Takýchto tém je tu asi veľa, no predsa založím tú svoju. Ide o, že neviem kde mám nadväzovať vzťahy s dievčatami. Pracujem v IT a ako je známe, tak v tomto odvetví sa veľa dievčat nepohybuje a keď aj áno tak sú už staršie a zadané. Niesom nespoločenský, chodím aj vonku s kamošmi, ale tam sme zase len my ajťaci, bavíme sa o typických chlapských veciach, popíjame atď. ale žiadne ženy. Na diskotéky nechodím, ale neviem či je to to správne miesto na zoznamovanie, pokiaľ hľadám dlhodobý vzťah. Raz sme šli na diskotéku a výsledok bol ten, že niektorí z mojích ajťáckych obeznejších kamarátov tancovali spolu!!! Nie s dievčatami, ale spolu... ďakujem neprosím. Možno sa pohybujem v zlej spoločnosti, ale oni sú ako kamoši fajn a zase sa nepotrebujem pohybovať v spoločnosti nejakých vyholených hláv, či kulturistov. Ďalej chodím napr. na jazykový kurz, ale ako naschvál zase sme tam len muži. Už mi to lezie na nervy, nemôžem nikde natrafiť na normálne slobodné dievča, ktoré by sa mi aspoň trochu páčilo a ktoré by som sa mohol pokúšať zbaliť. Dal som si aj profil na zoznamkách, píšem dievčatám, snažím sa ich zaujať vtipnými poznámkami, ale buď vôbec neodpíšu, alebo po čase prestanú písať, či dokonca ma zničoho nič zablokujú, ako keby som ich otravoval... Na čo sú potom na zoznamke, nemá byť cieľom zoznamky trochu lepšie sa zoznámiť a ísť aspoň raz na rande? Ďakujem za všetky cenné rady a tipy.
Ako sa zoznamovať?
Na zoznamky sa vykasli, nevravim ze to je uplne zle, ale nespoliehaj sa na ne, mozes tam stravit roky hladanim. Vela zien tam hlada svojho vysneneho princa a stretnes tam tie iste aj po rokoch. Zacni chodit medzi ludi, to je uplne nevyhnutne. Ziskas socialne zrucnosti, budes viac v pohode, uvolneny a nebudes mysliet na to ze nemas babu. Ta zufalost z teba vyzaruje aj ked si to neuvedomujes. Zistis ze mat kamaratov - zeny, muzi - je fajn a budes viac uvolneny. No a potom komunikovat, najst vhodne miesta - tanecne kurzy - vela bab, vela socialnych zrucnosti, sportove aktivity - okrem toho ze sa budes hybat, ziskas viac sebavedomia, budes sa citit lepsie, zdravsie, bude z teba nieco ine vyzarovat tak mas aj moznost sa tam prihovorit slecne s ktorou vas nieco spaja a lahsie sa tam rozvija rozhovor. A este nieco, hladaj si aktivity ktore ta bavia, ak ta tanec nebavi, a pojdes tam ucelovo s tym ze si chces najst kocku a najdes si taku ktoru tanec bavi ale teba nie, tak to pocase vyplava na povrch a nevydrzite spolu. Najst babu tazke nie je, tazsie si najst taku, ktora je stelesnenim tvojho idealu a potom s nou vydrzat (alebo si ju udrzat).
Cao
Tak ako pises svoj stav a povahu, tak ja som ako ty cez kopirak. Az na to, ze som si nejako nasiel priatelku. Ked chces tanecnu, tak mozem doporucit v Bratislave La Fiestu - Salsu. Na kurz, kde chodime je par bab navyse, (cca 22 bab a 20 chalanov, ale striedame sa po par minutach stale), ale kurz co nedavno zacal mal naposledy nadstav chalanov. A aj v nasom kurze su chalani, co prisli jakoze sami a zapadli do kolektivu. Kurz si mozes kupit aj jednu hodinu a uvidis. Pripadne ono je ta La fiesta vlastne velikansky bar, kde si mozes sadnut a popozerat, ze ako to tam pocas kurzu prebieha.
nechajte ju, má pravo si založiť tému ako každý
Mirus1...zacalo ti zase hrabat???
Najdite si zoznamku jasne??! A odpálte!
Dakujem ti, Ekimo :-) No skoda, lebo ja som starsia od teba. Ale drzim ti aspon palce, nech si najdes taku zenu, po akej tuzis. :-)
Ekimo :-) A kolko mas prosim rokov?