Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šaty na promóciu

Príspevok v téme: Šaty na promóciu
promnia

Dobrý deň, prosím o radu k šatám na promóciu. Prešla som obchody v 2 mestách, chcela som šaty skôr puzdrové - našla som asi 3, ktoré by sa mi páčili, avšak boli nejakým spôsobom „vadné“. V súčasnosti sú všade skoro samé šaty s tými širokými sukňami. Skúšala som rôzne - jednofarebné, farebné atď. Avšak až v úplne poslednom obchode som sa rozhodovala medzi 3 šatami, ktoré boli najlepšie zo všetkých obchodov. Kvetinkovým šatám som sa všade vyhýbala avšak až v tomto poslednom obchode som jedne (tiež ako posledné) vyskúšala a sedeli mi najlepšie, aj farebne aj strihom. Tak som ich kúpila no teraz rozmýšľam, či s nimi nebudem úplne mimo :/. Síce ako som videla poobliekané niektoré dievčatá, mali všeličo, ale aj tak… Budem vďačná za akýkoľvek názor.
Šaty ---> prntscr.com

promnia

Už to mám za sebou. Nakoniec všetko dopadlo dobre. Dievčatá mali všelijaké šaty, rôznych farieb - prevažovali veselšie farby, tmavších bolo cca 7 a dokonca som ani nebola jediná, ktorá mala niekde na šatách kvietky. Ušli sa mi aj pochvaly, takže nakoniec ok a ešte raz ďakujem :).

Kýčera

@ Aloveu, najväčšie nároky vo svojom živote kladiem na ľudí. Tých si vyberám! A na tých, kt. som si vpustím do svojho vnútra, nezabúdam! Platí to, čo som Ti pred rokom napísala v inej téme. Len som k tomu potrebovala veľa slov. Objavil sa tam však aj Delete, kt. podstatu nádherne vystihol týmto : "Múdrosť nepribúda s vekom, ale s pochopením..." Odvtedy som všeličo pochopila... : )

@ Promnia, dúfam, že Ti promócie dopadli k Tvojej spokojnosti. : )

adr1a.

Promnia) Tak kazdy sa obliekame rozne. A isto volny cas netravim len kavickovanim a chodenim po meste :D ja mam dost siroky zaber a okruh zalub zaujmov konickov a roznych volnocasovych aktivit)) Obliekam sa hlavne zensky. No viem sa primerane adekvatne nahodit podla konkretnych prilezitosti situacii ai.
Az tak stara nie som, promocie som zazivala uz v 21st)) K mode nemam daleko, sama mam v tom zalubu, mam aj prirodzeny vkus pre modu a styl)
A v tych satach budes isto krasna. Tak si uzi v pohode promocie

promnia

Messje
Nie, určite si neoblečiem šaty, ktoré sa nepáčia mne, ale hlavne, že sa páčia ostatným. Avšak pohľady, šuškanie a ohováranie mi celkom vadia a je ťažko ich prehliadnuť. Tiež nie som rada stredobodom pozornosti a keď vidím aj tu, ako niekto napíše, že by sa v nich hanbil ísť, cítil by sa na mojom mieste trápne a pod., určite, aj keď bude taká osoba niekde v hľadisku, neodpustí si žiadnu poznámku...

Kýčera
Čo som sa s pár (naozaj len pár, nemôžem spovedať všetky) dievčatami rozprávala, aké budú mať šaty, farebne mimo nebudem - budú mať aj výrazne ružové, červené a pod., avšak to, či bude mať niekto šaty kvietkované neviem. To vidím ako hlavný "problém" šiat. Nevidím dôvod mať na promóciách iba šaty tlmených farieb - čierna, šedá atď., to sa mi ani nepáči a myslím, že sa to väčšinou ani nedodržiava. Podobne, ako na stužkových - niekedy sa nosili iba dlhé šaty, teraz pomaly platí, čim menej na sebe, tým lepšie...

adr1a.
No neviem, ale tieto šaty podľa mňa nie sú absolútne na voľný čas. Možno je to aj preto, že ja ho trávim inak ako kávičkovaním a chodením po meste a mám na to iný pohľad, ale tiež ich materiál... to sa podľa mňa napr. vôbec nehodí na voľný čas. Ale rešpektujem tvoj názor. Preto som na pochybách... Síce neviem, koľko máš teraz rokov, ale dávnejšie sa nosili iné šaty ako v súčasnosti - tak, ako som spomínala napr. tie stužkové. Veľa dievčat aj na promóciách malo dlhé šaty a skôr tmavšie farby, čo je dnes skôr rarita (tie dlhé šaty).

Fotografia, ktorú tu hodila Lenka4389 (ďakujem), hovorí za všetko (farby, dĺžka šiat). Niekde to je tak, inde zase inak a ja neviem, ako to bude na mojej promócií, aké šaty budú mať dievčatá tam. Neviem o žiadnom príkaze, ako tu dala Tiež absolventka.
ale Tiež absolventka - prečítala som si to - šaty mám. Uvádza sa, vhodnejšie sú tmavšie farby (nie že musia byť), ramená odhalené nemám, sukňa je po kolená, materiál nie je absolútne priehľadný a výstrih šaty tiež nemajú.

a práve to, že nemám žiadne fotografie z nejakých promócií, preto som sa veľmi nemala kde inšpirovať (napr. z našej školy). Väčšinou sú zverejňované konkrétnymi osobami na sociálnych sieťach a ja nemám ani FB, Instagram a nič podobné...

Ďakujem všetkým za odozvy, rady a pripomienky - negatívne i pozitívne, snáď to dopadne OK.

Mykie

Kazda skola to ma inak. Ak vam nieco priamo nenakazu ako tuto slecne, tak pokojne mozes ist aj v tychto krasnych satach :) Alebo si pozri fotografie, ak nejake mate, z vasej skoly

Tiež absolventka

Nuž, ja by som sa na Tvojom mieste tam cítila trápne a zrejme by som bola z promócií vylúčená. Som tiež čerstvá absolventka VŠ - farmácia a posielam Ti niečo, pre Tvoju orientáciu.
uniba.sk

Kýčera

@ Mesačný princ, spomenul si si ako sa volám?! No toto... : D Ďalej Ťa budem radšej oslovovať MP, aby som sa nepomýlila, lebo ja som schopná skomoliť aj svoj nick (Kýčer!). : )
Takže, Ty tvrdíš, že by si tam šiel aj v montérach. Toto Ti neverím, tak ako neverím Tebou deklarovanej výške Tvojho IQ,... ! : ) Ale čomu verím je, že by si v nich isto skvelo vyzeral!
A nerob zo seba horšieho, akým si! Tie Tvoje bodky som vylúštila, tak si dávaj na mňa pozor! Viem, že vieš, že viem... : D
Raz sa nájde žena, kvôli kt. budeš robiť iné hlúposti a nie také prirodzené veci ako sa primerane obliecť na vlastnú promóciu!!! ; )
Nechcem nič hovoriť, ale na moje slová dôjde! Ak stretneš Deleteho, tak ho odo mňa pozdravuj! : )

@ Aloveu, však si to Ty - "tichá láska"?! Tak ahoj, rada Ťa tu opäť vidím! : )

@ Adr1a, : )! Ako si napísala, ako si napísala... Ja by som do toho diplomu zabalila ešte jedno polienko. : D

@ Filip, mám taký silný pocit, že ona je držiteľkou najmenej jedného diplomu, aj keď to nespomínala. A navyše vie, ako sa na takú slávnostnú udalosť obliecť, a tak preukázať úctu škole, pedagógom, sebe, rodičom...

@ Odvliekli ma z pustaniny medzi ľudí, ale už odchádzam. Ja sa však vrátim a so mnou sem príde aj zákon... : D