Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šaty na promóciu

Príspevok v téme: Šaty na promóciu
promnia

Dobrý deň, prosím o radu k šatám na promóciu. Prešla som obchody v 2 mestách, chcela som šaty skôr puzdrové - našla som asi 3, ktoré by sa mi páčili, avšak boli nejakým spôsobom „vadné“. V súčasnosti sú všade skoro samé šaty s tými širokými sukňami. Skúšala som rôzne - jednofarebné, farebné atď. Avšak až v úplne poslednom obchode som sa rozhodovala medzi 3 šatami, ktoré boli najlepšie zo všetkých obchodov. Kvetinkovým šatám som sa všade vyhýbala avšak až v tomto poslednom obchode som jedne (tiež ako posledné) vyskúšala a sedeli mi najlepšie, aj farebne aj strihom. Tak som ich kúpila no teraz rozmýšľam, či s nimi nebudem úplne mimo :/. Síce ako som videla poobliekané niektoré dievčatá, mali všeličo, ale aj tak… Budem vďačná za akýkoľvek názor.
Šaty ---> prntscr.com

promnia

Cize zaver - podla niekohk sa hodia, podla niekoho nie... som teda na zaciatku :/ aj kes sa to asi dalo ocakavat, kedze aj ja som na pochybach. Smola je, ze saty boli kupovane na tento ucel (aj ked ich je mozne vyuzit aj pri inych prilezitostiach, ktorych vsak nie je tolko) a neboli najlacnejsie. Preto ich na 95 % aj tak vezmem, len som chcela pocut nazor inych, mozno sa aj ukludnit, co nevyslo :D
Ale kazdemu dakujem za nazor.ï

Emmilly

Ja by som v nich nešla, ale je to každého osobná vec. Na niektorých fakultách by to bol trapas, ale sú fakulty, kde na promócie môžeš ísť aj v kraťasoch, lebo sú proste pod úroveň.
Ešte čo sa týka "KingsK", tak na politických vedách si o sebe študenti veľakrát myslia, že sú pupok sveta a popritom sú nič.

aloveu

Je jedno, či sa na promócie hodia, či nie. Je to otázka pohľadu. Keď je v nich dievča pekné, nech ide v nich. A nech sa v nich cíti príjemne :)
Nikto by nemal určovať, čo sa hodí, a čo nie. Každý nech Ťa príjme takú, aká tam prídeš, a teš sa z toho.
Ten, kto určuje, čo ako má byť, je proti sebe samému. Ale ten, kto príjme to pekné, je pre to pekné, a to pekné z neho vyžaruje :)

Módna polícia

Tak na fakulte politických vied si asi ľudia predstavujú, že sú budúci diplomati a politici, takže asi sa tak štylizujú. Inde sa na to pozerajú inak. Zvlášť na prírodných vedách.

KingsK

Šaty sú pekné, ale určite sa nehodia na promócie. Neviem kde študuješ, ale na našej fakulte by si tým urazila ľudí z fakulty. Ja študujem v BB na FPVaM, ale určite by som bola jediná s takýmito šatami.

Filip TT

Dobre bude vyzerať na fotke s plnou náručou kytíc a s červeným diplomom, na to sú tie šaty ako stvorené :-)

aloveu

Ale nedávaj sem fotku, ak nechceš. Ja som to len tak navrhol ;) To vlastne iba preto, že ani nie je také dôležité, ako vyzerajú tie šaty, ale skôr to, ako v nich vyzeráš Ty, tak preto :)