Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslovili by ste?

Príspevok v téme: Oslovili by ste?
Irana

Chcem sa opytat muzov ci by oslovili dievca v skole alebo na zastavke alebo niekde keby isla sama a pacila by sa vam? A zien ci sa im take nieco stalo.
Problem je ze po mne chalani pokukuju niektori sa aj usmeju ale to je asi vsetko. Napriklad z nasej skoly taki ktorych nepoznam. Ked niekde pridem snazim sa vzdy nahodit a mat pekne vlasy a tak po mne cumia. Tak ak sa niektorym z nich aj pacim nahodou tak preco sa mi neprihovoria? Ja v tom nie som dobra neviem oslovit cudzich chalanov sama. A som dost hanbliva tak sa snazim tvarit ze nic. Ale pracujem na sebe ako viem. Zvyknete sa tak nahodne zoznamovat? Ze ked vidite neznamu babu,napriklad z ineho rocbika alebo fakulty co sa vam paci tak sa prihovorite, zavolate ju von alebo s nou chcete chodit? Pytam sa co by urobili chalani pri neznamej lebo vela ich nepoznam.

Databoss

Tak ja som napr. tiez hanblivy a aj ked pokukujem po dievcatach stale, oslovit mam problem :/ Ale keby som vedel, ze ona chce aby som ju oslovil tak by som isiel. Lenze problem je, ze dievcata stale pozeraju niekde inde, do zeme, do mobilu a neviem kde. Potom to vyzera tak ze nemaju ziadnu chut sa zoznamovat. Keby sa na mna tiez pozerala tak ako ja na nu, trosku by to prelomilo lady a lahsie by sa oslovolalo. Preto ked chces aby ta oslovovali tak nadvazuj ocny kontakt, popr. sa usmej trosku a urcite nejaky pride...

Irana

Preco si to takto nevedel urobit? Chalani su velmi komplikovani. Ja sa v nich nevyznam. Co beha po rozume chalanovi ked na mna pozera ked pridem aj dalej ked vidi ze som si to vsimla a ja vacsinou pozriem dole pozera dalej aj led odchadzam. Toto sa mi opakuje s chalanmi hocikde. Preco ziadny nepride ? Je to taky problem ked vidi ze sedim v skole na chodbe a cakam alebo hocikde v jedalni prist? Niektori aj dvaja traja su a pozeraju ale nepridu. Nehovorim ze kazdy ma chce lebo asi ma nechce nikto led nepridu. Ale iste sa aspon par musi z nich najst co som zaujala. Ale ja nemozem len tak prist k cudzim chalanom a bavit sa s nimi oni mozu skor prist.

Filip TT

Keď som bol vysokoškolák som to takto nevedel urobiť. Dievčatá som spoznal vždy len pri nejakej akcii alebo v partii. Ani u svojich spolužiakov som nevidel, že by oslovovali. Ale ja som bol vysokoškolák už dávno. Zdá sa mi, že dnes je už medzi chlapcami dievčatami oveľa menšia bariéra ako kedysi. Na druhej strane sa mi tiež zdá, že veľa mladých ľudí stráca "social skills", lebo žijú hlavne vo virtuálnom svete.

Irana

A nejakej spoluziacke by ste sa prihovoeili? V takom autobuse je vela studentov alebo v jedalniach z roznych fakult. Keby ste videli na fakulte ist nejaku spoluziacku co vam padla do oka oslovili by ste ju?
Nie su tibuplne cudzi ludia. Chalani studenti. Vacsinou teda vzdy len pozeraju a nic. Preco sa neprihovoria?

neviem111111

a este by som doplnila, aj k tomu osloveniu pri nejakej spolocnej aktivite, z mojho osobneho pohladu by neuskodilo, keby sa ten dotycny snazi nadviazat konverzaciu napriklad o tom spolocnom konicku a nie prist s nejakou trapnou baliacou hlaskou alebo priblbym usmevom a komplimentom hned ako prve.

neviem111111

a mimochodom, aj ludia na styl " do prace a domov" sa maju moznost zoznamit, v praci mame takto hned niekolko parov, niektori z nich maju za sebou uz aj svadbu a spolocne dieta.

neviem111111

Messje, skusim svoju odpoved troska upresnit. Dobrym predpokladom na vztah je napriklad to, ked maju ludia nejake spolocne zaujmy. A ked je clovek nezadany, tiez by mal asi nejako zit a mat nejake konicky, nie len do prace a domov. Ved aj nezadany clovek moze robit vela aktivit. Ak ma rad sport, moze chodit na nejake hodiny cvicenia alebo skupinove behanie, ak ho zaujima hudba, moze chodit napriklad spievat niekde do zboru alebo podobne, ak ho zaujimaju knizky, je urcite aj nejaky knizny klub, su aj filmove kluby, hodiny tanca, jazykove hodiny, dobrovolnicke prace - vypomahanie v utulkoch, vencenie psikov. Ked ta oslovi relativne cudzi clovek pri takejto spolocnej aktivite, je to podla mna uz troska o niecom inom. Reagovala som ale napriklad na situaciu, ze pristupi cudzi clovek na autobusovej zastavke, v podniku, a podobne. Ale toto je len moj osobny pohlad, netvrdim ze je to univerzalna pravda aplikovatelna na cely svet, kazdy na to ma iny pohlad a urcite aj chlap, ktory chce oslovit zenu na zastavke autobusu, moze mat niekedy stastie a narazi na taku, ktorej take zoznamenie neprekaza.

Messje

Neviem111
Ja ti odpoviem
Taky muz je tak vela v praci lebo ho nikto necaka.Ak by mal za kym ist,nevenoval by tolko casu práci. Ale ako pise princ.Nie vsetci chodia po baroch,a ked sa im niektora aj paci,naco sa prihovorit ked aj napr citaju reakcie ako od teba.Pricom od teba ma to dost prekvapilo

neviem111111

mesacny princ, ak muz nema ziadnych kamaratov a ziaden spolocensky zivot, pretoze nema vobec cas a stale pracuje, tak naco sa vobec chce s niekym zoznamovat? naco mu to zoznamenie bude, ked aj tak nema cas?