Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zoznamovať?

Príspevok v téme: Ako sa zoznamovať?
Ekimo

Takýchto tém je tu asi veľa, no predsa založím tú svoju. Ide o, že neviem kde mám nadväzovať vzťahy s dievčatami. Pracujem v IT a ako je známe, tak v tomto odvetví sa veľa dievčat nepohybuje a keď aj áno tak sú už staršie a zadané. Niesom nespoločenský, chodím aj vonku s kamošmi, ale tam sme zase len my ajťaci, bavíme sa o typických chlapských veciach, popíjame atď. ale žiadne ženy. Na diskotéky nechodím, ale neviem či je to to správne miesto na zoznamovanie, pokiaľ hľadám dlhodobý vzťah. Raz sme šli na diskotéku a výsledok bol ten, že niektorí z mojích ajťáckych obeznejších kamarátov tancovali spolu!!! Nie s dievčatami, ale spolu... ďakujem neprosím. Možno sa pohybujem v zlej spoločnosti, ale oni sú ako kamoši fajn a zase sa nepotrebujem pohybovať v spoločnosti nejakých vyholených hláv, či kulturistov. Ďalej chodím napr. na jazykový kurz, ale ako naschvál zase sme tam len muži. Už mi to lezie na nervy, nemôžem nikde natrafiť na normálne slobodné dievča, ktoré by sa mi aspoň trochu páčilo a ktoré by som sa mohol pokúšať zbaliť. Dal som si aj profil na zoznamkách, píšem dievčatám, snažím sa ich zaujať vtipnými poznámkami, ale buď vôbec neodpíšu, alebo po čase prestanú písať, či dokonca ma zničoho nič zablokujú, ako keby som ich otravoval... Na čo sú potom na zoznamke, nemá byť cieľom zoznamky trochu lepšie sa zoznámiť a ísť aspoň raz na rande? Ďakujem za všetky cenné rady a tipy.

miki26

Ja som svoje 4 priateľky stretol na bežných miestach ako električka, vonkajšie basketbalové ihrisko, ulica, univerzita. Na tých 4 miestach a bolo to pomerne srandovné, hlavne tá električka trochu som strápnil seba aj to dievča, ale nič iné ako civieť na ňu a zdvihať obočie mi fakt nenapadlo :D Sranda bola, že nakazil som slečnu tiež a začala identicky mrkať, rozosmial som ju tým na celú električku.Dala mi potom hneď jasným gestom, že chce, aby som si sadol ku nej a tak sme sa začali rozprávať. Pozval som ju ešte potom niekde, prijala a dali sme sa dokopy.

Ekimo

miki a kde si ich stretol?? Ja všade kam prídem tak tam niesú ženy, ako keby ma obchádzali. Alebo ja ich? Ja už neviem čo mám robiť, kam mám ísť, alebo čo? Som skôr pohoďák, niesom nervák ani nestresujem a pod... Ale napr. sa mi nepáčia ženy, ktoré príliš veľa pijú, alebo fajčia také rovno obchádzam a je ich dosť... tak ja neviem kde nájsť normálnu??

miki26

ekimo držia ti palce, buď len rád:) ku téme pri ženách stačí byť len skvelý pohoďák a sadajú na teba aj samé. :D všetky svoje priateľky som ulovil vďaka veľkej náhode. niekedy je to pomerne ruleta, ale je to vtipné. Dokázal som sa zachovať v daných netradičných situáciach správne a mohol som byť šťastný. Dá sa povedať,že každé prvé stretnutie s mojím partnerkami bolo niečím zaujímavé.

Ekimo

:-D to su zas príspevky... veď mi len napísala. Keby som si mal začať niečo s každou, s ktorou prehodím pár slov tak som už dávno za vodou a nevypisujem tu na fórum :)

Miruš1

Ekimo a michaela, fíha z toho niečo sa črtá, žeby zoznamovanie na diskusnom fóre?! Prajem vám, aby ste sa mali radi a vydržali spolu. Ešte si vymeňte foto navzájom, aby ste vedeli do čoho idete... ;)

Ekimo

tak to skus: Diky za tip, ale niesom z Bratislavy, takže toto asi neskúsim, ale už som našiel aj vo svojom meste tanečnú školu tak možno tam. Alebo aj University Dance Center vyzerá dobre, sú po celom Slovensku.

michal555: Ja ani neviem či by ma tancovanie bavilo, lebo som v podstate nikdy netancoval, pokiaľ sa nejaké poskakovanie nepokladá za tanec. Preto by som to chcel skúsiť a naučiť sa aspoň základné spoločenské tance, to sa do života zíde. Okrem toho potrebujem aj viac pohybu, lebo zatiaľ chodím len na bike a už ma to nudí.