Dobrý deň, prosím o radu k šatám na promóciu. Prešla som obchody v 2 mestách, chcela som šaty skôr puzdrové - našla som asi 3, ktoré by sa mi páčili, avšak boli nejakým spôsobom „vadné“. V súčasnosti sú všade skoro samé šaty s tými širokými sukňami. Skúšala som rôzne - jednofarebné, farebné atď. Avšak až v úplne poslednom obchode som sa rozhodovala medzi 3 šatami, ktoré boli najlepšie zo všetkých obchodov. Kvetinkovým šatám som sa všade vyhýbala avšak až v tomto poslednom obchode som jedne (tiež ako posledné) vyskúšala a sedeli mi najlepšie, aj farebne aj strihom. Tak som ich kúpila no teraz rozmýšľam, či s nimi nebudem úplne mimo :/. Síce ako som videla poobliekané niektoré dievčatá, mali všeličo, ale aj tak… Budem vďačná za akýkoľvek názor.
Šaty ---> prntscr.com
Šaty na promóciu
Aj tu maju podobne kvietkovane :) www.instagram.com
Gratulujem ti k uspesnemu ukonceniu VS.
No a k tym satam. Ja neviem, ale ja taketo nosievam bezne len tak von na volny cas ci na kavu prechadzky nakupy v meste))
Na promocie som vzdy mavala nieco take ako pise kycera a aj tak som vynikla. Male cierne vyraznejsi sperk nikdy nesklamu. Ale co som bola u kamosiek tak teraz je to uz mnohym jedno, dobre ze nie v rifliach tam nepridu. A ked som videla u jednej na nohach zabky to uz som sa rozosmiala ze jej dat diplomom po hlave a nie do ruky)) ale co. Kaslat na to. Ak sa v nich ok citis a seknu ti tak si ich kludne daj. Ale toto nie su vyslovene saty na promociu. Ako host ano
Myslím, že tie dva predchádzajúce príspevky (Kýčera a Melian) sú výborné zhodnotenie. Kýčera priniesla ideálny teoretický výklad ako by to malo vyzerať a Melian priniesla správu ako to vyzerá v praxi.
Takže zakladateľka má na výber aké kritérium vezme do úvahy.
Samotné šaty sú pekné, mladé dievčatá v koktejlových šatoch vyzerajú sviežo, optimisticky je zdôraznená práve tá mladosť.
My sme mali teraz promocie a vela dievcat malo podobne :) Kazdy si da co chce a co sa mu aci. Pokojne v nich mozes ist. Su velmi pekne :)
Aj ja sa pridávam ku gratulácii, ale nemám dobrú správu pre Teba. Neber to v zlom, len popremýšľaj nad tým, čo Ti píšem. Tvoje šaty sú nádherné, určite v nich skvelo vyzeráš, ale absolútne nevhodné na promóciu. Sú to drahé letné šaty, elegantné aj nápadné, kt. veľmi nevyužiješ. Polož si otázku : "Mám dostatok sebavedomia a budem sa cítiť dobre aj vtedy, ak tam budem sama s takýmito šatami?" Ak áno, tak to nerieš a obleč si ich. Ak nie, skús sa popýtať spolužiačok, v čom idú, príp. zachráň, čo sa zachrániť ešte dá. Vieš, šaty sa kupujú inak. Inak, ak sa chystám na ples, záhradnú slávnosť, dovolenku... Promócie sa väčšinou konajú na akademickej pôde a tu treba zachovať určité dekórum. Spoločenská etiketa hovorí o tom, že šaty majú byť konzervatívne, slávnostné, plecia a ramená zahalené, bez dekoltov, vysokých rázporkov, tesne nad kolená a nižšie, farby čierna, šedá, aj farba Tvojich šiat, jemné tóny, nepriesvitné, skôr jednofarebné... Odporučila by som Ti čierne šaty s krátkym rukávom, ktoré vieš viac využiť ako tieto a dostaneš lacnejšie. Také som videla videla veľakrát aj v obchodných reťazcoch. K tomu si môžeš dať jednoradový perlový náhrdelník. Kabelku nesmieš držať v ruke. Topánky na opätku, krémové, čierne, bez otvorenej špičky a jednofarebné silonky musíš mať! Tak nech Ti promócie dopadnú k Tvojej spokojnosti!
Promnia
Nikdy nedavaj na rady druhych pokial ide o tvoje pocity.Keby ti tu vsetci napisali ze si mas dat dlhe saty v ktorych sa ty necitis dobre,das si ich?Co tam po tebe,hlavne ze sa inym pacia?Ale to ze budes neistá a citit sa ako maso navlecene do creva to uz bude dobre?Alebo si das nieco v com sa citis dobre,co sa ti paci a bude z teba vyzarovat stastie a radost?V konecnom dosledku je to tvoj den.Mas priatela,rodicov kto tam s tebou ide?Ukaz sa im v nich.Oni budu stat pri tebe a budu tu radost s tebou zdielat.My sme len ti,ktori tu sedime a dobeme rady.Ale nepozname ta.
Nerob to pre ludi,ukazat ze mas saty za stovky eur ktore budu trcat v skrini.
Oblec si ich a bud spokojná.
Ked ta aj niekto ohovori...aj tak sa to nedosvies.Zavistlivci si na kazdom nieco najdu.Vzdy!
Cize zaver - podla niekoho sa hodia, podla niekoho nie... som teda na zaciatku :/ aj ked sa to asi dalo ocakavat, kedze aj ja som na pochybach. Smola je, ze saty boli kupovane na tento ucel (aj ked ich je mozne vyuzit aj pri inych prilezitostiach, ktorych vsak nie je tolko) a neboli najlacnejsie. Preto ich na 95 % aj tak vezmem, len som chcela pocut nazor inych, mozno sa aj ukludnit, co nevyslo :D
Ale kazdemu dakujem za nazor.
Cize zaver - podla niekoho sa hodia, podla niekoho nie... som teda na zaciatku :/ aj ked sa to asi dalo ocakavat, kedze aj ja som na pochybach. Smola je, ze saty boli kupovane na tento ucel (aj ked ich je mozne vyuzit aj pri inych prilezitostiach, ktorych vsak nie je tolko) a neboli najlacnejsie. Preto ich na 95 % aj tak vezmem, len som chcela pocut nazor inych, mozno sa aj ukludnit, co nevyslo :D
Ale kazdemu dakujem za nazor.
Cize zaver - podla niekohk sa hodia, podla niekoho nie... som teda na zaciatku :/ aj kes sa to asi dalo ocakavat, kedze aj ja som na pochybach. Smola je, ze saty boli kupovane na tento ucel (aj ked ich je mozne vyuzit aj pri inych prilezitostiach, ktorych vsak nie je tolko) a neboli najlacnejsie. Preto ich na 95 % aj tak vezmem, len som chcela pocut nazor inych, mozno sa aj ukludnit, co nevyslo :D
Ale kazdemu dakujem za nazor.ï