Dnešná doba & friends with benefits

Príspevok v téme: Dnešná doba & friends with benefits
klara343

Poviem vám som zmatena.
Áno som ako každá žena,kt. skončil nejaký vzťah veľa analyzuje,rozmýšľa ,hľadá odpovede prečo sa to stalo a čo mi to dalo.

Až kým nestretnete chlapa,kt. je ako vaše dvojča len v mužskom prevedení.
Je s ním sranda. Bavíte sa.
Všetko je skvelé až do chvíle ked to dá zo seba von.

"Nesľubujme si od toho nič.
Nebudeme sa brať ako frajer s frajerkou.
Žiadne chytanie ruk na verejnosti.
Žiadne vyvolávania každú hodinu,žiarlivostné scény."
...mohla by som pokračovať donekonečna.

Aký postoj zaujať v takej situácii?
Jasné,nebudeme robiť zo sexu niečo hrozne hriešne a pod. ale fungovať v niečom kde maš zakazané prejaviť hocijaku emóciu,dá sa to?

Už aj nejak pochybujem ,že existuje také čosi je budovanie vzťahu kedže vždy to začne sexom a tým ,že ľudia na seba nemajú až toľko času a skončí to pri tom.

Kýčera

Klárika, tých možno je veľa... Vieš, sú muži a muži... A ako si správne poznamenala, tento je úprimný, odvážny a navyše Ti pomohol preklenúť zložité obdobie. Si rozumné dievča a rozhodla si sa správne. Doprajte si čas, môžete mať skvelé kamarátstvo a ktovie? Možno aj to priateľstvo. Tak sa zajtra drž, nech to dopadne k Tvojej spokojnosti a možno by si nám mohla dať aj vedieť... : )

klara343

@Kyčera
Pravdu vravíš. Zajtra sa máme stretnúť a vyrozprávať si kto ma ake predstavy. Mozno sme sa nechali uniesť a možno ma mal dostat z myšlienok od byvaleho. Pozname sa kratko tak naco to uponahlat.
Ze on vidi rozdiel medzi sexom a milovanim no zial taky su muzi...a mozno ženy prezivaju ten stav bez partnera lepsie a nepotrebuju ziadnu nahradu. Kazdopadne si aspon vazim ze sa vymackol akoby zo seba robil velkeho geroja hral to na lasku a tak bol aspon úprimný. A nakoniec bude mozno jeden z najlepsich kamarátov..no iba tak..bez vyhod.

Danka_20

Ak si niesi na 100% presvedčená že takýto vzťah "friends with benefits" s ním chceš mať ,nechoď do toho :-) budeš sa cítiť ako obyčajná jeho kurva ktorú má len na sex :-) nič ti to do života neda ,len budeš nešťastná pretože nebudeš mať normálny šťastný zmysluplný vzťah :-) ...on si neskôr nájde lepšiu ...a teba odhodí ...v lepšiom prípade ...ako ja ... som odišla z takého vzťahu zavčasu kým som sa nenamotala :-)

Kýčera

@ MP, odpoviem Ti na Tvoju otázku. Môže to tak fungovať a v mnohých vzťahoch to aj tak funguje! Tvojmu vysvetleniu už rozumiem. Ja tomu hovorím získať "dva v jednom". Mať milujúceho partnera, kt. je zároveň aj najlepší priateľ alebo naopak. Lenže ľudia sú komplikovaní a aj ich vzťahy sú také. Darmo sa jeden snaží vzťah udržať, keď ten druhý s ním nekomunikuje... A je jedno, či sa jedná o priateľský, kamarátsky, či iný vzťah. Všetko je to, akoby povedal Jax, o komunikácii!

@ Klárika, teraz k Tebe. Nachádzaš sa v nezávideniahodnej situácii a záleží len na Tvojom rozhodnutí, akú cestu si zvolíš. Či sa budeš aj naďalej nezáväzne stretávať s tým mužom, alebo s ním kontakty prerušíš. Osobne si neviem predstaviť prijať takýto návrh bez vzájomnej lásky. Ak ale zotrváš na svojich zásadách a ustojíš to (aj tu sa môžeš zaľúbiť), môže medzi vami preskočiť tá povestná iskrička a láska vyklíčiť. Nakoniec to môže dopadnúť tak, že ako prvý sa zaľúbi práve on.

Slusna Zena

Nedajte sa zeny, sex zadarmo bez penazi, bez vyhod a bez prislubu materialneho zabezpecenia zo strany muza je hriech! Muz je povinny nam za nase drahocenne vaginy poriadne zaplatit, a hotovostou si nechavaju platit len lacne kurvy. My slusne zeny chceme aby nam muz zaplatil vsetkym co ma - svojim casom, svojim zivotom, svojim celym majetkom, svojou oddanostou a svojimi nervami! My slusne zeny nie sme nejake lacne kurvy aby sme sulozili len za nejaku malu hotovost alebo nebodaj pre obycajne prachsproste potesenie!

Mesačný princ

Nedokážem oddeliť emócie od intimity a presne tak ako rozlišujem priateľstvo, kamarátstvo, partnera a známych...tak odlišujem aj ľudí, ktorí pochopiť dokážu a ktorí nie.

SEX je sex a milovanie je milovanie a priateľstvo je možno u niekoho kamarátstvo...ale nemôže to fungovať všetko súčasne???

nemôže existovať skutočné priateľstvo, nie kamarátstvo ale priateľstvo, kde existuje dôvera, tolerancia, rešpekt s tým, že....
V skutočnom priateľstve existuje láska! bez toho by priateľstvo nikdy nebolo - bolo by len kamarátstvo!
Partneri sú partneri ale priatelia sú často oveľa viac!