Dnešná doba & friends with benefits

Príspevok v téme: Dnešná doba & friends with benefits
klara343

Poviem vám som zmatena.
Áno som ako každá žena,kt. skončil nejaký vzťah veľa analyzuje,rozmýšľa ,hľadá odpovede prečo sa to stalo a čo mi to dalo.

Až kým nestretnete chlapa,kt. je ako vaše dvojča len v mužskom prevedení.
Je s ním sranda. Bavíte sa.
Všetko je skvelé až do chvíle ked to dá zo seba von.

"Nesľubujme si od toho nič.
Nebudeme sa brať ako frajer s frajerkou.
Žiadne chytanie ruk na verejnosti.
Žiadne vyvolávania každú hodinu,žiarlivostné scény."
...mohla by som pokračovať donekonečna.

Aký postoj zaujať v takej situácii?
Jasné,nebudeme robiť zo sexu niečo hrozne hriešne a pod. ale fungovať v niečom kde maš zakazané prejaviť hocijaku emóciu,dá sa to?

Už aj nejak pochybujem ,že existuje také čosi je budovanie vzťahu kedže vždy to začne sexom a tým ,že ľudia na seba nemajú až toľko času a skončí to pri tom.

Moireal

Zostante kamarati bez vyhod. To je napokon to najlepsie. Pretoze kolkokrat sa ti kamarat viac otvori ako partner. Jasne, nie vzdy to ide, jeden je skoro vzdy sklamany, ze z toho nebude viac ale naco si klamat s tymi "vyhodami"? Ak to jednemu nevyhovie, ma pravo odist. Nikto tu nieje povinny mat s niekym kamaratstvo, vztah. Ja si myslim, ze priatelstvo medzi muzom a zenou existuje ale zvladnu ho hlavne silni a vynimocni jedinci. Take priatelstvo vie vsak obohatit oboch viac ako sa moze zdat. :)

Mesačný princ

Ľudia na seba nemajú toľko času, nedokážu tolerovať nedostatky druhých a nevedia ani to, kým sú.
Čo čakáš od dnešných vzťahov v ktorých sa podvádza, žiarli, partneri sa mlátia navzájom, nejestvuje ani úcta, tolerancia či rešpekt...a už vôbec nie pochopenie...na lásku jednoducho nie je čas a kto ten čas má, tak už jej nie je schopný, pretože veľa ľudí zažila x sklamaní a za taký krátky čas sa veľmi ťažko dá s niečím takým vyrovnať.

V minulosti by som ti napísal, že ,,NIKDY,, by som si to nedokázal predstaviť a že je to hlúposť ale....

Čo môže byť lepšie ako ozajstné priateľstvo s výhodami? Myslím priateľstvo, pretože do kamarátstva by som tiež nešiel. V skutočnom priateľstve existujú všetky tieto premenné, ktoré som popísal vyššie ale ťažko sa niečo podobné hľadá.
No a načo potrebuješ mať potvrdené, že je človek tvoj partner, ak je vám spolu dobre tak si užívajte kým ste mladí :)

Dnes už vzťahy stoja akurát za.... a rozpadávajú sa dokonca po 40 či 50 rokoch. Dnes mi akurát sused hovoril, že nejakú jeho známu opustil manžel po 35 rokoch, pretože mala nehodu, skončila na vozíčku a on nemal sex :(

Smutná to doba a ľudia s takýmito návodmi!

Kamarátstvo s výhodami by som asi nebral, pretože to nemusí byť dôveryhodné ale priateľstvo s výhodami dokážem pochopiť.

mhahm

kamarátstvo s výhodami je len novodobý fenomém mužov ktorý si aspoň takýmto sposobom k sebe pripútajú nejakú ženu. Kedže nemajú na byty a nemôžu mať normálne vzťahy tak si popri bývaní s mamičkou aspoň takto užívajú.

skorpionka32

Klara uprimne ja by som do toho neisla. Lebo namotas sa velmi rychlo a on nikdy nebude chciet viac. Ludia to nazyvaju zevraj kamaratstvo s vyhodami ja to poviem na plnu hubu tak ako si to myslim a ako to aj naozaj je. Chlapovi sa nechce platit si za sluzby tak si zadarmo najde blbu babu co ho ma rada a ktora prijme taketo podmienky. Samozrejme ta hlupa nech si od toho nic neslubuje a on popri nej bude hladat eeste ine . Tento novodoby fenomen je padnuty na hlavu a plodi len kopu nestastnych ludi.