Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šaty na promóciu

Príspevok v téme: Šaty na promóciu
promnia

Dobrý deň, prosím o radu k šatám na promóciu. Prešla som obchody v 2 mestách, chcela som šaty skôr puzdrové - našla som asi 3, ktoré by sa mi páčili, avšak boli nejakým spôsobom „vadné“. V súčasnosti sú všade skoro samé šaty s tými širokými sukňami. Skúšala som rôzne - jednofarebné, farebné atď. Avšak až v úplne poslednom obchode som sa rozhodovala medzi 3 šatami, ktoré boli najlepšie zo všetkých obchodov. Kvetinkovým šatám som sa všade vyhýbala avšak až v tomto poslednom obchode som jedne (tiež ako posledné) vyskúšala a sedeli mi najlepšie, aj farebne aj strihom. Tak som ich kúpila no teraz rozmýšľam, či s nimi nebudem úplne mimo :/. Síce ako som videla poobliekané niektoré dievčatá, mali všeličo, ale aj tak… Budem vďačná za akýkoľvek názor.
Šaty ---> prntscr.com

Filip TT

To sa nedá očakávať, že by tu všetci dali svoje foto. Ľudia tu riešia svoje intímne problémy a chcú zostať anonymní. Tiež keď témou nie je vzhľad, tak vlastne nemá zmysel ukazovať foto. To musí byť téma,. kde nie nič dôverné a týka sa to nejak vzhľadu.

Tu napríklad by to tým šatom pomohlo, keby neviseli len na vešiaku. :)

promnia

Messje, ďakujem za gratuláciu.

Hlavné je, že sympatie získali šaty, to mi stačí :).

taky jeden - nooo, to je jedna fotka, resp. možno by sa našlo max. 5 fotiek, odkedy táto stránka existuje, takže nič moc :). Ak by tu všetci ukázali svoje fotky, potom by som nad tým možno začala uvažovať aj ja :D.

Messje

Promnia
Bud spokojná.Su naozaj pekne a...presne,budes ina ale urcite budes vynikat .
Maj v nich krasny den.
A...Gratulujem

promnia

Ďakujem všetkým ešte raz za povzbudivé slová. Už tam nepôjdem až s takou malou dušičkou, akú som mala :).
Viem, že som tu nepísala nič o sebe, ale aj tak. Toto fórum tajne čítam už dlho a nespomínam si, aby tu niekto neide dal aj svoju fotku. Predsa sympatie sa dajú získať aj cez písmenka :), aj keď o to v tejto téme primárne neide.
Takže vďaka, potom tu možno ešte napíšem, ako som dopadla :D.

Filip TT

Moja manželka mala na stužkovej ako jediná kvietkované šaty. Vtedy sme sa ešte nepoznali, videl som to len na kazete, ale páčilo sa mi to veľmi že je na tej kazete taká iná. A kvetiny vystihujú myslím jej povahu, takže mi to k nej pasovalo.

Inak netreba to tak veľmi prežívať, nakoniec zostane z toho len to video a práve takéto šaty spravia z toho milú vec.

Ja by som osobne nechal aj tú spodničku....k tým šatom sa to hodí.

Inak nič si tu o sebe nepísala, takže aj keby si tu zverejnila svoju foto a niekto by ťa tu dokonca spoznal, nič by sa nestalo. A získala by si sympatie ;)

promnia

No veď to, že tie kvety... Síce kvetované šaty dievčatá mali, ale nie v takom štýle, ako mám ja tieto. Vyzerajú fakt tak letne... Snáď ma odtiaľ nevyhodia :D a nebudú si o mne šuškať, či som si nezmýlila miestnosť.

Seba tu tak verejne ukazovať nechcem, takže mňa v nich neuvidíš, prepáč. No sama som ich nekupovala, tak ak by mi nesedeli, snáď by mi ich nedovolili kúpiť :D.