Streptokok tam dole

animka

kimoska urcite si ich nasad....nie vsetko co sa pise v letacikoch sa ti stane...firmy tam uvadzaju kazdu vec ktora pripada do uvahy aby sa poistili do buducnosti v pripade ze by sa niekomu nieco stalo a chcel by ich vlacit po sudoch...rozhodne si streptokoka nikde nepestuj !

kimoska

Ahojte,tiez mi podla vyteru nasli streptokoky.nic mi nie je,som zdrava a keby mi to nepovedali ani o tom neviem.predpisal mi nejake atibiotika,ale su dost silne,ked som si precitala letacik o nich az som sa zhrozila,cisty "jed".rozmyslam,ze by som ich nezacala uzivat,ale neviem ci pritomnost tych bacilov je taka vazna...?

andrea1111

jednoznacne odporucam pri zdravotnych problemoch dr. albertovu, ma ambulanciu v bratislave. je seriozna, starostliva, zodpovedna. absolvovala som, jej pristup ma oslovil. ona je aj aj psycholog.

streptokok-b

Ahojte,
aj ja mám streptokoka sk. B tam dole. Vybrala som penicilin na mesiac, nezabral, znovu penicilin na desať dní a chodím na injekcie pendepon. No nemám pocit zlepšenia, stále mávam dole svrbenie. Z čoho človek toho streptokoka môže dostať? Sestrička mi povedala, že je to baktéria, ako napr. keď máte zápal v hrdle, tak ste ho mali dole. Takže neviem, či sa môže preniesť aj na partnera alebo treba vylúčiť pohlavný styk? Ja sa liečim štvrtý mesiac a už som z toho na nervy. Keby som teraz otehotnela, môže to nejako poškodiť bábätko? Alebo čo ak sa to nebude dať vyliečiť nikdy?

januliatko

Chcem povedať, že aj ja mám streptokoka. Výter z hrdla 3X čistý a každá kultiváia pozitívna. Liečim sa 2,5 roka a výsledok žiadny. Za tú dobu som zjedla asi 16 balení V-Penicilin 750mg,5 balení Unasyn ateraz žasnem nad tým, aký mám rozhasený imunitný systém. Poradí mi niekto ako sa zbaviť tejto pliagy?

xeninka

Veď práve že probiotiká beriem už druhý mesiac, trikrát denne a kúpila som si aj probiotické čapíky, ktoré užívam už týždeň. V pondelok idem k tej gynekologičke, tak uvidím. Dúfam, že s tým nebudem mať problémy celý život, lebo niekomu sa vraj tie mykózy stále vracajú...

aluska

xeninka moze to byt z oslabenej imunity...z verejnych zachodov, sprch, plavarni, zo vsade kde sa zdrzuje vela ludi a tyka sa to aspon trochu hygieny..kup si probiotika..

xeninka

Ahojte.
Mala som mykózu, na ktorú mi doktorka dala čapíky a kontrolný výter bol v poriadku. Mykóza sa mi však vrátila, znovu som mala tabletky a v kontrolnom výtere mi zistili streptokoka. V pondelok si mám prísť predpísať antibiotiká. Medzi prvou a druhou mykózou prebehli len dva týždne. Z čoho mohol vzniknúť? Prejavuje sa tiež len svrbením? Partnera momentálne nemám. Môže to mať vplyv na otehotnenie? Prosím poraďte mi.