Dnešná doba & friends with benefits

Príspevok v téme: Dnešná doba & friends with benefits
klara343

Poviem vám som zmatena.
Áno som ako každá žena,kt. skončil nejaký vzťah veľa analyzuje,rozmýšľa ,hľadá odpovede prečo sa to stalo a čo mi to dalo.

Až kým nestretnete chlapa,kt. je ako vaše dvojča len v mužskom prevedení.
Je s ním sranda. Bavíte sa.
Všetko je skvelé až do chvíle ked to dá zo seba von.

"Nesľubujme si od toho nič.
Nebudeme sa brať ako frajer s frajerkou.
Žiadne chytanie ruk na verejnosti.
Žiadne vyvolávania každú hodinu,žiarlivostné scény."
...mohla by som pokračovať donekonečna.

Aký postoj zaujať v takej situácii?
Jasné,nebudeme robiť zo sexu niečo hrozne hriešne a pod. ale fungovať v niečom kde maš zakazané prejaviť hocijaku emóciu,dá sa to?

Už aj nejak pochybujem ,že existuje také čosi je budovanie vzťahu kedže vždy to začne sexom a tým ,že ľudia na seba nemajú až toľko času a skončí to pri tom.

Rozhorcena Zena

Ze co je zle na kamaratstve s vyhodami?

No hlavne to, ze potom nemozeme nijak zurocit nasu vaginu - sexujume a nedostaneme za to ani ziadne peniazky..? ani bytik, ani dovolenku, ani socialne zazemie nam to nezvysi, a ani len citove vydieranie a hysterie nemozeme na muza takto vytiahnut..? no to kde sme?! toho sa predsa ziadna spravna zena nesmie vzdat! to je velezrada nasich zakladnych zenskych prav ak toto nejaka dopusti! Boh nas obdaril tymto vzacnym ekonomickym prostriedkom -vaginou- nie nadarmo, ale aby sme si tak mohli muzov vyhodne omotat okolo prsta aby pre nas poslusne sluzili!

A len tak si sexovat zadarmo a bez zistnych vyhod len pre obycajne vlastne potesenie, akoze fuj ale toto je dnes doba uplne na hlavu!.. A to treba razne zatrhnut, tak spamatajte sa zeny!

neviem111111

mp, ale ved ked nam to vysvetlis, tak pochopime ako to myslis. z jazykovedneho hladiska su tieto slova synonyma, cize ten rozdiel, ktory vnimas, vnimas zrejme na inej urovni.

Mesačný princ

Ako keby som nič nenapísal. Načo niečo vysvetľovať niekomu, kto má aj tak svoje návody a svoju pravdu. nevidím v tom rozdiel len ja ale občas vám to pripomeniem....ak bude príležitosť.

Teraz si míňať svoju energiu určite nebudem, aj tak mi budete tvrdiť, že tie dva pojmy majú rovnaký význam.

klara343

mudrasova
úplne perfektne si to vystihla...

mesačný princ
no aký je len rozdiel medzi tým?
Ja v tom nevidím ani malinký rozdiel. Ako z priateľstva tak z kamaratstva môže časom vyniknúť vzťah,je založené na dôvere.
Tak mi skús vysvetliť ten rozdiel?

Kýčera

MP, tak mi to vysvetlí. Pýtam sa Teba, bo vidím, že robíš medzi týmito dvoma slovami rozdiel a ten rozdiel vieš vysvetliť len Ty sám.

mudrasova

to bude asi tým, že muži neriskujú pri ženách o ktoré nemajú záujem, kedysi si to muži riešili v nevestincoch, ale tie už nie sú a takto je to pre nich lacnejšie, už je to len potom na ženách či dajú alebo nie, okolo 50 tky je potom kopec mužov a kopec žien, ktorí sú sami, lebo muži sa nechcú viazať a stále snívajú o miss universe pre ktorú chcú zostať slobodní a ženy, ktoré nechcú byť len matracom do postele

Kýčera

MP, mám tu na návšteve hlavy študované (na rozdiel odo mňa) rôznych profesií a veku (medzi inými študenta práva) a všetci sme sa zhodli, že tie "výhody" sa zrejme nebudú týkať vysávania, domácich prác, či rýľovania v záhrade. Došli sme k záveru, že sa jedná o milenecký vzťah bez lásky (vďaka mladému), ale rozdiel medzi priateľstvom a kamarátstvom nevidíme. Tak sa nenechaj prosiť a vysvetlí Ty aký rozdiel máš na mysli?! Ďakujem.