Dnešná doba & friends with benefits

Príspevok v téme: Dnešná doba & friends with benefits
klara343

Poviem vám som zmatena.
Áno som ako každá žena,kt. skončil nejaký vzťah veľa analyzuje,rozmýšľa ,hľadá odpovede prečo sa to stalo a čo mi to dalo.

Až kým nestretnete chlapa,kt. je ako vaše dvojča len v mužskom prevedení.
Je s ním sranda. Bavíte sa.
Všetko je skvelé až do chvíle ked to dá zo seba von.

"Nesľubujme si od toho nič.
Nebudeme sa brať ako frajer s frajerkou.
Žiadne chytanie ruk na verejnosti.
Žiadne vyvolávania každú hodinu,žiarlivostné scény."
...mohla by som pokračovať donekonečna.

Aký postoj zaujať v takej situácii?
Jasné,nebudeme robiť zo sexu niečo hrozne hriešne a pod. ale fungovať v niečom kde maš zakazané prejaviť hocijaku emóciu,dá sa to?

Už aj nejak pochybujem ,že existuje také čosi je budovanie vzťahu kedže vždy to začne sexom a tým ,že ľudia na seba nemajú až toľko času a skončí to pri tom.

adr1a.

Ahoj Klara. Zamrzi to, viem. No mozno to takto malo byt. Vacsina muzov dostane strach, cuvne este v zaciatkoch. Ak sa neozve, tak nech. Horsie by si to znasala vo ztahu, keby toto zrazu ti uz ako partner urobil. Dost to o nom vypoveda. Ak sa ozve, drz si ho radsej od tela. Bud isiel na lov za lahsou koristou, nic neriesi a "hra mrtveho chrobaka", alebo rozmysla zvazuje. Moznosti je viac. Nechaj ho tak. Casto sa stava u muzov, ze sa po tyzdnoch mesiacoch opat ozvu akoby sa nechumelilo)

klara343

Ahojte baby.
Tak som vam slubila ze sa teda ozvem.
Situacia sa vyvinula tak ze frajer roka sa v piatok ani neozval a ja kaslem nato aby som sa mu vnucovala. Takze ponaučenie..pes kt brese nehryzie aneb nemal ani gule pozrieť sa mi do oci a povedat ako to v skutocnosti je a co od toho ocakava.

Mesačný princ

ako pekne tu vidieť čo si kto prežil a aké má zásady. To by bola záverečná práca z psychológie :)

sklamana654

nikdy sa nato nedavaj...lebo sa zamilujes a on si ta zavola len ked bude chciet sex... ja som mala tiez chvilu taky vztah ale ukoncila som ho lebo som sa neskutocne dusila... nikdy si to prosim nezacinaj nikdy..

Slepacia polievka

Som chlap a ked pocujem niektorych chlapov, tak mi je vas zien neskutocne luto. Nic take ako kamarat s vyhodami neexistuje. Muzi vedia, ze zeny im neskocia na to,ked im povedia priamo: Pod si zatrtkat. Preto si vymysleli Friends with benefith. Zeny dufaju, ze z toho bude viac. Verte, ze nebude. Beru vas ako stetule zadarmo, kym partnerka je chora, tehotna, neodfuci sa etc. Tak si neserte do svojho hniezda. Vas partner moze urobit to, co ste kedysi vy urobili tej chuderke, ktora o nicom netusila, ze ma niekde kamosku s vyhodami.

homo sapiens

Su typy ludi ktorym taky vztah vyhovuje a su typy ludi ktorym nevyhovuje. Mame v sebe hormony ako vazopresin, oxytocin ktore maju suvis so zblizovanim sa, vytvaranim hlbsich vztahov, alebo ak chcete s laskou. Su ludia ktori ho maju viac, su ludia ktori ho maju menej. Ti ktori ho maju viac a pustaju sa do takychto typov vztahov potom viac trpia, pretoze na ne nie su stavani, prirodzene sa totiz potrebuju viac zblizovat. Naopak ludia ktori ho maju menej tak netrpia. Samozrejme hormony nie su jediny faktor ktory v tom hraje ulohu, iste je to individualne, navyse aj tie hladiny hormonov sa mozu lisit vselijako, plus ine biologicke faktory, ale v principe to hraje dost velku ulohu a da sa teda hovorit ze urcity ludia su stavani na taketo vztahy a urcity ludia nie. Clovek by teda mal sledovat sam seba, sebapoznat, pocuvat svoje vnutro, ze k comu inklinuje aby sa zbytocne netrapil.

Elgie

Podla mna friends w benefits neexistuje .. Mozno len nejaku chvilu ale proste stale to prerastie do citoveho vztahu, kedy ti napriklad zacne vadit ze ten druhy ma zaujem aj o niekoho ineho a postupne je to skoro ako vztah medzi vami.. Ak chcete zostat len kamarati tak radsej zostat naozaj len kamarati, lebo zo vztahu byt priatelom sa len malokedy podari..

adr1a.

Klara. Nech ti zajtrajsie stretnutie s nim OK dopadne. Tak vies, z priatelstva moze vzniknut laska, ale z lasky vraj nemoze vzniknut priatelstvo......
Tak zajtra vsetko dobre) Drz sa