Takýchto tém je tu asi veľa, no predsa založím tú svoju. Ide o, že neviem kde mám nadväzovať vzťahy s dievčatami. Pracujem v IT a ako je známe, tak v tomto odvetví sa veľa dievčat nepohybuje a keď aj áno tak sú už staršie a zadané. Niesom nespoločenský, chodím aj vonku s kamošmi, ale tam sme zase len my ajťaci, bavíme sa o typických chlapských veciach, popíjame atď. ale žiadne ženy. Na diskotéky nechodím, ale neviem či je to to správne miesto na zoznamovanie, pokiaľ hľadám dlhodobý vzťah. Raz sme šli na diskotéku a výsledok bol ten, že niektorí z mojích ajťáckych obeznejších kamarátov tancovali spolu!!! Nie s dievčatami, ale spolu... ďakujem neprosím. Možno sa pohybujem v zlej spoločnosti, ale oni sú ako kamoši fajn a zase sa nepotrebujem pohybovať v spoločnosti nejakých vyholených hláv, či kulturistov. Ďalej chodím napr. na jazykový kurz, ale ako naschvál zase sme tam len muži. Už mi to lezie na nervy, nemôžem nikde natrafiť na normálne slobodné dievča, ktoré by sa mi aspoň trochu páčilo a ktoré by som sa mohol pokúšať zbaliť. Dal som si aj profil na zoznamkách, píšem dievčatám, snažím sa ich zaujať vtipnými poznámkami, ale buď vôbec neodpíšu, alebo po čase prestanú písať, či dokonca ma zničoho nič zablokujú, ako keby som ich otravoval... Na čo sú potom na zoznamke, nemá byť cieľom zoznamky trochu lepšie sa zoznámiť a ísť aspoň raz na rande? Ďakujem za všetky cenné rady a tipy.
Ako sa zoznamovať?
Ak mas FB, daj sa do skupiny ,,Partak na turistiku,, kopec ludi tam pise denne. Nemusis najst vyvolenu, staci kopec zazitkov :-) alebo podobnu skupinu s inym zameranim (ja som aj v cyklo skupine napr.)
Pokus sa niekde prihlasit,kde je zmiešany kolektiv. Kde je viac ludi. Turisticky klub, kurz varenia,tanečny kurz.
Napisal si: "po čase prestanú písať, či dokonca ma zničoho nič zablokujú, ako keby som ich otravoval.."
Asi niekde robis chybu. Asi az prilis privelmi chces a sa snazis. Bud trosku viac "odmeranejsi" nedostupnejsi, drz si trochu odstup, ak sa konverzacia po tyzdni dvoch nikam neposuva ukonci to, tie si chcu len vypisovat a nie sa realne stretnut.
Skus si dat vhodny inzerat.
Dalej. Skus ten tanec. Mna vytiahli pred casom baby na latinske tance a na tancoch je fakt prevaha bab zien a o muzskych su tam doslova bitky :D
Skus aj ine. Jogu fittko ai.
Nepoznas niekoho kto chodi na VS? Tam je plno bab, skus aj touto cestou ist. Zaujat oslovit dake konkretne bude vsak uz na tebe, prip.nech ta s dakymi zoznamia z okruhov svojich znamych ci spoluziakov z tej vysky.
Nik z rodiny ci znamych ti nerobi na dakom urade? Tam je vzdy zenskych ako maku))
A nemas znamych ci kamosov? Skus to aj cez nich, vsak kazdy ma daku tu rodinu (sestry sesternice susedky zname) a zas ich kamosky spoluziacky kolegyne ai zname z ich kruhov a okruhov. To sa automaticky nabaluje. Mne takto vyparatili prave minule akoby sa na mna vsetci dohodli ja neviem ci im uz fakt sibe ci co ale nezavisle od seba ako blbi mi dohodli 5stretok ktorym sa nedalo vyhnut. Takze pondelok utorok streda stvrtok stretnutia))) esteze som piatok mala uz davno dohodnuty iny program) takze niekedy je aj na skodu mat okolo seba prilis iniciativnych priatelov kamosov
A teraz je leto. Takze pri vode v prirode ci na kupku najdes plno bab. Skus oslovit, nadviazat konverzaciu.
A na okraj, vies inak ty brdo kolko mladych bab chodi v BA do kostola?)) Mne este minule telefonovali aby som nezabudla :D ist ze je prikazany sviatok a take chutne mlade macicky tam chodia)) vysokoskolacky no zaroven bolo vidiet na nich ze to neboli dake nabozenake fanaticky, lebo takych by sa aj ja bala))
Ja som sa kvôli mojej manželke pridal do speváckeho zboru :)
Nastúpiť diaľkovo na druhú VŠ s cieľom: nie je dôležité dokončiť, ale uloviť :) Napríklad taká sociálna práca. Tam to ženy ťahá :) na technickom smere by si kočku márne hľadal.
skús radsej kurzy tanca, napr salsa :)
skús venčenie psíkov v útulkoch, vyber si nejakú prácu dobrovoľníka, začni variť, tancovať... a zameraj sa skôr na to, aby si si tie aktivity užil. dobrovolnici.ludialudom.sk Kým nemáš žiadnu konkrétnu kočku, môžeš si vyskladať jej vlastnosti z báb, ktoré poznáš. Uvoľni sa trochu a len si užívaj ženskú spoločnosť. Ono to dosť cítiť ak chlap už zúfalo hľadá. Baby to odpudzuje. Veľa zdaru prajem, nech si nájdeš takú fajn chrumkavú :) akurát k tebe pasujúcu kočku.
Tak si musíte vyhliadnuť bar (nie disco) kde je viac ženských. Ale ony nemajú radi mužské témy, takže bacha na to.