Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslovili by ste?

Príspevok v téme: Oslovili by ste?
Irana

Chcem sa opytat muzov ci by oslovili dievca v skole alebo na zastavke alebo niekde keby isla sama a pacila by sa vam? A zien ci sa im take nieco stalo.
Problem je ze po mne chalani pokukuju niektori sa aj usmeju ale to je asi vsetko. Napriklad z nasej skoly taki ktorych nepoznam. Ked niekde pridem snazim sa vzdy nahodit a mat pekne vlasy a tak po mne cumia. Tak ak sa niektorym z nich aj pacim nahodou tak preco sa mi neprihovoria? Ja v tom nie som dobra neviem oslovit cudzich chalanov sama. A som dost hanbliva tak sa snazim tvarit ze nic. Ale pracujem na sebe ako viem. Zvyknete sa tak nahodne zoznamovat? Ze ked vidite neznamu babu,napriklad z ineho rocbika alebo fakulty co sa vam paci tak sa prihovorite, zavolate ju von alebo s nou chcete chodit? Pytam sa co by urobili chalani pri neznamej lebo vela ich nepoznam.

adr1a.

Mesacny princ. Ak to nejde v realnom zivote, ze nie je kde a ako, tak potom skus cielene cez inzerat. Nechapem ten net co pises. Vsak ked si tam aj das inzerat tak predsa po par vymene info sa aj tak spolu stretnete (alebo ked na nete spoznas len tak niekoho ze ti je proste sympaticky ten clovek). Kvoli tomu bude predsa dotycna na teba aj reagovat. Ak sa stretnut nebude chciet tak viac s nou nekomunikuj a skonci to. Moja kamoska si zaciatkom tohto roka nasla na badoo priatela, padli si do oka podla fotiek, po par spravach zistili ze si rozumeju, mali toho vela co ich spajalo, volali si, potom sa stretli a uz aj spolu ziju)) Tak na mna hrr ale tak vyslo im to. Obaja chceli to iste - vztah a vyslo im to

Mesačný princ

Mám jednu otázku. Ak nemá muž žiadny spoločenský život, žiadny voľný čas, žiadnych priateľov, peniaze, vysokú školu ako má niekoho spoznať ak celé dni pracuje??? Sám.

Spoznať niekoho na akciách je fajn ale chodiť na tie akcie len ,,sám,,? Divné by mi to prišlo aj ke´d som už bol, no necítil som sa dobre.

osloviť niekoho nefunguje ako tu už bolo spomenuté, pretože zásah kaserom alebo strávená noc vo vyšetrovačke neznie veľmi lákavo.

Na nete sú väčšinou buď ľudia, ktorí hľadajú sex, alebo sú to len pisálkovia, ktorí sa nikdy nezoznámia...

Tak kde hľadať??? Koho osloviť?

blbost

tak to je riadna hlupost s tym vysmievanim, to som zazil tak mozno na zakladnej skole. 99% percent chlapov ak pokukuje po nejakej zene tak je to preto, ze sa im paci

taký jeden pako

a nenapadlo ťa že po tebe môžu pokukovať a usmievať sa aj z iných príčin ako len že sa im páčiš?
vieš veľa žien si myslí že sú bohvie aké krásavice ale opak je pravdou najmä keď sa dogánia oblečením v ktorom vyzerajú otrasne až smiešne či naličením že vyzerajú ako z cirkusu najmä čo som si všimol silne narúžované pery v poslednej dobe ako klaunistky.
nehovorím že je to tvoj prípad ale nikdy nemôžeš na istotu vedieť že sa usmievajú lebo sa vysmievajú a očumujú lebo...

Janno82

Ja som s takýmto oslovovaním začal minulý rok. Dovtedy som to viac-menej odmietal, kvôli rôznym predsudkom, kvôli tomu, že čo si pomyslia druhí, ktorí to uvidia, že to je blbosť, a že konkrétnu ženu to vyľaká, šokuje a tak podobne, človek si toho nájde dosť.

Je pravda, že zase neoslovujem ženy na ulici každý deň, skôr som to skúsil u tých, ktoré som vídaval častejšie a ktoré sa mi naozaj páčili. Dobré je ale skúsiť si to naozaj len tak náhodne u ženy, ktorá proste niečím zaujme.

V mojom prípade, keďže prevažne žijem v štýle, že z domu do práce a z práce domov, okruh priateľov minimálny, to znamená, že takmer žiadny spoločenský život, je to v podstate jediná možnosť, ako sa zoznámiť. V podstate zoznámenie je vždy o tom oslovení, akurát ľudia majú nejak ,,zakódované", že to musí byť len za určitých okolností, resp. situácie, ako napr. na diskotéke alebo v bare. Je pravda, že niektoré ženy to môže aj trošku vyľakať, ale to aj forme, akú si chlap zvolí a s čím príde, ale sú aj ženy, ktoré to práveže ocenia. Chlap ale musí za tou ženou ísť s tým, že nech to dopadne akokoľvek, nemal by sa nechať kvôli tomu rozhodiť a nemal by sa tým zožierať a taktiež by mu malo byť jedno, čo si o tom pomyslí náhodné publikum, pretože aj keď okoloidúci ľudia radi na niečo ,,nezvyčajné" čumia, v podstate sa každý tvári nezainteresovane a za chvíľu sa na to aj tak zabudne. Ja sa tomu tiež len učím.

A aby som odpovedal aj na otázku Irane, tak pokiaľ by si ma naozaj veľmi zaujala a cítil by som to tak, že ťa jednoducho chcem spoznať, tak aj napriek tomu, že by si povedala nie, alebo ma jednoducho poslala do prdele:), tak by som za tebou išiel a oslovil ťa.

No a pre tých, ktorí by mali záujem, tu dávam link na jedno z videí, ktoré ma k tomuto inšpirovalo www.youtube.com

totouzcoje

vy si co tu robite pokec?Zas ti isti trapkovia kecaju medzi sebou. Hlavne ze u inych vam to vadi. Chodte na pokec, FB a podobne, tu chcem citat temu a radu a nie vase infantilne rozhovory.