Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zoznamovať?

Príspevok v téme: Ako sa zoznamovať?
Ekimo

Takýchto tém je tu asi veľa, no predsa založím tú svoju. Ide o, že neviem kde mám nadväzovať vzťahy s dievčatami. Pracujem v IT a ako je známe, tak v tomto odvetví sa veľa dievčat nepohybuje a keď aj áno tak sú už staršie a zadané. Niesom nespoločenský, chodím aj vonku s kamošmi, ale tam sme zase len my ajťaci, bavíme sa o typických chlapských veciach, popíjame atď. ale žiadne ženy. Na diskotéky nechodím, ale neviem či je to to správne miesto na zoznamovanie, pokiaľ hľadám dlhodobý vzťah. Raz sme šli na diskotéku a výsledok bol ten, že niektorí z mojích ajťáckych obeznejších kamarátov tancovali spolu!!! Nie s dievčatami, ale spolu... ďakujem neprosím. Možno sa pohybujem v zlej spoločnosti, ale oni sú ako kamoši fajn a zase sa nepotrebujem pohybovať v spoločnosti nejakých vyholených hláv, či kulturistov. Ďalej chodím napr. na jazykový kurz, ale ako naschvál zase sme tam len muži. Už mi to lezie na nervy, nemôžem nikde natrafiť na normálne slobodné dievča, ktoré by sa mi aspoň trochu páčilo a ktoré by som sa mohol pokúšať zbaliť. Dal som si aj profil na zoznamkách, píšem dievčatám, snažím sa ich zaujať vtipnými poznámkami, ale buď vôbec neodpíšu, alebo po čase prestanú písať, či dokonca ma zničoho nič zablokujú, ako keby som ich otravoval... Na čo sú potom na zoznamke, nemá byť cieľom zoznamky trochu lepšie sa zoznámiť a ísť aspoň raz na rande? Ďakujem za všetky cenné rady a tipy.

Ekimo

Nemusí to byť miss universe. Ja mám rád prirodzenosť a to keď sa ženy neskrívajú za hrubú vrstvu makeupu. Mala by byť taká primeraná ku mne, veď sa aj hovorí, že ľudia čo podobne vyzerajú sa aj priťahujú...

mudrasova

ale čo by nebola diskotéka vhodné miesto na zoznámenie, len čo ty máš pod pojmom pre teba vhodné dievča, či sa uspokojíš aj s obyčajnými dievčatami, to asi nie, takých je na diskotékach na mraky, alebo považuješ za dievčatá len adeptky na miss universe

Ekimo

adr1a: Všimol som si, že do kostola chodí veľa pekných dievčat, ale neviem si predstaviť ako by som sa tam zoznamoval, tam je každý ticho a počúva kňaza... okrem toho niesom moc na monoteistické náboženstvá, skôr sa mi páči filozofia budhizmu.

niky478: áno mám pri mene email, kto chce môže ma kontaktovať

Monikkkka: bol som na viacerých zoznamkách... Badoo, sme zoznamka, spolu.sk. Na Badoo mi to pripadá také, že sa dievčatá len prišli ukázať ako pekne su namaľované, ale skutočný vzťah nehľadajú, na sme zase naopak nemajú žiadnu fotku, alebo neodpisujú no ja neviem...

Nenavidim Tanec: to je pravda, že vačšina ľudí do nášho života príde náhodne, no do môjho ešte žiadné dievča neprišlo a to už mám taký vek, že by sa patrilo :) Takýmto spôsobom možem čakať do konca života a aj tak nepríde... tak asi musím vyvinúť nejakú aktivitu navyše.

Tanec je určite dobrý nápad, ale v tomto smere som trochu hamblivý, predsalen nie je úplne normálne aby sa chlap dobrovoľne prihlásil na latinsko americké tance :D Ešte dobrý nápad je aj dobrovoľníctvo, z toho má človek aspoň dobrý pocit.

Nenavidim Tanec

Prosim ta nechodievaj tam kde ta to nebavi. Vacsina ludi do nasho zivota pride uplne nahodne, vtedy ked nehladas :) niekto tu pisal ze baby nemaju radi chlapske temy ale ja napriklad jo. Pc hry alebo by ma zaujimalo ako to je na tvojeh skole co vsetko sa ucite a tak.

0vecka

no v tvojom pripade by bolo imho naj sa prihlasit na tancovanie... ked ma nechala zenska som sa prihlasil na salsu... mesacne kurzy tusim dvakrat do tyzdna.... vyhoda je ze je tam vzdy menej muzov ako zien a partneri sa tam kazdych par minut striedaju takze si tm v kontakte mozno s 20timi babami v priebehu tusim 90 minut... chodia tam vecsinou take okolo 30tky... a akoze da sa tam vybrat...