Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šaty na promóciu

Príspevok v téme: Šaty na promóciu
promnia

Dobrý deň, prosím o radu k šatám na promóciu. Prešla som obchody v 2 mestách, chcela som šaty skôr puzdrové - našla som asi 3, ktoré by sa mi páčili, avšak boli nejakým spôsobom „vadné“. V súčasnosti sú všade skoro samé šaty s tými širokými sukňami. Skúšala som rôzne - jednofarebné, farebné atď. Avšak až v úplne poslednom obchode som sa rozhodovala medzi 3 šatami, ktoré boli najlepšie zo všetkých obchodov. Kvetinkovým šatám som sa všade vyhýbala avšak až v tomto poslednom obchode som jedne (tiež ako posledné) vyskúšala a sedeli mi najlepšie, aj farebne aj strihom. Tak som ich kúpila no teraz rozmýšľam, či s nimi nebudem úplne mimo :/. Síce ako som videla poobliekané niektoré dievčatá, mali všeličo, ale aj tak… Budem vďačná za akýkoľvek názor.
Šaty ---> prntscr.com

Messje

Je pravda ze na promociu sa moc nehodia kvety ani dlzka,ale...su pekne a aspon ich vyuzijes a nebudu ti stat v skrini.
Dnes si uz mladi na seba daju hocico a ty mas saty ktore su proste uzasne na leto a na promociu...su fajn.

promnia

Ďakujem pekne za odpovede, celkom ste ma upokojili :). Určite som chcela šaty krátke - teda nie pod zadok, ale nad kolená a takú dĺžku majú aj tieto šaty. Ramená sú tiež ako tak zakryté, ako možno z fotky vidieť. Taláre mať nebudeme.
Išlo mi len o to, že skôr som videla, že mali poobliekané šaty tmavších farieb, aj keď jasné, že sú aj výnimky. Keď som s týmito šatami prišla domov, zrazu mi začali hlavou behať myšlienky, či sa také kvety na promóciu hodia a tiež ta ružová je dosť výrazná farba... Ešte akurát rozmýšľam, či nezrušiť spodničku, ktorá robí tu sukňu "odstávajúcou" (neviem, ako sa im hovorí), aby bola len padavá..

Bubliii

Tým šatám nič nechýba, určite v nich choď.. že sa krátke nehodia? A ak bude mať na promócii 35°C, tak pôjde v dlhých? U nás boli väčšinou krátke, pár dlhých, dokonca prišli dievčatá v kostýmoch. Bol júl a hodne teplo...

Nikolett_01

Ahoj,
ja som si niečím podobným prešla pred 3 týždňami a tiež som nič nenašla nič podľa svojich predstáv.
U nás boli dievčatá tiež poobliekané všelijako, ale poväčšine sme mali dlhé šaty. Mne osobne sa na promóciu krátke šaty nehodia a ak aj tak max. tesne nad kolená a odhalené plecia už vôbec nie.
Záleží aj od toho, či budete mať talére, alebo nie?!