Chcem sa opytat muzov ci by oslovili dievca v skole alebo na zastavke alebo niekde keby isla sama a pacila by sa vam? A zien ci sa im take nieco stalo.
Problem je ze po mne chalani pokukuju niektori sa aj usmeju ale to je asi vsetko. Napriklad z nasej skoly taki ktorych nepoznam. Ked niekde pridem snazim sa vzdy nahodit a mat pekne vlasy a tak po mne cumia. Tak ak sa niektorym z nich aj pacim nahodou tak preco sa mi neprihovoria? Ja v tom nie som dobra neviem oslovit cudzich chalanov sama. A som dost hanbliva tak sa snazim tvarit ze nic. Ale pracujem na sebe ako viem. Zvyknete sa tak nahodne zoznamovat? Ze ked vidite neznamu babu,napriklad z ineho rocbika alebo fakulty co sa vam paci tak sa prihovorite, zavolate ju von alebo s nou chcete chodit? Pytam sa co by urobili chalani pri neznamej lebo vela ich nepoznam.
Oslovili by ste?
Nešlo o farbu ale o ten dojem - "stunning eyes"
Jej svietia kvoli farbe pleti a ma ich zelene.Ja ani neviem aku farbu mam.To sa neda definovat :-)
Oveckaaaaa
Chytit zenu za prsia?Hahaha
Mne sa vela krat stava ze ma oslovia kvoli ociam.Len sa omluvia ze ci sa mozu pozriet zblizka lebo mam zvlastnu farbu očí. Ja sa naozaj len usmejem.Ved je to lichotka.Aj terajsi partner je so mnou kvoli tomu ze ho zaujali moje oci.Raz sme sedeli v meste a pili kavu a prisiel k nemu cudzi chlap a nieco mu povedal.Vtedy som este nerozumela. Vraj musi na mna velky pozor davat lebo mam vraj strasne oci.No co mu mal dat facku?
Ovecka, ten "nas" festival to bolo ine, to bolo kulturne podujatie, tam sa nepilo. Ale zoznamit sa tam dalo :)
Filip TT a tak festival to je ine tam su aj tak 90% nadrbani. ja som anpr chytil na Oktoberfeste zesnku za prsia a nijako to neriesila... Iba mi ukazala ze ma prsten a jej manzel stoji vedla ..moc sa tam kecat nedalo ale proste na takychto akciach sa to tak neberie....
Irana, jedna vec je to, co hovori Ovecka, ze vo vacsine pripadov muzovi staci len pohlad - len potesit oko. O nic viac nejde. Velakrat je to len podvedome - proste to dievca muza zaujme aj ked ten nehlada vztah ani sa prave nezamiloval na prvy pohlad.
Druha vec je, ze v skutocnosti obvykle vysiela prvy signal zena. Pre muza nie je moc prijemne byt odmietnuty. Potrebuje najprv ten naznak, ze jeho prihovorenie sa bude prijate. Tym naznakom moze byt napriklad nepatrny usmev alebo ze sa vam stretnu oci a chvilku to tak zostane.
Inak dievcata su naozaj teraz dost nedovercive, kedysi to tak nebolo. V mestskej doprave a na zastavkach musi muz zasadne pozerat do blba, lebo ked dievcina zisti, ze sa pozera na nu, tak uteka.
Vcera som sa ale napriklad na zastavke zoznamil s jednym chlapikom, aj sme si vymenili telefonne cisla. Hovoril ze ma kona, ze si deti mozu prist k nemu zajazdit. S nejakou mladou zenou by to asi bolo sotva mozne, ani sa mi take nieco nestalo.
Lepsia moznost su rozne akcie. Manzelku som spoznal na jednom malom festivale, aj znamosti, ktore som mal predtym som vzdy spoznal na nejakej akcii. Tam sa to tak nejak predpoklada, ze sa clovek moze aj zoznamit.
Messje v zivote by som nezacal rozhovor ze mas pekne oci ... neviem ale je to strasne nieco... imho staci proste povedat cau...:)
Neviem111
A to je o tom strasnom pesimizme.Vsetko vodiet v ciernom.Ked mi niekto povie ze mam pekne oci...poviem...Ano?Dakujem.Ale zazriet len pre lichotenie?Ten chlap ci uz clovek moze byt slusne vuchovany a proste mozno chce len zalichotit.
Ajnaama ucila nebavit sa s cudzimi ludmi,ale to som mala 5.A tak isto ma ucila slusne sa pozdravit a slusne odpovedat.Ved som uz veľká tak nebudem utekat a zazerat na ludi ked chcu byt proste len slusni,zdvorili ci uz uctivi.A presne,ked sa bojis hovnivalov,nevychadzaj potom von vobec.Lebo on sa ti vlastne nemusi ani prihovorit.
Tak ci tak,naozaj v cudzine je vela kadejakych aj nastrah.Ja zijem vo velikom meste ale tu ked sa niekomu len tak prihovoris,kazdy sa usmeje a je slusny a priateľský. A mozem povedat,ze tu je to ovela nebezpecnejsie ako nejaka BA.Ta je prd proti tomuto
Ale hold...Každý sme iní
neviem111111 no ved v poriadku, len prave z tohto dovodu slusni muzi prakticky zeny u nas ani neoslovuju, lebo tusia ze ich budu mat zeny len za uchylakov a zlocincov. Naopak neslusnych muzov to ale neodradi, takze co z toho vyplyva je asi jasne. Ale netvrdim ze to tu my mame nejak riesit, alebo ze je v tebe chyba, len hovorim ako sa veci maju ked su takto ludia nastaveni.