstri sveta rozmyslaju uplne zvratene jedine co vedia je chodit na kavicky asi vsetko:))) aj viacere kamosky z mojho okolia zdielaju rovnaky nazor ked sa o niecom takom bavime,,ja by som dala neviem co za to stretnut niekoho s pohladom na zivot ako ty ver si a budes sa citit sebavedomejsie a inak nikdy nevies koho ti osud znenazdajky posle drzim palce kiezby nplo takych ako ty viac:)

názor chlapa

Hm, si rovnaký ako ďalšie milióny mužov s pokrivenou minulosťou, priemerný a ničím výnimočný. Čudný nie, ale ani nič moc, priemer.

kgsa

Howling, ovela viac pravdepodobnejsie je, ze kazdu ofrflal len preto, aby ste ho nenutili sa s nimi zoznamit. Len si vymyslal vyhovorky...

kgsa

Sportovec, ja som bol natom velmi podobne ako ty, tiez krestansky zalozeny, tiez tuziaci po jednej jedinej, tiez s problemami, a tiez som ai extra neveril hlavne co sa vzhladu tyka. Ale chcel som fakt vydrzat, fakt som vedel, kde jedine je moje stastie, ale aj tak problemi sa len zvacsovali, uz som ani nevidel zmysel zit, vsetko som ai len odopieral a nezil,, tak v 25 ma to uz zlomilo, zacal som vyhladavat priamo dievcata, kamaratky na zabavky, tie mi zrazu hovorili, ze mam strasne sexi postavu, ze sa im sexualne strasne fest pacim,, mozno nie fesak, ale prave takymto to nejak nevadilo, zacal som sa stretavat, vyhladavat dalsie, zvysilo sa mi sebavedomie, citim som sa uz dobre, prestal som sa trapit nad niektorymi vecami, a s inymi som sa zmieril.
Tak neviem, mozno sa ti postasti, a najdes si tu pravu, alebo budes naivne donekonecna verit, zrazu budes mat cez 30, a budes totalne zatrpknuty... poznam takych, so zenami ani neprehovoria, a vyhybaju sa im...

closer123

howling uplne si mi pripomenula mojho 32 rocneho znameho ( stary mladenec) ktory nosi ponozky a sandalky byva u rodicov a naroky na babu ako na filmovu hviezdu :D cisty koniec muzi sa fakt nepozru na seba ale kritizovat vedia

Howling

Ahoj športovec..

Neviem nepoznám Ťa, ale mám pár známych, zrejme povahovo niečo Ty ( kostol, bez diskoték, nefajčia atď...), majú 29,30 rokov... Boli sme raz s jedným von v kaviarni pokecať a pýtam sa, že či už našiel tú pravú, on že ešte nie, žiadna ho nechce... tak kukám, však tu máš kočky, skús, no a dopadlo každú ofrflal - tá má veľký zadok, tá má okuliare, tá nemá prsia, tá má krivé oči a iné :) pričom dotyčný vyzeral ako ... pivné brucho, oblečený za 2 €, cítil z neho pach, doteraz je sám a ufňukaný ale žiadnu zmenu neurobil, stále frfle... zrejme vyberčivý?? nie je to aj Tvoj problém, že si moc výberčivý?? Máš čo ponúknuť žene?? Musíš aj vedieť na čo máš a na čo nie

Lubos9

Nic na tom co pises sa mi nezda divne Si rozumny clovek ktory hlada seriozne prilezitosti pre seriozny zivot A co sa tyka tvojich problemov tak kazdy mame nejake a tie tvoje podla toho co pises su minulostou Nezaoberaj sa minulymi veccmi Si tu a teraz prilezitost si ta vie najst V zatvorke si pisal o uzkosti a s tym mam teda ja tiez skusenosti teda este aj teraz mam fobie z velkych priestorov a mnošstva ludi prekaza mi to v praci ale liecim sa na to a hoci kocku este stale nemam tiez verim ze taka raz pride Drz sa a nedaj sa

calaia

za mňa palec hore ;) dnes rarita stretnúť niekoho takého takže pre to určite čudný niesi len musíš nájsť rovnako naladenú slečnu s čím silne držím palce :) čo sa týka toho kresťanského založenia nepreháňaj to, to že si držíš panictvo pre tú pravú je super a však nenechávaj to až na "po svatbe".. nie všetko je hrozný hriech ;) veľa šťastia