Dobrý deň, prosím o radu k šatám na promóciu. Prešla som obchody v 2 mestách, chcela som šaty skôr puzdrové - našla som asi 3, ktoré by sa mi páčili, avšak boli nejakým spôsobom „vadné“. V súčasnosti sú všade skoro samé šaty s tými širokými sukňami. Skúšala som rôzne - jednofarebné, farebné atď. Avšak až v úplne poslednom obchode som sa rozhodovala medzi 3 šatami, ktoré boli najlepšie zo všetkých obchodov. Kvetinkovým šatám som sa všade vyhýbala avšak až v tomto poslednom obchode som jedne (tiež ako posledné) vyskúšala a sedeli mi najlepšie, aj farebne aj strihom. Tak som ich kúpila no teraz rozmýšľam, či s nimi nebudem úplne mimo :/. Síce ako som videla poobliekané niektoré dievčatá, mali všeličo, ale aj tak… Budem vďačná za akýkoľvek názor.
Šaty ---> prntscr.com
Šaty na promóciu
Je pravda ze na promociu sa moc nehodia kvety ani dlzka,ale...su pekne a aspon ich vyuzijes a nebudu ti stat v skrini.
Dnes si uz mladi na seba daju hocico a ty mas saty ktore su proste uzasne na leto a na promociu...su fajn.
Ďakujem pekne za odpovede, celkom ste ma upokojili :). Určite som chcela šaty krátke - teda nie pod zadok, ale nad kolená a takú dĺžku majú aj tieto šaty. Ramená sú tiež ako tak zakryté, ako možno z fotky vidieť. Taláre mať nebudeme.
Išlo mi len o to, že skôr som videla, že mali poobliekané šaty tmavších farieb, aj keď jasné, že sú aj výnimky. Keď som s týmito šatami prišla domov, zrazu mi začali hlavou behať myšlienky, či sa také kvety na promóciu hodia a tiež ta ružová je dosť výrazná farba... Ešte akurát rozmýšľam, či nezrušiť spodničku, ktorá robí tu sukňu "odstávajúcou" (neviem, ako sa im hovorí), aby bola len padavá..
krásne sú :)
Tým šatám nič nechýba, určite v nich choď.. že sa krátke nehodia? A ak bude mať na promócii 35°C, tak pôjde v dlhých? U nás boli väčšinou krátke, pár dlhých, dokonca prišli dievčatá v kostýmoch. Bol júl a hodne teplo...
Ahoj,
ja som si niečím podobným prešla pred 3 týždňami a tiež som nič nenašla nič podľa svojich predstáv.
U nás boli dievčatá tiež poobliekané všelijako, ale poväčšine sme mali dlhé šaty. Mne osobne sa na promóciu krátke šaty nehodia a ak aj tak max. tesne nad kolená a odhalené plecia už vôbec nie.
Záleží aj od toho, či budete mať talére, alebo nie?!
Mne osobne sa veľmi páčia. Mladé dievča a veľké kvety - čo môže byť romantickejšie. :)