Takýchto tém je tu asi veľa, no predsa založím tú svoju. Ide o, že neviem kde mám nadväzovať vzťahy s dievčatami. Pracujem v IT a ako je známe, tak v tomto odvetví sa veľa dievčat nepohybuje a keď aj áno tak sú už staršie a zadané. Niesom nespoločenský, chodím aj vonku s kamošmi, ale tam sme zase len my ajťaci, bavíme sa o typických chlapských veciach, popíjame atď. ale žiadne ženy. Na diskotéky nechodím, ale neviem či je to to správne miesto na zoznamovanie, pokiaľ hľadám dlhodobý vzťah. Raz sme šli na diskotéku a výsledok bol ten, že niektorí z mojích ajťáckych obeznejších kamarátov tancovali spolu!!! Nie s dievčatami, ale spolu... ďakujem neprosím. Možno sa pohybujem v zlej spoločnosti, ale oni sú ako kamoši fajn a zase sa nepotrebujem pohybovať v spoločnosti nejakých vyholených hláv, či kulturistov. Ďalej chodím napr. na jazykový kurz, ale ako naschvál zase sme tam len muži. Už mi to lezie na nervy, nemôžem nikde natrafiť na normálne slobodné dievča, ktoré by sa mi aspoň trochu páčilo a ktoré by som sa mohol pokúšať zbaliť. Dal som si aj profil na zoznamkách, píšem dievčatám, snažím sa ich zaujať vtipnými poznámkami, ale buď vôbec neodpíšu, alebo po čase prestanú písať, či dokonca ma zničoho nič zablokujú, ako keby som ich otravoval... Na čo sú potom na zoznamke, nemá byť cieľom zoznamky trochu lepšie sa zoznámiť a ísť aspoň raz na rande? Ďakujem za všetky cenné rady a tipy.
Ako sa zoznamovať?
možno
Ja ťa chápem, lebo tiež by som v škole len tak neprikročil k dievčaťu. Preto to majú v živote ľahšie odvážne typy ľudí. Tam kde som ja odvážny nemusí byť niekto iný a naopak. Sú len 2 možnosti buď sa prekonáš aj za cenu toho, že sa strápniš, ale aspoň si povieš, že si to skúsil, alebo budeš čakať na vhodnú príležitosť, ktorá ale nemusí nikdy prísť. Stále je tam nejaké to riziko.
No ja niesom ten typ čo nakrača v škole medzi partu bab - samorejme na chodbe pri presuvani sa a nezačne ju balit alebo čo takže ja skorej nejake miesto o samote čo škola určite neni a chodba už duplom. Velmi rozmýšlam či napísat nejakej spolužiačke na FB, lenže to je risk... nahodov sa to pobabre, kamaratka ju vystraši že ju špehujem alebo čo... a je koniec ešte pred tým než mohol byt začiatok. Ach tieto problemy.. smejem sa zo seba aký som srab. Tak dakujem za rady, zaujimal by ma názor nejakej baby ale moc sa mi tu temu založovať nechce.
No najhoršie je že teraz su prazniny a chcel by som ak sa poštasti aj s nou stravit zvyšok praznin no neviem ako sa s nou dať do kontaktu.. v meste ju nevidavam na internete neni (čo je možno aj dobre, ale v tejto situacii nie :D) a čakat zase na nový školský rok kým ju odchytím .. a aj tam to je take že ja 2 dni s 5 niesom v škole ale na praxi a ostatne dni sa vidime len na chodbach... fakt uplne šialene :( a pýtať sa druhých na kontakt je ako keby som nejaký špeh alebo čo.. dakujem za radu aj tak. :)
Zdravím, nechcem zbytočne zakladať novú tému tak píšem sem. Chcem sa len opýtať na radu, pači sa mi baba v škole ja niesom moc komunikativny ani typ ktorý by ju oslovil aj pred kamaratkami atd.. Ked som si ju chcel nájsť na FB zistil som že FB nemá, chcel by som ju fakt spoznať lenže neviem ako, napadla ma vec že by som sa spýtal na kontakt alebo e-mail od jej spolužiačiek/ov cez FB bolo by to podla vás normalne sa takto pýtať jej spolužiačiek na jej kontakt alebo čo ? Mne to príde dosť divne poradte čo by som mal podla vas robiť. Možno vam to pripadá ako problemy nejakých 15 ročných ale ja važne niesom moc spoločenský tiež vôbec neviem kde býva takže zachytit som ju mohol len v škole. Ďakujem, snaď niekto odpíše :)
nejestvujú správne a nesprávne rozhodnutia. Sú len rozhodnutia v danom okamihu. Rozhodnutím jedny dvere otvoríte a druhé zavriete. To za tými zavretými nikdy nejestvovalo, pretože ste sa rozhodli otvoriť úplne iné dvere.
pre príspevok pod týmto - je jedno, ktorú by si si bol vybral, budúcnosť tvoríme našimi činmi a nezávisí od rozhodnutia, ktoré urobíme. Rozhodnutie je len moment, malinký okamih. Dôležitejšie je to, čo urobíme potom.
Jop, jop láska sa naplánovať nedá. Musí byť aj trochu improvizačného skillu, ako sa hovorí. Všetko je rozhodnutiach, mne sa celkom darí robiť aj tie správne napr. na basketbalové ihrisko došli za mnou 3 dievčatá (17-18r), že by si chceli zahrať a vybral som si z nich tú správnu.
Spolužiačku na univerzite (súčasná priateľka) som ani veľmi nechcel na začiatku, vybudovali sme si však dobrý kamarátsky vzťah. Pomáhali sme si veľa navzájom, dostal som pozvanie ísť s ňou pracovať aj bývať v spoločnej izbe do Anglicka. Tam v zahraničí inak dopadnúť to už ani nemohlo.
Čiže všetko je len rozhodnutiach, kto robí správne rozhodnutia tak býva odmenený a kto nedokáže ich robiť potom bohužiaľ.